ארז

Lopezit

New member
ארז ../images/Emo26.gif

יש לך עוד סמלים של JLO?? אתה יכול לשים או לשלוח לי...?

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gif מה אם...

אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל אני לא ידעתי עד עכשיו. האלי בארי הייתה אמורה לשחק בסרט הכושל Gigli לצדו של בן אפלק, אבל בטלה את השתתפותה בסרט מכיוון שעדיין לא סיימה לצלם את אקסמן 2. מה אתם אומרים - מזל, או אולי ביש מזל
לדעתי - חבל שג'ן שחקה בו, כי ככה היא לא הייתה עם בן, גם אם הייתה נשארת עם כריס הסתום.

Lopezit

New member
איך לא ידעת? חח

ואם ראית תראיון שלה ושל בן בדייטלין אז המראיין שאל אותה: את הודת להאלי בארי? משו כזה.. ואז היא צחקה ואמרה לא אבל אני צריכה ואמרה: מצחיק איך דברים קורים... והיא צריכה להודות לה!!!!!!! ארז תגיד מה הסיפור עם בן??? אני חושבת שהיא מאושרת איתו יותר ממה שהיא הייתה עם כולם ביחד!!

QueIronia

New member
הוא פשוט מרגיז אותי../images/Emo70.gif יש לו

כזה פרצוף מרגיז
והוא חננה מדי בשבילה
היא צריכה מישהו אגרסיבי כמוה

gal be

New member
../images/Emo29.gif או אולי משהו מתון יותר שיוכל

להיות איתה ולפנק אותה אחרי יום עבודה ארוך?

Lopezit

New member
אוי נו באמת!

אתם מכירים אותו בכלל?! נכון שהוא לא יפה אבל תראו איך ג'ניפר מאושרת איתו!! מה אתם מעדיפים שהיא תהיה עם מישו זבל שלא יעריך אותה והיא לא תהיה מאושרת?!?! אתם בכללללל לא מכירים אותו אז אין לכם מה לשפוט אותו!

gal be

New member
../images/Emo29.gifנראה לי שלא הבנת אותי נכון..

אני חושבת כמוך, הוא עושה את ג'ן כל כך מאושרת אז מי אנחנו שנשפוט. גם אני בהתחלה בכלל לא אהבתי אותו אבל מה שטוב לג'ן טוב גם בשבילי, ואחרי הכל אלה החיים שלה. דרך אגב התחלתי לחבב אותו.

J To The Lo

New member
אני לא אגיד |הדגש|פאף|סדגש|...

או בן או כריס שפשוט תמצא מישהו חדש שיהיה יותר מרגש מבן או מאחד האקסים כי נמאססססססס כברררר

Lopezit

New member
גל...

זה בדיוק מה שאני חושבת
ומה שאמרתי התכוונתי למה שארז אמר

../images/Emo15.gif צריך להודות בזה....

אף אחד לא מספיק מושלם בשבילה היא צריכה למצוא לה מישהו מושלם כמעט כמוה.....

למעלה