ארוע מספר 2

Lear22

New member
ארוע מספר 2

במטרה לנסות את כוחינו הרוחני ופיזי אמי החליטה לאתגר אותנו בעוד ארוע - השלישי במספר בשבועיים האחרונים - מן הסתם ברוח השבועות. השאלה שלי אילכם - אם תבחרו לענות עליה - היא האם ללכת על בטוח לחזור על רוב מרכיבי הארוע הקודם - שגם מתאימים מבחינת החג - או לחדש לגמרי? מה שכן חוץ ממישהי אחת אף אחד מאורחי הארוע הקודם לא יהיו בזה הנוכחי. אז מה לעשות? ואם לחדש, יש הצעות?

פינליש

New member
אנחנו בשבועות עושים על האש.

באמת בגלל שיש לנו מלא אורחים זה יותר נוח. ואם בכל זאת אתם הולכים על משהו חלבי שדרג את האירוע הקודם. תחליף איזו פשטידה באחרת, סלט באחר ויהיה דיסקו. ואם תרצה יש לי מתכון מטורף לטרמיסו ופנקוטה וזה הולך פצצות לשבועות. נסה ותהנה.

Lear22

New member
נראה לי שטירמיסו

זה יותר מידי מסובך בשביל 30 אורחים... לא נראה לי שנלך על הברור - עוגת גבינה עם פרורים די נמאס מזה כבר למרות שזה טעים פחד - וננסה להביא אותה במשהו חדש אני חשבתי לקינוחים על מוס נקטרינות פאי שוקולד לבן ואיזו עוגת גבינה מיוחדת.

פינליש

New member
עוגת גבינה במילוי טרפלס - להיט !!

עזוב אותך מגבינת פירורים וכאלה. עוגת גבינה במילוי טרפלס היא להיט היסטרי והיא מיוחדת ומפתיעה. נכון שהיא קצת מורכבת... אבל שווה ביותר. יש לי גם מתכון לעוגת גבינה ופסיפלורה. נראה לי מתאים לסיגנון האוכל של פשטידות וסלטים. אם אתה צריך תגיד

גידי42

New member
אתמול, ממש בטעות נפלתי

על איזה תוכנית שבה אהרוני ואורחים בישל ארוחה חלבית שלפחות נראתה טעימה להפליא, כולל פונדו גבינה. את המתכונים יש באתר של טלעד. שווה לנסות זה גם לא נראה מסובך.

Lear22

New member
זו לא בושה לראות את אהרוני... |חבול

אבל כמו שכולם הבינו פה לפני כמה ימים... יש כאלה שמעדיפים לראות את ג'יימי אוליבר

פינליש

New member
לאאאאא שובבבבבב. אוחחח ג'יימי שלי.

התוכנית של אהרוני הייתה מעולה. פונדו לאירוע שלך זה רעיון רע במיוחד כי יש לך שלושים איש. שלושים איש נילחמים עם חתיכות לחם קטנות בקערת פונדו זה עסק רע. הרבה יותר מתאים לאירוח קטן ואינטימי. לך על מה שעשית ושדרג. גידי מה זה הרעיונות האלה? לא למדת שפונדו אוכלים במיטה ?

meravbr

New member
ראיתי תכנית אחת של אהרוני

וזה פשוט הספיק לי. הוא היה כ"כ פטרוני ומתנשא כלפי מישהי שהיתה אמורה ללמוד ממנו לעשות ארוחה בסגנון אחר ממה שהיא רגילה.... מהשפים הישראלים בתכניות אין ספק שחיים כהן הכי עדיף. מהשפים הגויים - אכן ג'יימי, והיתה תקופה שאהבתי את פלויד (
), אין לי מושג למה... אמא שלי, אגב, החליטה שהוא כנראה נגמל מאלכוהול כי בטח גילו לו איזושהי מחלת כבד (ניר צוק, שים לב, זה בדרך אליך....), לאחר שהכמות שהוא שותה ירדה משמעותית בתוכניות האחרונות...

Lear22

New member
ואנחנו הגענו לתפריט המנצח

אנחנו מקווים אנטיפסטי ולחמים עם חמאה וממרחים שונים לפתיחה טארט גבינת צאן ועשבי תיבול טארט פטריות וכרישה לחם ממולא פטריות ועוד טארט אחד סלט חסה סלט ירקות ועוד סלט אחד עוגת גבינה עם טראפלס שוקולד מוס או טארט נקטרינות ועוגת שמנת עם מרנג משהו בסט יש השגות? - אגב שוב אני מבין את כל האנשים שזה לא מעניין אותם. אתכם ה
...

אתה הורס לי את את הדיאטה עם

הרשימות האלו שלך! תמשיך ככה, ובסוף המפגש הבא של הפורום יהיה אצלך!

Lear22

New member
ליטי

זה חוקי לעשות מפגש של פורום ביקורת מסעדות במקום שהוא לא מסעדה? רגע בעצם אם תהיה לי מסעדה בעתיד זה נחשב לא?

למעלה