ארטי

ארטי

את לא טענת שהעיר תשלם מחיר. טענת באופן ברור כי השאר, כולל אני, נשלם מחיר. באם את חוזרת בך ומתקנת- דיינו. בנוסף טענת כי אני , בין השאר, דואג לכסאי ושיקוליי זרים. באם לא תוכיחי זאת, זו לשון הרע. ה"דיל" עם נשר חוקי לחלוטין , עובדה שמדברים על כך 8 חודשים ודבר לא קרה. תסבירי נא , לשיטתך, מה לא חוקי. את חוטאת בחטא השיטחיות והיוהרה. בקשר לתכנית ההבראה- אני לא אוכל להתייחס כאן לרשימת המפוטרים מסיבות ברורות אולם הסכם ההבראה מכיל 49 סעיפים. הוא מוגדר כהסכם קיבוצי מיוחד והופך לאחר אישורו לחלק מחוק. ההסכם הינו מלאכת מחשבת.דאגנו לעובדים הנשארים, לקופות ולקרנות, לפעילויות הרווחה, לניוד עובדים כך שיוכלו לעבוד ולתרום, לדרגות למקופחים ולא למקורבים, להורדות שכר לבכירים וכו'. כל זה בתנאי שההסכם יכובד וייושם. אחרת הוא לא שווה את הנייר עליו נחתם. על מה אני אמור לתבוע, לשיטתך, את אסרף ומרציאנו? מה הם אמרו עלי? אני מוכן להתמודד בפורום עם כל טענה, למעט בענין העובדים , מחמת צנעת הפרט. ארטי- את לא מזדהה- היתכן שאת בין המפוטרים? באם לא- תני רמז... את מצפה שאהיה גבר ונותנת רק למילה גבר משמעות חיובית. קשה לשמוע זאת מאשה.אני חושב שהנשים לא פחות אמיצות וחזקות מהגברים.אולי תהי "גבר" ותזדהי???

yaronbro

New member
ארטי תראי איזה יופי סוף סוף בא שליח

ציבור של עובדי העיריה ונותן לנו כאן תשובות בפורום בלי חוכמות אז את וכל חברי הפורום מוזמנים לשאול את חיים שאלות קבלו את בקשתו ואל תלחצו אותו בנוגע לעובדים מטעמי צנעת הפרט ועוד דבר קטן: בואו נשמור על תרבות דיון הוגנת

harty

New member
האם אסא היה שותף לדרך ולאורך

כל הדרך של אבלין דהן? במידה ולא אני מתנצלת על כל העינין.במידה וכן אז איך מסביר האדון הנכבד את העובדה שאבלין בעצמה מודה על תוכנית הבראה שבה כל צד הוציא את הפיבוריטים שלו ומעשה מדובר בקומבינה ולא בתוכנית הבראה. אבלין מאשימה את גבי את יורם ואת בני וברב הגינותה מודה בקומבינה הזאת. אז אם אסא לא שותף שרק יאמר זאת כאן בפורום ואזי אני מתנצלת מראש על דברי.

harty

New member
כדאי גם לעיין בעיתונים המקומיים

כמו איילון, או גל 7 מתאריך 15/9/04 וכו'

harty

New member
למה דוקא אסא ואבלין נמצאים במעוט

בוועד העובדים?

yaronbro

New member
כי אם שכחת אז דיברנו על זה שלכל נבח

ציבור יש את הכוחות שלו בועד העובדים וזה כנראה תמונת מראה של הכוחות במועצה יש 2 צדיקים בעיריה : אבלין ואסא שלא הסכימו לכללי המשחק ולכן הם כרגע אאוט סיידרים אבל זה מצב זמני

yaronbro

New member
ארטי קומבינה זו לא מילה גסה אסא

ואבלין הם אנשים פוליטיים ומה שאת קוראת קומבינה זה מהלך פוליטי מובהק שבו כל אחד מנסה להוציא את המקסימום עבור הצד ששלח אותו בנינו ההישגים של אבלין ואסא מגמדים את הועד הנוכחי לגובה דשא

harty

New member
לצערי אסא אינו מיצג את דעת רב ועד,

העובדים היות והוא ואבלין נמצאים במעוט לאחר שאבלין הודחה.

yaronbro

New member
ארטי האם יש לך מישהו אחר כרגע לבוא

איתו בדברים ולשמוע מה יש לו להגיד ? מה הקטע שלך לשפוך מילים על מה שאבלין אמרה בעיתון שבטח לא הבין חצי ממה שהיא אמרה ולא לדבר עם מישהו שהיה שם והוא בא ושם את הדברים על השולחן דברו עם חיים תשאלו אותו את השאלות הכי קשות זה יהיה מעניין

harty

New member
לצערי אני יודעת חלק מהתשובות

וחבל שכך.אנשים רבים נפגעו. חלקם אפילו היו חבריהם של אבלין ואסא(אני מכירה חלק מהם)ואלו השניים לא יצגו אותם נאמנה.ככה זה בלוד הנאמנות אינה חלק מהמשחק הפוליטי.

yaronbro

New member
ארטי נאמנות יש רק בצופים וגם זה

בערבון מוגבל יש מציאות שבה לא הכל אפשרי כך שכדאי לשאול את חיים על תהליך קבלת ההחלטות כיצד החליטו על הפיטורים האם היו קריטריונים האם עובדי העיריה קיבלו יעוץ פסיכולוגי או סדנה למפוטרים האם מישהו יודע מה קורה עם אלו שפוטרו היום כיצד הם מסתגלים לחיים מחוץ לעיריה יש המון דברים שאפשר לשאול וכדאי להתרכז בשאלות

yaronbro

New member
חיים מדוע עובדי העיריה גמלו לכם

ברעה תחת טובה אחרי הסכם כל מוצלח שהשגתם עבורם ?

למעלה