אריאל שרון...

Lp Fairy

New member
אריאל שרון...

לא יודעת אני מרגישה שאני צריכה לפתוח אשכול כאן... אומנם הוא לא קשור ללינקין אבל זה חלק גדול בחיים שלנו.. מה אתם חושבים על זה..?

Unflushable

New member
זה עצוב

למרות שאני לא מסכים עם דרכו הפוליטית הוא ראש הממשלה, ובאמת האמנתי שהאמריקאים יצליחו להוציא ממנו משהו.. ועכשיו הבועה של "קדימה" התפצצה וחבריה גמרו את הקריירה, וזהו, גם אם הוא לא מת אין יותר אריק בפוליטיקה... אבל מה לעשות, שיט האפנס אגב, אני אמרתי לפני שנים כבר שאולמרט יהיה ראש ממשלה ואחריו אני, אז... וייט פור איט ==]

miss evil

New member
עצוב...

בטח המתנחלים חוגגים.. תפילותיהם נישמעו. אבל, שום דבר לא קורה בלי סיבה.. להכל יש מטרה בחיים האלה. מי יודע אולי מדינתנו תזכה לעתיד טוב יותר. למרות שחבל שזה על חשבון חייו של אדם.. (זה עצוב שאם אתה לא פולטיקאי לא שמים עליך)..

amy lee 4 life

New member
זה ממש עצוב

שמפסיקים בגלל זה את לוח השידורים זה עיצבן אותי ראיתי איזה משו בטלוויזיה אז אוקי סבבה הוא פונה לבית חולים אבל גאד שעה עשו מבזק מיוחד ועוד לא החזירו אחרי זה את התוכנית...וגם לא צריך לעשות מזה כל כך רעש......הוא לא מת..ובתקשורת מתיחסים לזה כאילו הוא כבר מת דיי זה לא יפה! מראים כל מיני מקומות ודברים משמעותיים שהוא עשה בחיים שלו אבל חלאס! הוא לא מת!

phoenixTheGod

New member
עצוב מאוד שהתקשורת

מתייחסת לזה ככה. הוא באמת עדיין לא מת, כבר מתחילים להספיד אותו. אני מקווה שמצבו ישתפר, כי הרבה דברים תלויים בו.

עצוב מאד!!

אני ממש בדעות הפוליטיות שלו... מה שהוא עשה להתנתקות וכל זה! זה שהוא הלך בדרכיי יצחק רבין ז"ל... זה מה שגרם לי להיות בדעות שלו... אני רציני התכוונתי לבקש מאמא שלי להצביע ל"קדימה" בשמי!! עצוב מאד! מאד עצוב... אני מקווה שלפחות הוא יחיה!! רפואה שלמה לאריאל שרון!! לא שזה יעזור הוא במצב קשה... סמתם לב שכל ראש ממשלה שעושה איזה שהוא צעד לשלום עם ערבים מת!? אמאל'ה... לא משנה גם מה הדעות שלו הוא בנאדם!!

Elpar

New member
אממ....

טוב זה באמת עצוב שראש ממשלה מת, ועוד אחד שעשה יחסית המון למדינה שלנו, ונכון שהוא עוד לא מת אבל התקשורת חוגגת כמובן, ונכנסים לו לכל החיים, לדעתי זה לא נכון ויש סיכוי אפילו קטן שהוא ייצא מזה בחיים! אבל מלבד כל זאת כמובן שזה די עצוב ויזכרו את זה בישראל להרבה זמן, יש פשוט אנשים בלי לב למשל שמתחילים בחדשות לדבר על הדברי םהרעים שקרו לו... כאילו1 הבנאדם עומד למות! מה אתם עושים לו יותר רע! סליחה.... פורקן...

phoenixTheGod

New member
לדעתי לפוליטקה הוא כבר לא יחזור.

ולמורה לאנגלית של חברה שלי יש תיאוריה שבעצם הוא מחבר למכונות וסתם מעקבים את ההודעה לתקשורת על זה שהוא בעצם מת.

למעלה