ארט ונדליי?

מה שאני זוכר כרגע זה..

1. כשהוא רצה להתחיל עם הבחורה שעובדת ב"ברנד אנד לילנד": אני באתי לפגוש את ארט וונדלי, תני לי לבדוק אם זה השם הנכון... וכ"ו 2. כשאיליין היתה צריכה לחפות על הפגישה של ג´ורג´ עם מריסה טומיי: בואי נגיד שאני עוזר לך במערכת היחסים עם החבר שלך. קוראים לו ארט וונדלי. 3. וכמובן בפרק ששודר בשבוע האחרון: הפרק עם קית´ הרננדז. ג´ורג´ מרמה את לשכת העבודה: היה לי ראיון בתעשיות ונדלי. יש עוד בוודאי, לא זוכר כרגע.

§Oren§

New member
יש גם אחד ממש בפרקים הראשונים

שג´רי רוצה לפגוש מישהי שהוא פגש במסיבה של חברה של איליין, אבל הוא רק יודע איפה היא עובדת. אז הוא וג´ורג´ הולכים לשם, ומתרצים את היותם שם בכך שהם באו לפגוש חבר שלהם, שעובד באותו בניין (ארט ונדליי). ככה בעצם נולד השם.

בפרק השני

גרי רוצה להתחיל עם ההיא מהפרק הקודם מהיומולת של פמלה (ברח לי השם שלה), שעובדת ב"סיימונס בנט רוסינס אופנהיים וטאף", והם ממציאים שהם צריכים לפגוש את ארט ונדלאי שעובד שם בבניין.

rodeo_girl

New member
נארה לי אבל אני לא בטוחה

שגם בפרק הביולוג הימי כי ג´ורג´ אמר שהוא תמיד רצה להגיד שהוא ביולוג ימי ושקוראים לו ארט וונדלי

JOE KALIBER

New member
ממש לא

נתחיל בעובדה שג´ורג´ אף פעם לא רצה להגיד שהוא ביולוג ימי, הוא רצה להגיד שהוא ארכיטקט... חוץ מזה הוא משתמש בשם האמיתי שלו בביולוג ימי... הרי הקטע הוא שג´רי פוגש מישהי שהיתה עם ג´רי בתיכון והוא לא אומר לה שג´ורג´ מובטל אז הוא ממציא שהוא ביולוג ימי ואז ג´ורג´ מתעצבן עליו שהוא לא אמר ארכיטקט

לא שכחנו - תקרא שוב את השאלה.

השאלה של יהושוע היתה מתי ג´ורג´ השתמש בשם ארט וונדלי ולא מתי השם מופיע ובאילו פרקים. חוץ מזה, השאלה לדעתי היתה מתי הוא השתמש בשם אחרי שהוא המציא אותו. כי בפרק שהוא המציא את השם, הוא המציא למען ג´רי ולא השתמש בשם בשבילו. ככה אני הבנתי את השאלה.

הוא השתמש בשם גם.........

בפרק של יום פורטו ריקו... כשכולם היו צריכים ללכת לשירותים, וג´רי קריימר וג´ורג´ נכנסו לדירה למכירה כדי להשתמש בשירותים, ואמרו לבעלת הדירה שהם תעשיינים עשירים שבאו לקנות את הדירה... ג´רי השתמש בשפ פניפקר, קריימר אני לא זוכר (משהו עם סנאוט), וג´ורג´ השתמש בארט וונדליי...

למעלה