ארז שלם נפרד מיאיר

EagleGirl

New member
פתח תקווה

שולטת.. אבל רק בגללו... ובגללי... ובגלל הרחוב שלנו...

dk6

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

את חושבת שאורי חזקיה ושגיב פרידמן לא מצחיקים ושסייננפלד שווה לתחת אז ככה ש...

EagleGirl

New member
יוו שטויותתתתת

הם כן מצחיקים (אורי ושגיב) פשוט הם כבר יות מדי צפויים בשבילי.. ראיתי אותם מספיק.. בקשר לסיינפלד.. אם ויצא לי לראות את זה.. זה לא כל עניין אותי..

dk6

New member
את אמרת שהם לא מצחיקים

וזה לא משנה את העובדה שוואלה לפי דעתי הפאנצ'ים של ארז צפויים ולא מעניינים והוא גם די אפס.. לנטוש את שגיב ככה סתם כי הוא הופיע ביאיר לפיד. זה די מגעיל עכשיו שגיב נשאר בלארח אמנים לא ידועים. ואת לא אוהבת את הסטנדאפ שלהם. וסיינפלד זה גאוני

EagleGirl

New member
עוד טעות...

אף פעם הפאנצ'ים של ארז לא היו לי צפויים. שגיב... וואלה גם אצלו הם לא ממש צפויים. פשוט הוא לא הסוג סטאנד אפ שאני אוהבת.. הוא לא זז, לא צועק... לא מסוגלת לראות דבר כזה: בנאדם תתפרע על הבמה! אורי, וואלה הוא מצחיק... אבל הו כבר הכי צפוי --- אבל בשבילי.. גם בגלל שאני מכירה את כל הקטעים שלו וואלה יש לו הרבה קטעים שמרוב ששמעתי אותם הם כבר באים לי בחלום... אז סבבה אורי כן זז והוא כן מצחיק... שגיב כן מצחיק אבל הוא לא ממש זז.. רק בקטע של ה"שימי תיון" סינפלד יכול להיות גאוני.. אני תמיד כשראיתי את זה הייתי נרדמת אחרי איזה 2 דקות או מעבירה כי אני לא אוהבת ממש סטאנד אפ מארה"ב.. תמיד אומרים י ללכת לראות, להוריד באינטרנט, סרטים עניינים אבל אין לי זין לה.. זה מו שהם בחיים לא יינו תסטאד אפ שלנו.. בגלל זה להוא שהיה אצל אסף הראל לא הלך - זה סטאנד אפ שהוא הביא מארה"ב. היה לא מזמן איזה אמריקאי מדנמרק שהופיע איזה יום חמישי אחד בקאמל.. גם הוא קיבל שומיות בטירוף ועוד צילמו אותו שתי מצלמות.. אח"כ סתם היה מצחיק כי הוא היה צריך להזמין את הדר והוא לא אמר תשם שלה נכון והיא התחיל לרדת עליו בעברית וכולם השתינו משם

*בדיילי*../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

חבל
ליהי תודה
ומזמן לא דיברנו
דברי איתי

טוב זה לא כזה../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

דיילי..
היה נראה לי משום מה שההודעה כאן הרבה זמן
אני משתגעת לאט לאט
:|

תודה רבה ליהי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שיהיה מישהו במקומו, ושארז יצליח במופע

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifידעתי...

הייתה לי הרגשה כזאת ברגע שיאיר לפיד אמר שבסוף התוכנית יהיה שחר ושוקי...אני מקווה שזה לפחות לא קבוע... בכל אופן,זה לא כזה משנה- הוא יוצא בהופעה חדשה ושיהיה לו בה המון בהצלחה! נ.ב. ליהי- אני מצטרפת להודעה של רוני
יש לי דברים לשאול אותך... נ.ב.ב.וואו כמה זמן לא הייתי פה....אני חולה כבר מיום שני ורק היום היה לי את הכוח לשבת מול המחשב

EagleGirl

New member
שחר אבן חן

שולט! הבנאדם עשה לי יומולדת בגיל חמש ביחד עם שוקי

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאת האמת

שגם אני באיזה גיל 6 ראיתי הופעה שלו במלון כלשהו באילת
היה לי טראומות מבובה מדברת שרוצה נשיקות.

EagleGirl

New member
חופשי...

עד שראיתי אותו בביפ (בחודש הראשון שהראו את ערוץ הצחוק מציג) היום לי כל הזמן סיוטים מזה שהבובה רצתה לנשק אותי. אני זוכרת שבכיתי חחחח איזה מצחיק! ויום אחרישפתחו תקאמל הוא הופיע והדפסתי לו תתמונות מהיומולדת איתו , הבאתי לו לקאמל.. חחח איזה מצחיק זה היה.. ישר כשנכנסתי ראיתי אותו כזה בכניסה מדבר עם רועי וישר הסתכלתי עליו, לא הורדתי ממנו תעיניים, ביקשתי מרועי שיין לי אותו לשנייה (בזמן שאני עוד מסתכלת עליו) נתתי לו תתמונה והוא התלהב ברמות... אח"כ גם רועי ושאר האנשים שהיו שם היו בשוק מהתמונה.

למעלה