ארזירון

freekfly uri

New member
גיא, אתה כבר שנה שלמה טועה בפורום!

אני חושב שמה שלא הפנמתה פה זה העובדה שארז צונח על מצנח 88 עם מעטפת ביצועים ותקלות שאתה לא תראה עוד הרבה זמן אתה עדיין חניך/ או צונח על ציוד של חניך אומנם יכול לקרות לך תקלה דומה אבל המהירות ואובדן הגובה עקב כך לא יהיה דומה. ופגשתי כבר בחורות קטנות ממך, שיצאו מכאלה אין לך מה לדאוג כל-כך, המוח והגוף שלך ידעו מה לעשות כשהזמן יגיע(זה לא מדע מדויק-זה עובדה) ריכטר 13 Cutaways to date

just a guy11

New member
לא הבנתי מה הקשר לכותרת ../images/Emo6.gif

שאלתי שאלה היפותטית. אני יודע שזה לא יקרה לי בעתיד הקרוב, אבל אני רוצה לדעת מה אמורים לעשות מתי שזה כן יקרה, איך כן אמורים להספיק להתייצב במידה ויש RSL?

freekfly uri

New member
מסכים איתך בעניין התיפעול ללא מד גו

גובה. גם אני כמו שאתה יודע עוד לא מצאתי את הקיפול המושלם אבל אני כבר יודע שזה לא קיפול הבעיה אלא החופות האלו ככלל. אבל יש לי כמה הבחנות ו שאלות אליך בקשר למקרה הנ"ל אני חייב להגיד שאתה תיפעלתה את מקרה זה הרבה מדי זמן אני כבר הייתי מנתק! אמרתה שהתאים האמצעיים לא התמלאו (קרה לי שלא מתמלאים הצדדים-כידוע לך) אבל האצמע?! ממה שאני מבין בזה שנתפס הסליידר באמצע או למעלה משמע שהייתה כל הזמן הזה בצלילה מטורפת קדימה תוך כדי איבוד גובה ניסיתה לשחרר את ההגה התפוס ולא הצלחתה לתת משיכה על הרייזרים האחוריים(ואני יודע באיזה מהירות המצנח הזה תופס סיבוב... בסיבוב השני זה כבר ממש מהר) אני כבר ניתקתי דרך אגב!! אני גם עשיתי את הטעות של לא להתיצב ברזרבי האחרון שלי וגרמתי לטוויסט ברזרבי. בסה"כ רציתי להגיד שקטונתי, השקעתה פה יותר מדי זמן לדעתי ולכן הגעתה לגובה 1500 כל כך מהר אני מבקש כמו אמא פולניה שתיפטר יותר מהר מהענין!! אני דואגת חוץ מזה רזרבי זה תחל,ס כיף! איזה רא'ש ההה? see you soon? ריכטר

ארזירון

New member
כמה דברים

גיא, תקשיב גם אתה, נתחיל איתך. החופה שלי "קצת" יותר מהירה משלך, ואין לי בכלל RSL. (זה נושא לדיון אחר לגמרי) תוך כדי תקלה ממש לא מנתקים את ה-RSL. לא מתעסקים עם זה בכלל. לא חושבים שהוא שם. אם הוא שם, מבחינתך הוא לא קיים. אתה עדיין תמשוך את הידית של הרזרבי, אז הוא לא משנה. נושא ההתייצבות אחרי הניתוק זה פעולה בסיסית של להמתח ל-arch רגיל, פשוט במקרה שלי דאגתי קצת לגובה. ריכטר, החופה שלי נפתחת לא מעט פעמים עם בתים אמצעיים סגורים. אני חושב שזה קשור לצורה שבה אני מסדר את הסליידר בקיפול, או אולי איך שאני דוחף את האף פנימה אחרי הסידור בתים. זה לא קרה עם ה-88, זה כן קורה עם ה-83. דיברתי עם קרטיס וגם אצלו זה קורה לפעמים, אבל הוא לא אוהב פתיחות איטיות (שזה מוזר בפני עצמו) אז זה לא קורה לו הרבה. הסליידר לא היה תקוע למעלה, אלא פשוט לא ירד עד הסוף. בערך באמצע הדרך. החופה הייתה יחסית פרושה, ולא צללתי מהר. כמו שאתה יודע עם ה-83 שלי אני יכול להשאר המון זמן באויר ואפילו עם חופות בגודל 170....ככה שכל עוד לא שחררתי את הברקסים הייתי יחסית איטי בצלילה. הבעיה שלי עם הניתוק הייתה שהסיבוב התחיל שמאלה לאט לפני שחרור הברקסים, "קפץ" טיפה ימינה עם שחרור הברקסים כי רק אחד זז, וסובב אותי עם הרייזרים שלי אחרי שעזבתי את הברקסים לגמרי כי אחד נשאר תפוס. אז הסיבוב היה גם עם החופה, וגם מתחת לחופה עצמה. ובלי להעליב, אבל יכול להיות שהעובדה שלך יש 13 ניתוקים על 3000 צניחות ולי רק אחד על קצת מעל 2000 זה בגלל שאני לא תמיד מנתק אחרי הסיבוב השני
ובטח שנפגשים. באילוי. אני מגיע ביום שישי בלילה, מה שאומר שנפגשים בשבת בבוקר. ואז כשתגיע לפריס אני מביא את האישה.... היא כבר בשלב של docks בישיבה

למעלה