אריה, לפני שנקטענו...

אילה.

New member
אריה, לפני שנקטענו...

דווקא הייתי מרותקת... תרתי משמע. :cool: אילה

softy

New member
רגע אחד...

מרותקת??? אריה ???? אזיקים או אזיקונים? ובכלל מי קטע אותכם??? אריה מה קורה שם מאחרי הקלעים??? אתה עוגב כאן בשקט בשקט על כל הבנות??? לא פלא שתלתן אירי ירוק לא מוצא כאן כבר את מקומו. אתה מתגלה כאן כשועל בלול של תרנגולות... כבר אי אפשר להשאיר אותכם קצת זמן לבד... כל ההרמון ששקדתי לבנות מתפרק לי מול העיניים... מישהו פלש לתחום המחיה שלי... כנראה שהסימנים שהשארתי בגבולות התחום < השתנתי אם אתם שואלים> כבר לא חזקים מספיק. סופטי הולך לסמן מחדש את תחום המחיה.

ariegur

New member
סופטי - אפשר להתחלק,

אני הולך עם כולן, ואני הולך עם כולן . אריה - שלא תגידו שהוא לא פייר.

מי רוצה שתהיה פייר?

מי בכלל רוצה ללכת איתך? הרי בגילך אתה הולך לאט ועד שתגיע (and till you come) אנחנו כבר נהיה מזמן כולנו אצל סופטי. מיכאלה רצה אצה

ariegur

New member
את יכולה לרוץ לאיפה שאת רוצה,

ואת יכולה לרוץ לדבר האמיתי. אריה

אילה.

New member
Hey

האם אני שומעת פה נימה של היסטריה? בהלה מסוימת? ואני אומרת, סופטלי סופטלי... רק ככה... אילה שאוהבת לשמוע ת`שקט

עם העוגב אין לי בעיה. אבל,

עם העגבת, כן. תא``י (שמנפח את בלון החמצן שלו (אבל אם אין לי חמצן. אז איך אני מנפח את הבלון? מממ... דילמות וקונפליקטים))

ariegur

New member
אילה,

לצערי הרב, בנדיבות לב בלתי מוסברת, שרון שחררה אותך. בסיפור הבא אדאג לכך ששרון תהיה קשורה ! אריה - מלקק ת`שפתיים

אילה.

New member
בלתי מוסברת...

הממממ איי וונדר... אילה, שלא מבינה את השפתיים של מי אריה מלקק

אילה.

New member
איבדתי? ממממממ ממש לא...

אבל חשוך פה... לא הייתי בטוחה שזה אתה... אמממ... יש פה רחשים... אילה... ממעמקים...

שרון-ב-

New member
אילה..

תשארי במעמקים עם קצת מזל תמצאי איזה תמנון עם 8 זרועות. במקרה הפחות טוב איזה כריש מתוסכל שרון לא יודעת לשחות

ariegur

New member
אני מוכן לתרום שתי זרועות ראשונות

לשון, ועוד משהו ... אריה

שרון-ב-

New member
תרומות יתקבלו בברכה

אצל פסי, היא מקבלת אחוזים (ושומרת אצלה את הלשון) שרון במחלקה הסגורה

למעלה