אריה לנכד
מ מלכה104 New member 23/3/14 #18 ההוראות ניקנו ב ebay ויש עליהן זכות יוצרים כ לא יכולה לפרסם את ההוראות אבל אולי באופן פרטי אפשרי . אני פשוט לא יודעת כדאי להתיעץ עם אלונה היא בודאי יודעת מה החוק אומר בקשר לזה.
ההוראות ניקנו ב ebay ויש עליהן זכות יוצרים כ לא יכולה לפרסם את ההוראות אבל אולי באופן פרטי אפשרי . אני פשוט לא יודעת כדאי להתיעץ עם אלונה היא בודאי יודעת מה החוק אומר בקשר לזה.
א אלונה ארובס New member 24/3/14 #22 אסור לפרסם בפומבי את שיש עליו זכות יוצרים. מאוד פשוט. רק רוצה לחדד, שהאחריות על הפרת זכויות - היא אחריות בלעדית של המפרסם.
אסור לפרסם בפומבי את שיש עליו זכות יוצרים. מאוד פשוט. רק רוצה לחדד, שהאחריות על הפרת זכויות - היא אחריות בלעדית של המפרסם.
מ מלכה104 New member 25/3/14 #26 הנכד שלי הזמין את ההוראות מ- אי ביי. אבל אנחנו יכולות אולי להיפגש במידה ואת ניידת, אני רואה שאת גרה באזור חיפה. אני גרה באור עקיבא.
הנכד שלי הזמין את ההוראות מ- אי ביי. אבל אנחנו יכולות אולי להיפגש במידה ואת ניידת, אני רואה שאת גרה באזור חיפה. אני גרה באור עקיבא.
I itzik34 New member 22/3/14 #5 איזה יפים ! לא יעד בן כמה הנכד אבל תוכלי לעשות לו גם כמה תותים ואז זה ילך לו מצויין עם הסיפור "האריה שאהב תות" .
איזה יפים ! לא יעד בן כמה הנכד אבל תוכלי לעשות לו גם כמה תותים ואז זה ילך לו מצויין עם הסיפור "האריה שאהב תות" .
מ מלכה104 New member 23/3/14 #10 תודה לכל המפרגנות ואולי זה מצחיק שאת האריה ביקש במיוחד הנכד שהוא בן 14
D deah1 New member 23/3/14 #12 איזה יופי, ממש לא מצחיק לאימי כשהייתה בבית הח חולים סרגתי צב והיא ישנה איתו, והיא בת 91