אריה

kuso

New member
אריה ../images/Emo58.gif

האם העוורון של אריה הוא קבוע? לפי עדות מסוימת בכרך א' בתרגום לעברית של 'משתה לעורבים', יתכן שכן: בפרק של אריה בו מתואר הבית השחור והלבן והעובדים שלו, כתוב: "החסיד הצעיר ביותר היה עיוור, ודווקא הוא היה מופקד על הנרות... אפילו בלי עיניים ידע תמיד אילו נרות כבו" (עמוד 349). האם גם הוא שתה מהשיקוי בגלל שרצח מישהו?

סנדרין

New member
אני מאמינה ש../images/Emo58.gif

העיוורון שלה זמני, ואם לא, שהיא תפתח יכולות לגבי הסביבה שלה שמשמעותיות יותר מראיה ומפצות על זה. הניחוש שלי הוא שהעיוורון נועד קודם כל כדי ללמד אותה, על שאר החושים וגם על תלות וענווה, ובוחן אם היא באמת מתאימה לפני שהיא תתחיל את ההכשרה להיות מתנקשת של ממש.

אף אחד לא יודע אם העוורון קבוע

יכול להיות שהוא קבוע ויכול להיות שהוא זמני, לשלוש שנים (אולי עשר שנים). יכול להיות שזה מן שלב בו המתנקשים לומדים לפעול ללא העיניים שלהם, כך שבזמן של חושך הם ידעו מה לעשות. האדם הזה יכול להיות בשלב בו הוא לומד להסתדר ללא העיניים שלו, ותוך כמה שנים הוא יחזור לראות.

deathstar

New member
הוא התכוון לכך

שהכותרת של ההודעה מרמזת על כך שאריה מתעוורת.גם אם אני לא קורא את ההודעה זה יכול להרוס. שים לב לכך.

deathstar

New member
../images/Emo32.gif מה קורה עם אמוק?

ניסיתי להיכנס לאתר ביומיים האחרונים ולא הצלחתי. האם האתר נסגר או שמדובר במשהו זמני?

לגוטל

New member
משהו באמצע

קייבורן שולט בו על ידי איזה קסם או שיטה אפלה, וממה שהבנתי הוא לא יכול לשוב ולהיות עצמו יותר. אז טכנית הוא מת, אבל הגוף שלו עדיין חי.

kuso

New member
אמוק כבר לא פעילים כמה חודשים

20 צבאי כסף למי שימצא לאן הם עברו, או היכן אפשר לראות את הגלריות שלהם.

האבק

New member
איך אתה מעביר את התשלום?

למזלי יש לי את המייל שלו
http://www.amoka-net.ru/ זה דומיין זמני. הייתה בעיה עם הדומיינים שלהם ולכן עדיין יש להם בעיות בקישורים באתר (ובגלריות). אם אתם מנסים לפתוח תמונה והיא לא עובדת לכם, תבדקו את הקישור. אם הוא כמו הקישור הישן (www.amoka.net) תשנו את זה לחדש (amoka-net.ru) תהנו

kuso

New member
כל הכבוד, עשית לי את היום! ../images/Emo106.gif

בקשר לתשלום... כשהמצב בארצות הנהר ירגע קצת, אעביר לך את הכסף, צ'יק צ'אק, בחיי.

האבק

New member
בפרק האחרון שלה

אם אני לא טועה (קראתי את הספר לפני שנה!) היא שותה איזה משהו שהזקן נתן לה ומתעוררת עיוורת.

Fishil

New member
גרגור קלאגן ואריה

גרגור מת, כי אנחנו יודעים שיצאו לדורן עם הראש שלו. עד כמה שאני הבנתי, ומה שנראה לי: אריה התעוורה בגלל שהיא הרגה מישהו. הכוונה שלי היא, שכמו שראינו אצל חסרי הפנים בעבר, לכל דבר יש גמול. כשאריה מצילה שלושה אנשים, שלושה אנשים צריכים למות. ואולי, כשאריה מחליטה לתת את ההרג למישהו, היא צריכה לקבל "תגמול" מסוים על זה. במקרה שלנו, העיוורון. אבל זה רק ניחוש.

לגוטל

New member
לא עם הראש שלו

עם הראש של מישהו אחר... גרגור מת, אבל כפי שאמרתי בפתיל, קייבורן שולט בגוף שלו עם איזו אומנות אפילה.

Moondust

New member
זומבי-גרגור זו לא רק תיאוריה?

ואם כבר מדברים על קיבורן, איזה מין ניסויים הוא עושה בתאים השחורים, לדעתכם? למה הוא צריך במיוחד נשים?

ljs

New member
עיין ערך יוזף מנגלה,

גם הוא השתמש הרבה בנשים [לא רק] לניסוייו המזעזעים. ולעניינינו, אני לא בטוח שמרטין בכלל הולך לגלות באיזשהו שלב מה טיב הניסויים האלו, העיקר שהם נשמעים מספיק אפופי אימה ומסתורין... זומבי-גרגור, היא אכן תיאוריה, וכפי שכבר אמרו, ההגדרה 'זומבי' כנראה לא נכונה כאן. זומבי הוא מת שהופך ל..סיוט, חיה שטורפת הכל. סביר יותר שגרגור כרגע משמש כבובה על חוט. האם הוא חי או מת? ספק. כנראה מצב ביניים כלשהו. [הרי אפילו את ההחייאה של ת'ורוס אי אפשר לכנות חיים אמיתיים.]

למעלה