אריה גור הוא softi

ariegur

New member
אריה גור הוא softi

סופטי, אם פגעתי בך או בחברי הפורום, אני מתנצל - אך יחד עם זאת - לא התחזיתי כי לא קראתי לעצמי בדיוק בשמך, לא כתבתי הודעות עם תוכן כדי שלא אצטרך לחתום (כמנהגי) אפשר להקיש על השם SOFTI כדי לראות את כתובת ה e-mail שלי אותה לא שיניתי ! גם שכל אחד שראשו כל כתפיו (וכל חברי הפורום פה הם כאלה) יכול לעלות בקלות על על הפרטים של ``המתחזה`` . אריה - שלעולם אינו מתחזה.

אני רוצה! אני רוצה אני רוצה!

להעניש את אריה!!! בבקשה סופטי!!! אני רוצה!! פסי (מחככת ידיים וירכיים בזדוניות) B-)

softy

New member
פסטי...

עשי בו כרצונך !!! אריה הגם אתה ברוטוס? אני חשבתי בכיוון אחר לגמרי לכן גם התפלאתי שההודעות לא נוראיות כל כך. עכשיו תתן את הדין לפני פסטי. סופטי אבןנגולה

softy

New member
סליחה תקלה !!!!!!!

אריה גור חמד לו לצון ואני לקחתי את זה ברצינות יען כי אתמול מישהו גם כתב בשמה של שרון ושם דברים בפיה.< לא לטעמה> אי לכך אני חוזר בי, האידיוט שהיה כאן קודם התברר שהוא אריה, אז אריה הוא לא אדיוט, זה אני הוא האדיוט שלא בדקתי יותר לעומק וישר חרצתי גורלות ודנתי את אריה למלקות יבשות. אריה - מחול לך...מחול ...מחול...מחול..... איפה הרב מור יוסף כשצריך אותו? שרון חיזרי הבייתה זה רק אריה זה סרק, סרק, סרק! סופטי מודה ועוזב ירוחם.

ילד טוב, סופטי!

כבר נגמרו לי כל החולצות ספייר! אריה לא מספיק להרטיב לי אותן. בדמעות- מוח מעוות שכמותך! בדמעות!!

ariegur

New member
שמח שהנושא הוברר - ואולי באמת

הגזמתי. אריה - killing me soft(l)y

ariegur

New member
בפחד ובחשש רב,

אני מוכן להתייצב לקבלת העונש. אריה רועדדדדד (מאושר)

למעלה