ארוע מבהיל

noni112

New member
ארוע מבהיל

כתבתי הודעה ומשום מה אני לא רואה אותה מופיעה, אז אם פתאום תצוץ הישנה זה לא בגלל שאני סובלת מסקלרוזה.... היום אזרתי אומץ וניגשתי לקוראת בקלפים. לאחר שהיא סיימה את הניתוח הנומרולוגי היא פנתה לפריסה בקלפים ובסיום הפריסה יצא לה קלף הכוהנת הגדולה שלטענתה אם קלף זה יוצא אסור לה לאמר לי שום דבר על מה שהיא רואה בפריסה (זו הייתה פריסה כללית ללא שום שאלה ספציפית) ואני אצטרך להתמודד עם השאלות והתשובות לבד. היא הייתה מאד נרגשת ואמרה שיש כרגע משהו מאד גורלי או החלטה מאד גורלית בחיי שאני אצטרך לפעול ללא עזרה מבחוץ , התשובות נמצאות אצלי וכן הלאה. כשהיא ראתה את מבט האימה בעיני היא אמרה שאין בזה שום דבר רע שאני צריכה לחשוש ממנו ושאני נשמה עתיקה עם אנרגיות עצומות ודרגת רוחניות מהגבוהות (יש לציין שאני לא עוסקת בשום דבר הקשור לרוחניות). לפני המון שנים, בטיול שערכנו מטעם התיכון בפקיעין, היה אחד שקרא לנו בכף היד וכשהוא הגיע אלי, הוא קיפל את ידי בחזרה, חייך ולא הסכים לקרוא לי למרות תחנוני (שגבלו בהיסטריה באיזשהו שלב... ) משום מה אני מבועתת אימים מהסיטואציה הזו, זו פעם שניה שמסרבים לקרוא לי ולמרות שהאישה היום אמרה שזה לא צריך להיות רע ואף הוסיפה ואמרה שזה טוב (אולי כדי להרגיע אותי), אני ממש אחוזת אימה אנא מכם, אם למישהו יש מידע לגבי הנושא הנ"ל אני אשמח לשמוע למה היא לא יכלה לומר לי כלום על הפריסה

לנוני 112../images/Emo24.gif הירגעי!../images/Emo42.gif

נוני חביבה!!!! מציעה לך להרגע,ולא להיתרגש ממילים כמו="נשמה עתיקה",וכ´ו. כל מה שהופעתה של הכוהנת הגדולה אומרת,זה ,שהתשובה נימצאת בתוכך,ושם עליך לחפשה. כל דבר אחר שיאמר לך,יבלבל את מה שאת כבר יודעת,וזאת,אם תחפשי את הידע, בתוך עצמך.... הופעתה של הכוהנת מצביעה על הגנה מפני ידע מבלבל או מיותר. כך,שאני מציעה לך,להקשיב לעצמך,ולתת לדברים ל"היתבשל" בתוכך, התשובה - תבוא!!!
בחיבוק מרגיע אפלה מוארת

noni112

New member
תודה לך אישה חביבה

די נרגעתי האמת אני עדיין לא יודעת מה ההחלטה הגורלית שעלי לקבל לבדי (הכחשה ....) בכל מקרה בתור פאטאליסטית פתולוגית אני מאמינה שכל מהלך בחיים זה גורל אז אני מתכוונת לזרום עם זה ולהיות מופתעת רק לטובה בעתיד שבוע טוב ותודה רבה רבה רבה

longshut1

New member
אז אחרי שנרגעת

או הורגעת על ידי המילים הנהדרות של אפילה מוארת,אני שמח לברך אותך על הצטרפותך לפורום שלנו-מעתה הוא גם שלך ובשבילך. אשמח אם תשתתפי בדיונים כאוות רצונך ויכולתך. יום נעים

למעלה