אריאל, את בסדר?

Kryptonite

New member
אריאל, את בסדר?../images/Emo168.gif

אילו רק יכולתי להסביר לו... =/ אני רואה את הדברים בצורה שונה ממנו, איך ייתכון שעולם שיש בו דברים יפים כל כך, יכול להיות רע? רק התבונן, כאן הם כולם אוסף נפלא, כל פריט בו משלם ואז תאמר שרק לי יש הכל בעולם כאן המטמון, זה אוצרי, לא האמנת שזה אפשרי אבל אז אני אומר, המממ, זה מקור אושרי משחקים ובובות מכל צבע, ודברים משונים עד מאוד אתה רוצה דרמדלסביל (כתבתי את המילה הזו לא מובן, תיקונים והסבר למה זה בכלל יתקבלו בשימחה
)? יש בשפע אך אני, אבקש, עוד ועוד רוצה להיות, עם בני האדם רוצה לראות, איך רוקדים בשניים איך הם מהלכים על - איך קוראים לזה? - רגליים עם סנפירים, לא ארקוד לעולם כדי להלך, נחוצות רגליים ולשוטט סתם ב - מה המילה הזו? - רחוב שם הם רצים, מתחת לשמש מתרוצצים וגם אני, זה רצוני, להיות איתם מה לא אתן, אם אזדמן מחוץ למים הון אשלם, ליום שלם על חול חמים ביבשה, כל הבנות חופשיות כמו רוח כבר נימאס לי אין לי כוח רוצה לעמוד אלמד בספרים, מחוכמת הסופרים אשאל שאלות ואשאב כך ידע מה בוער בקצה הנר, אש רק אבקש, להיות איתם, לצוך מעל גלי המים מחוץ לים בעולמם של בני האדם הא, באנגלית זה יותר יפה.

נכון, אבל גם בעברית זה נחמד!../images/Emo87.gif

|יעל|
אני וחברה שלי בדיוק התחלנו פרוייקט תרגום מחדש של השיר הזה.^^; ו.... אני כמעט בטוחה שזה דרמבלבוס.oO ולא, אין לה משמעות.
יש לך עוד כמה טעויות קטנות, אבל אני לא רוצה סתם להיות קטנונית, אז... נעזוב אותן.

Kryptonite

New member
כן אני יודע../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

"*אבל אז אני אומר*, המממ, זה מקור אושרי" - זה לא נכון, לא כתבתי את זה ברור על דף הנייר.

נמפ.../images/Emo12.gif../images/Emo87.gif|יעל|

אני חושבת שזה "ואז אני רק אומר, כן, זה מקור אושרי..."
נמ, אל תתייחס. אני סתם קטנונית.:|

Kryptonite

New member
מהסרט../images/Emo168.gif

אני אולי אקליט אותו ואת "בתוך הים" המקורי (כמו שאמרתי - בגירסה שיש בקאזה המילים שונו) למחשב... אם אני אמצא את הכבל...

PopPy

New member
כן כן כן כן כן! תקליט אותו!

ואם ממש בא לך לספק אותי - גם כמה שירים מאלאדין וממלך האריות בעברית יהיה נחמד (אם יש לך)
ובקאזה המילים לא שונו, זה השיר המקורי מהסרט

Kryptonite

New member
לא זה לא,../images/Emo168.gif

מחר אני אכתוב את המילים מהסרט, ואת תיראי.

h p g i r l

New member
הו, ../images/Emo82.gif

גל, פרויקט (גם) על השיר הזה... וזה דרמבלבוס... הנה מה שאני כתבתי... רק התבונן, כאן הם כולם, אוסף נפלא כל פריט בו מושלם ואז תומר שרק לי, יש הכל בעולם, כאן המטמון, זה אוצרי לא האמנת שזה אפשרי, אבל אני אז אומר כן, זה מקור אושרי... משחקים ובובות מכל צבע ודברים משונים עד מאוד... אתה רוצה דרמבלבוס?, יש בשפע, אך אני אבקש עוד ועוד... רוצה להיות עם בני האדם רוצה לראות איך רוקדים בשניים... איך מהלכים הם על, איך קוראים לזה?, הו, רגליים... עם סנפירים לא ארקוד לעולם, כדי להלך נחוצות רגליים ולשוטט סתם ב... מה המילה הזאת? רחוב... שם הם הולכים, שם הם רצים שם הם בשמש מתרוצצים וגם אני זה רצוני להיות אייתם... מה לא אתן אם רק יזדמן מחוץ למים... הון אשלם ליום שלם על חול חמים... ביבשה כל הבנות בוודאי חופשיות כמו רווח.. כבר נמאס לי, אין לי כוח, רוצה לעמוד.... אלמד בספרים, מחוכמת הסופרים אשאל שאלות ואשאב כך ידע.. מה בוער כאן בקצה הנר, מה המילה, אש.. רק אבקש להיות אייתם לצוף מעל גלי המים... מחוץ לים... בעולמם של בני האדם..... ואני ישבתי עם נייר ועיפרון והעתקתי את זמילים...

h p g i r l

New member
ודרך אגב ../images/Emo82.gif

משהו יודע מה המילים של שיר הפתיחה שם המלחים?

היי היי היי היי היי היי היי../images/Emo108.gif

אמנם באנגלית זה יותר יפה אבל לפחות הם לא הרסו את הסרט בדיבוב של העברית והיו כאלו שאמרו שדווקא העברית יותר טובה

Kryptonite

New member
אבל זה נישמע כל כך, ../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

בעעעע... יש שירים שהדיבוב העברי שלהם הוא טוב כמו המקורי (משתגע כבר מלך להיות, הקונה מטטה, עולם חדש, נסיך עלי ועוד ועוד ועוד) אבל השיר הזה, לא יודע. התירגום פה פשוט לא זורם...

../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif|יעל|

הרקולס טוב?! הרקולס מדובב ממש רע!
(אבל זה עדיין סרט מצויין.
)

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אני תמיד צוחקת בקטע שמג אומרת- "קרא את שפתיי!" ואז השפתיים שלה ממשיכות לזוז... זה כל כך לא מתאים!

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

Look at this stuff, isn't it neat? Wouldn't you think my collection's complete? Wouldn't you think I'm the girl - girl who has everything. Look at this trove, treasures untold, How many wonders can one cavern hold? Looking around here you'd think - 'sure, she's got everything'. I've got gadgets and gizmos aplenty, I've got whoozits and whazits galore, You want thingmabobs? I've got twenty! But who cares? No big dill, I want more... I want to be where the people are, I want to see, wanna see I'm dancing, Walking around on those - what do you call them? Oh, feet. Flipping your fins you don't get too far, Legs are requirement for jumping, dancing, Strolling along down the - what that word again? Street. Up where they walk, up where they run, Up where they stay all day in the sun, Wondering free, whis I could be Part of that world. What would I give If I could live Out of these waters. What would I pay To spend a day Warm on the sand. Bet you on land, They understand, But they don't reprimand their daughters. Bright young women, Sick of swimming, Ready to stand. And ready to know what the people know, Ask them my questions and get some answers, What's a fire and why does it - what's the word? Burn. When's it my turn? Wouldn't I love, Love to explore the shores of above. Out of the sea, Wish I could be, Part of that world...​

Gizmo14

New member
יש לך שגיאה קטנה...../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo28.gif

בשורה האחרונה, זה- part of thaaaat wooorrrrlll-ahhhhhhh

למעלה