ארוע היסטורי

easy swissa

New member
ארוע היסטורי

היום התקבלה תעודת הרישום הרשמית של עמותת "הפורום לקידום השיט בישראל" מטרת העמותה - קידום ופיתוח ענף שיט היאכטות בישראל" מספר העמותה - 580432250 ארועים רבים ומורכבים נמצאים על הפרק, הרבה מוטיבציה של רשימה ארוכה ומכובדת של מתנדבים תקדם את ענף השיט קדימה! בהצלחה איזי

דנבר

New member
ארוע היסטורי? האמנם?

כל אחד יכול לפתוח עמותה בתני שהיא ללא כוונות רווח. האם רשם העמותות יודע שמאחורי מיסדי העמותה יש רק גורמים מסחריים עם כוונות רווח? חובת הגיחוי הנאות היא המינימום ההכרחי.

דאויד

New member
בשביל הספורט

בשביל הספורט, אני מוכן להמר שהרוב המוחלט של חברי העמותה אינם קשורים לגופים מסחריים בענף השייט. ובלי כל קשר לכך, אני מברך כל גוף מסחרי בענף השייט הפועל לקידומו. מניסיון העולם, הגופים המסחריים הם אלה המקדמים את הענפים! אז - ברכות.

בהצלחה ותודה!

לאיזי ולכל החברים בעמותה החדשה, כואב הלב לקרוא את השטויות במקום הברכות. בשם כל השייטים הנהנים מאד בפעילות הפורום שיסדתם המון - המון - המון תודות על זמנכם, על ארגון האירועים ועל הנסיונות האמיתיים לקדם את ענף השייט הישראלי. הצלחתכם - הצלחת כולנו! חיים עמית

ron800

New member
אירוע היסטורי

איש נחמד התאספנו כמה אנשים שחלקם לא מתפרנסים מהענף וחלקם כן, שיבורכו, והחלטנו להקים עמותה ע"מ שנוכל לפעול לקידום שייט היאכטות ללא ליכלוך ובלי בלגן אז אנא ממך, מתאים לך בוא ותרום מנסיונך לא מתאים לך חפש מקום אחר לזרוק זבל רוני

שרון ק2

New member
בטח זה יראה כמו איגוד השייטים

כל עמותה כזאת קמה למטרת רווח של גוף זה או אחר ואז יתחילו הלכלוכים כמו באיגוד השייטים ומי כמו איזי מעורב בכל.......

הפורום לקידום השייט נבחן בעשיה

הפורום לקידום השייט יוזם ועושה במשך חודשים עם ובלי הרישום - לטובת שייטי היאכטות בישראל מן הראוי ששיטים ידעו לתת גם מילה טובה על העשיה והפעילות הברוכה כי העוסקים במלאכה מתנדבים שמומרצים מהנהת העשיה לטובת השייט הישראלי אז תצטרפו לעשיה ולפעילויות הרבות המוצעות בתחום הימי ושיהיה לכלם שנה טובה וגמר חתימה טובה איתן פרידלנדר

Alex33

New member
../images/Emo50.gif גם בהמשך, אכן העשיה...

היא העיקר.

yogevy

New member
yogevy

אל תיפול רוחכם, אל תאזינו למלעיזים, כל מי שמקדם את הנושא ובלי קשר לסיבה יבורך. עלו והצליחו!!!!!!!!!!!!! שנה טובה וגמר חתימה טובה יהודה.

איזי - כל הכבוד

לקח זמן אבל עכשיו לעשייה. כמו תמיד אני מעמיד את זמני הפנוי לשרות העמותה.

קראתי ברגשות מעורבים

מצד אחד חבל לי על שלא היה מנוס מלהקים עמותה "מתחרה" לאיגוד השייטים אבל מאחר והאיגוד הפסיק להיות איגוד של החברים מן הסתם לא נותרה ברירה אחרת. מצד שני נוכל לראות פעילות אמיתית של שייטים בענייני שייט הנוגעים ומעניינים לכולנו היאכטונרים . אני מברך על היוזמה וקורא לכל משתתפי הפורום כאן ליידע את כל חברינו השייטים על פעילויות הפורום (שארשה לעצמי לקרוא לו האיגוד החדש) וליטול בהם חלק. אני משוכנע שלמרות חילוקי הדעות בעניין האינטרסים המסחריים שיש לחלק ממקימי האיגוד החדש, אנחנו השייטים רק נצא נשכרים!! בהצלחה למארגנים ולחברים ארנון

../images/Emo39.gif מריב סופרים נשכרים הקוראים

ברכות והצלחה לכוללללם ותודה לעושים במלאכה כאן בפורום

למעלה