ארוע טיפולי

ארוע טיפולי

ארוע בחצר של סימה והפעם חוויה משחררת, טובי המטפלים יגיעו לחצר כדי לטפל 20 דקות ב....20 שח והכל באוירה כפרית פסטורלית אצלנו בחצר בית הקפה יהיה פתוח עם ארוחות חלביות קלות ובריאות כרגיל בחצר מבחר ענק של ספרים 6 ב-100 יום חמישי 15/7- 19:00-23:00 מטפלים: נועה תמיר הילינג, אוריה- שיאצו, זהבה- רייקי, תקשור ואומגה, אליהו- עיסוי, רפלקסולוגיה. יום שיש 16/7י- 10:00-15:00 מטפלים: נתי אברהם- רייקי, רחלי- רייקי, אוריה - שיאצו. החצר של סימה עין חי 33 כפר מלל (5 דק מצומת רעננה) מאוד נשמח אם תגיעו סימה ושלומי

מיתי

New member
אחרי ה../images/Emo96.gif של שישי בבוקר

אם אתפנה בחמישי אבוא בערב.

עם כל הערכתי למיתי, אני חייבת לומר לך

אין לי מושג מי את, לא ממש הבנתי למה את מפרסמת פה וגם לא מה בדיוק את מפרסמת. מבחינתי, אם כותבים "טובי המטפלים" ואח"כ מציגים אותם רק בשם המשפחה שלהם - זה נקרא רע מאוד. זה בערך כמו לומר - טובי הכותבים - מאיר, דויד, לאה ושלומית. אם הם כאלה טובים - מגיעה להם התייחסות שכוללת גם שם משפחה. מעבר לזה - השרשור הזה הזוי עד לא מובן בעיני (מצד שני, מעולם לא אהבתי שיחות מסנג'ר/צ'אט על גבי הפורום וגם ירדו עלי רבות בגלל זה, אז לכי תדעי..).

מיתי

New member
יקירה...

רק עכשיו, כשהסבת את תשומת ליבי, שמתי לב להודעה כהודעת "פרסום". סימה היא חברת פורום לשעבר, שיצא לי גם לפגוש מספר פעמים, ואני תמיד שמחה לראות אותה פה מדי פעם. מלבד זאת, אם עושים משהו למען הקהילה, אני תמיד בעד!

הם לא פעילים כאן מאז שאני לא מנהלת

חבל שתפוז לא עדכנו אותך מוקדם יותר, אולי היית חוזרת לכתוב עוד קודם.

יערית

New member
הייתה לי

לי בעבר "התקלות" בפורום הזה עם מנהלת על "סתימת פיות" בעוד שאני ניהלתי בפורום גו"ג, לא יודעת אם זו את, אבל דיי כעסו עליי בהנהלה על כך
תמיד אני והפה הגדול שלי....:)) אני לא הולכת על פי תכתיבים, ראי לדוגמא- לא נמצאת כמנהלת יותר.

תשובות...

לא התכוונתי ליצור בלגאן "החצר של סימה" פתוחה כל חמישי שישי ולא פירסמתי כאן בגלל שהלוח הזה הוא לא לוח פרסומי עם זאת מה שהחצר מציעה בחמישי שישי הקרובים נראה לי מאוד רלוונטי וכדאי כחברה לשעבר הייתי שמחה לראות אנשים מכאן באים לקבל טיפול שלא שורף את הכיס ויוצאים נשכרים אם ההודעה מפריעה אפשר למחוק אותה- לא אעלב. לגבי ההערה על שמות משפחה - צודקת לחלוטין, איתך הסליחה: זהבה שאול נתי אבהרהם רחל יעל אוריה בר אליהו שאול ונועה תמור אשמח שתגיעו.

יערית

New member
את בסדר

ממליצה לשלוח מסר למנהלי הפורום של הזקנים:) ולבקש רשות לפרסם, הרבה יישמחו להרפייה, אני גרה רחוק מידי:)

למעלה