אריה

ה-איה

New member
אריה

משהו לא בסדר בטלפון שלך. אני מתקשרת מאתמול כל שלוש דקות ועשרים שניות וכל הזמן עונה לי מזכירה אתה מסנן אותי???????????? רק לוודא, המספר הוא 04-0000000, נכון? איה בלונדינית מתמיד

ה-איה

New member
ניסיתי....

גם זה לא מצליח. אוף. ומאיפה לך הסלולרי שלו? איה שחשבה שאי אפשר יותר בלונדינית מזה אבל מסתבר שיש הפתעות בחיים

ariegur

New member
המזקירה האלקטרונית שלי

מקנאה לי. אריה - שאיים על מזקירתו שיקצר אותה אם תסנן את איה.

ה-איה

New member
אוי אתה תמים....

היא מקנאה לי יא קרוע! מאז שבוע שעבר היא לא מוכנה שיהיה לי אף אחד חוץ ממנה איה שתוהה אם הכל צריך להסביר להם

ariegur

New member
איה - לא רק שאני תמים

אני גם נאיבי. אריה - שגם הולך לצבוע לבלונד (את הקרחת)

ariegur

New member
הרגע נזקרתי שהמזקירה שלי באה עם

ויברטור. אריה - במיוחד לאיה

ה-איה

New member
אני מתה על קרחים שצובעים לשחור

מצטערת מותק, הייתי חייבת להשיב את כבודי האבוד איה קונטרה

ariegur

New member
שמה לב שאנחנו כותבים אותן שטויות

באותם זמנים ? יש לזה משמעות ? אריה - מביט בכוכבים

ה-איה

New member
נכון רצית פעם לפגוש אותי?

אז עכשיו אתה כבר לא צריך... רואה את הדובה הגדולה??? דיוקן שלי איה <והפעם עם חיריק מתחת לא`, כדי שתהיה אסוציאציה לפו הדוב>

ariegur

New member
אני חייב לפגוש אותך -

1. אני רוצהאת ליביבחזרה. 2. שכחתי מה רציתי להגיד ב 2 וזה אומר שהפסדתם משפט מאוד חכם. 3. אני מת על דובות- בתנאי שהן (לא חשוב, שכחתי) 4. איך אתם סובלים את השטויות שלי. 5. תלתן - אל תשכח את האופטלגין. 6. שרון - אל תשכחי את לימור. 7. סופטי - תתרחק ממני ! איך איך איך יכולת לעשות לי את זה. בילית לילה עם קונפו. אריה. שיט שוב שכחתי את ה ז. נ.ב. סופגניה, איתך עוד אסגור את החשבון

ה-איה

New member
הלב שלך לא יוחזר כל כך מהר

וממש לא מקובל עלי שבהודעה שמיועדת לי, תדחוף את כל משתתפי הפורום. גם ככה צפוף לי. שרון - מה ענינים? סופטי - לא רואים אותך. יערית - מזל טוב. פסיפלורה - ברכות על היבחרותך למנהלת. איה שממתינה לפרסום האמת על איה מפי אריה

ariegur

New member
את האמת עלייך אני נוצר עמוק

עמוק בליבי (שנעול בכספת). א(ר)יה

למעלה