אריה אריה קום התנדב לגדוד העברי סתאאאאם, כי כבר עשר דקות אין לי מה לעשות... אילה משועממת
א אילה. New member 4/6/01 #1 אריה אריה קום התנדב לגדוד העברי סתאאאאם, כי כבר עשר דקות אין לי מה לעשות... אילה משועממת
A ariegur New member 5/6/01 #2 אילה ! השיר הזה מסגיר משהו מגילך ???? את השיר הזה היה שר לי אבי ז``ל ותמיד הוסיף, אריה, תמיד תעשה את המוטל עליך על הצד הטוב ביותר, אבל לעולם אל תתנדב ! אריה
אילה ! השיר הזה מסגיר משהו מגילך ???? את השיר הזה היה שר לי אבי ז``ל ותמיד הוסיף, אריה, תמיד תעשה את המוטל עליך על הצד הטוב ביותר, אבל לעולם אל תתנדב ! אריה
א אילה. New member 5/6/01 #3 ועכשיו, משהוסגר גילי... (אמממ מי זה גילי בכלל? ואיך הוא קשור לפה?) מה עוד אוכל להסגיר לך? אילה, קשורה ולא ממוסגרת
ועכשיו, משהוסגר גילי... (אמממ מי זה גילי בכלל? ואיך הוא קשור לפה?) מה עוד אוכל להסגיר לך? אילה, קשורה ולא ממוסגרת
A ariegur New member 5/6/01 #6 או קיי אני נכנס לחדר עם תאורה עמומה. מוסיקה נהדרת ברקע ומיטת מים באמצע החדר. על המיטה אילה, עירומה, קשורה בידיה וברגליה ורק היא ואני בחדר. ואז אני ניגש למיטה, מתקרב אל אילה .... רוצה שאמשיך לשתף אותך ?.... אריה
או קיי אני נכנס לחדר עם תאורה עמומה. מוסיקה נהדרת ברקע ומיטת מים באמצע החדר. על המיטה אילה, עירומה, קשורה בידיה וברגליה ורק היא ואני בחדר. ואז אני ניגש למיטה, מתקרב אל אילה .... רוצה שאמשיך לשתף אותך ?.... אריה
ש שרון-ב- New member 5/6/01 #8 אני אמשיך.... ``תגידי אילה, לא קר לך ?`` שואל אריה מתיר את הקשרים ומכסה אותה בשמיכה שרון, תמיד ידעתי שאתה ג`נטלמן
אני אמשיך.... ``תגידי אילה, לא קר לך ?`` שואל אריה מתיר את הקשרים ומכסה אותה בשמיכה שרון, תמיד ידעתי שאתה ג`נטלמן