אריההההה ----- גש הלום !!!! אחת לכל צד. נ.ב. אתה יכול בבקשה לשחרר את פסי ???? געגעגעתי אליה תודה
ש שרון-ב- New member 7/8/01 #1 אריההההה ----- גש הלום !!!! אחת לכל צד. נ.ב. אתה יכול בבקשה לשחרר את פסי ???? געגעגעתי אליה תודה
A ariegur New member 7/8/01 #2 שרון - מה עם אחת בפה ???? הייתי מת להחזיק את פסי קשורה אצלי (אחרי יערית כמובן!) - אבל לצערי לא נפל אושר זה בחלקי. אריה
שרון - מה עם אחת בפה ???? הייתי מת להחזיק את פסי קשורה אצלי (אחרי יערית כמובן!) - אבל לצערי לא נפל אושר זה בחלקי. אריה
A ariegur New member 8/8/01 #4 I´m looking for happines Can you help mefind it? And why does the bloody computer don´t let me type in Hebrew ? Arye
I´m looking for happines Can you help mefind it? And why does the bloody computer don´t let me type in Hebrew ? Arye
י יערית New member 8/8/01 #5 can i help?????????? שמעתי על אגודה שנקראת "צער בעלי חיים" יש שם הרבה פאפיס שמחפשים בית חם ואוהב..האם אתה יכול לספק את צרכם?(לא כמו צ´יצ´ולינה) יערית-צער בעלי אדם.
can i help?????????? שמעתי על אגודה שנקראת "צער בעלי חיים" יש שם הרבה פאפיס שמחפשים בית חם ואוהב..האם אתה יכול לספק את צרכם?(לא כמו צ´יצ´ולינה) יערית-צער בעלי אדם.
א אילה. New member 8/8/01 #6 I can help You don´t say "does" and "don´t" in the same sentence Does that help or should I get undressed? Ayala la la la
I can help You don´t say "does" and "don´t" in the same sentence Does that help or should I get undressed? Ayala la la la
ש שרון-ב- New member 8/8/01 #8 חשבתי שמורות עושות לכם את זה נו, טוב, קודם צריך להגדיר את "זה" תדליק מזגן אריה, זה מייבש את המח, אולי יעזור לך
חשבתי שמורות עושות לכם את זה נו, טוב, קודם צריך להגדיר את "זה" תדליק מזגן אריה, זה מייבש את המח, אולי יעזור לך
A ariegur New member 8/8/01 #10 אוי שרון, שרון, שרון אני צריך ליבש חלק אחר בגופי, לא את המוח ... אריה
ש שרון-ב- New member 9/8/01 #14 יש לי שתי חברות , המתמחות ביבוש החלק הנ"ל. אפנה אותך אליהן. אפילו לא תצטרך לעמוד בתור. שרון, נשמה טובה
יש לי שתי חברות , המתמחות ביבוש החלק הנ"ל. אפנה אותך אליהן. אפילו לא תצטרך לעמוד בתור. שרון, נשמה טובה
A ariegur New member 9/8/01 #17 ש ת י י ם ?????? איפה השמות, איפה איפה ? שרון, אנא מהרי, לפני שהעסק נובל. Please ... אריה
י יערית New member 9/8/01 #18 ממממממממממממממממממ הן בטח כבר ייבשו את אגם אחולה בזמנו נכון? מעניין.... יערית בעלת אלף נשמות
A ariegur New member 9/8/01 #20 יערית , מה עם איזו בירה משותפת ? (בירה - אני לא מתכוון לירושלים!) אריה
י יערית New member 9/8/01 #23 מה הבעיה? קבע מועד ואנחנו מתייצבות, והרי ידוע וברור שלא אוכל לבלות לבד במחיצתך,כי הנשמה שלי תפגע.... גם שרון וגם אדון קוק... אז מתי שבא לך , עם מי שבא לך... על מה שבא לך.... רק בלי שלושת הנ"ל יערית
מה הבעיה? קבע מועד ואנחנו מתייצבות, והרי ידוע וברור שלא אוכל לבלות לבד במחיצתך,כי הנשמה שלי תפגע.... גם שרון וגם אדון קוק... אז מתי שבא לך , עם מי שבא לך... על מה שבא לך.... רק בלי שלושת הנ"ל יערית
A ariegur New member 9/8/01 #24 מי זה אדון קוק... ??? אני אקבע מועד - ובודאי שאשמח שגם שרון תבוא , טובות השתיים מן האחד. א ח ד !!! אני שיכור. הירא
מי זה אדון קוק... ??? אני אקבע מועד - ובודאי שאשמח שגם שרון תבוא , טובות השתיים מן האחד. א ח ד !!! אני שיכור. הירא
A ariegur New member 9/8/01 #27 אז את רוצה שגבר חייך, שרון ואני נשת ה ביחד בירה ? מה עמדתה של שרון בנושא ? אריה ?
ש שרון-ב- New member 9/8/01 #32 ללכת עם קוק זה ללכת על בטוח ולהשאיר את שניכם לבד אריה, אתה בינתיים לך לעשות קצת שכיבות סמיכה שתהיה בכושר
ללכת עם קוק זה ללכת על בטוח ולהשאיר את שניכם לבד אריה, אתה בינתיים לך לעשות קצת שכיבות סמיכה שתהיה בכושר