ארחנטינה ואני...

Lau Martinez

New member
ארחנטינה ואני...

על ארגנטינה לא ידעתי הרבה לפני פריצת הנובלות לחיינו .. ,בהתחלה לא הבנתי מי אותם המאותגרים שכלית שיושבים לצפות בנובלת האלה ויום אחד התיישבתי לצפות בכדי לראות במה מדובר והתמכרתי אבל לא התעמקתי יותר מידי. למדתי את השפה משמיעה אחרי נובלה אחת .. וכמובן שגם צפיתי באלה שבאו אחריה ... השינוי הגיע ברגע ש"אלופים" שנכנסה לחיי . הדמויות ,כל אחת בדרכה פשוט כבשו אותי והחלטתי שאני חייבת ללמוד לכתוב בספרדית בכדי לברר ספויילרים ,או ללמוד על המטה,האמפנדס .ודרכם התוודעתי להמון דברים בן הייתר לתרבות למוזיקה (סנדרו ועוד פעם סנדרו ורק סנדרו
רוברטו סנצ'ס U R THE ONE !!!) לסלנג ולאנשים המדהימים שזכיתי להכיר בזכות הנובלה הזאת שאתם אני שומרת על קשר רצוף עד היום, שחלקם הם החברים הכי טובים שלי -שיודעים להרים טלפון אם במקרה הם חושבים שקצת עצוב לי( בחיי היום יום אני בוכה לא מעט -אם מעצב מאושר משמחה , אני פשוט ברזיה מהלכת) ולו רק בכדי לומר לי משהו בסיגנון "תתאפסי על החיים שלך וזריז ...כי השיחה יקרה ואז דופקים נאום של שעה וחצי...
בארגנטינה עוד לא יצא להיות משום מה תמיד צץ משהו "חשוב" יותר ... וזהו... תודה שהגעתם עד פה שבת שלום ומבורך לאו

גרי רשף

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אמנם לא צופה בטלנובלות, אבל שמח שהגעת לכאן (ולא חשובה הסיבה..
).

rosedal

New member
ברוכה הבאה

נחמד לשמוע
אני גם הכרתי את ארגנטינה דרך הנובלות אספסיילמנטה דרך קיץ נצחי. פשוט מדהים העם הארגנטינאי.

Joy107

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

"מאותגרים שכלית"...
אהבתי! גם אני אחת מאלו שהגיעו לספרדית דרך הטלנובלות, (דווקא את אלופים פספסתי) אבל מאז שהתחלתי את הנובלה הפרטית שלי כבר אין לי זמן לראות כלום..

Matanhirsch

New member
ברוכה הבאה..

מקווה שלא מאוחר מדי..חח אני הכרתי את ארגנטינה עוד לפני שידעתי מה זה טלנובלות..ההורים שלי לקחו אותי ואת אחים שלי לשם כבר כשהייתי בן שנתיים!!(חבל לא יכולתי לצלם ולהנות כל כך מהטיסה ומהטיול)..אבל אחרי זה הייתי עוד בערך 5-6 פעמים ובפעמיים האחרונות צילמתי בערך 1500 תמונות..אני אשים מדי פעם כל מיני תמונות יפות..

Lau Martinez

New member
תודה לכם!!!!

על קבלת הפנים הנפלאה
שיהיה לכם שבוע מופלא ומוצלח לאו

למעלה