ארוע מוחי- שאלה

אלה444

New member
ארוע מוחי- שאלה

אמא שלי בת 82 לקתה בארוע מוחי. הבאתי אותה לקופת חולים רופא המשפחה הפנה אותנו לבית חולים עם מכתב שבו הור מציין כמה סממנים שמצביעים כי אמא שלי עברה ארוע מוחי. במכתב הרופא ציין כי החולה: ישנונית, אי יציבות וכו'. כשהגענו למיון שאלו אותה מה יש לה וכידוע ארוע מוחי גורם לבלבול וערפול.היא אמרה להם - כואבת לי הברך. עדו לה בדיקה וצילום בברך ושלחו אותה הביתה. למחרת הבאנו אותה שוב לבית החולים ודרשנו בדקת ניורולוג צילום סי.טי של הראש. לאחר הבדיקות הללו הסתבר שעברה ארוע טרי ואז אישפזו אותי. האם יש כאן עילה להגיש תביעה ? האם מדובר כאן ברשלנות? תודה מראש

אירוע מוחי ועיכוב באבחון

על מנת לשקול ולבחון הגשת תביעה בעילה של רשלנות רפואית יהיה עליכם להשקיע כמה אלפי שקלים בבדיקת התיק: ראשית, יהיה צורך להזמין את התיקים הרפואיים מבית החולים וכן מרופאת המשפחה (עלות כ- 300 ש"ח), אחר כך צריך יהיה להעביר את התיק לבדיקה על ידי רופא מומחה בנוירולוגיה: עלות בדיקת התיק כ- 1,500 ש"ח. במידה והרופא הנוירולוג יקבע כי יש קייס לתביעה, יהיה עליכם להשקיע עוד כמה אלפי שקלים (עלות מוערכת כ- 3000 עד 10,000 ש"ח) לצורך חוות דעת רפואית ערוכה על פי פקודת הראיות. יש לשקול בזהירות ההשקעה הכספית בתיק זה, לאור שיעור הפיצוי שהנכם עשויים לקבל במידה ותזכו בתביעה. פנו לעורך דין על מנת שיסביר לכם יתרונות וחסרונות התביעה.

למעלה