ארועי סופ''ש

../images/Emo41.gifשבת בבוקר יום יפה../images/Emo70.gif

בשל הצלחת האירוע הקודם.. והדרישה לעוד הפעם עוד הפעם עוד הפעם... שבת הקרובה באותו פארק פה במעלות כמעט באותה מתכונת "על האש" ובתוספת... כל אחד ואחת תביא מאכל עדתי המאפיין אותה/ו(טעימות, לא חייבים להתחיל לבשל כמויות).. לי אתם תוותרו כי אני לא טובה במאכלים רומניים ולכן אני אביא או פריקסה או קוסקוס... בנוסף... זו תהיה קבלת פנים מלבבת במיוחד לבועות היקרה שלנו שהצפינה אלינו לצפון. אני רוצה לראות ים אצבעות מורמות

שנטו

New member
סוף שבוע הנה בא../images/Emo179.gif

ילדים, מנגלים, אוהלים והרבה שמח בשמורת טבע חוף הבונים.
עלות כניסה 35 ש"ח לרכב, חוף שקט, מקלחות ושרותים מסודרים. מי בעד?

רחלי228

New member
אני רוצה (לא בטוח שהילדים יירצו)|כן

ומאכל עדתי - זה ממש גדול עלי. אם זאטוטי יסכימו להגיע - אגנוב מאכל עדתי מאיזו עדה אחרת בסביבה...

שנטו

New member
שישי שבת

הגעה במשך יום שישי, על האש בערב בסביבות 19.00 , המבוגרים יכולים לנשנש במשך הלילה........

magicwoman

New member
במשך יום שישי?

מהבוקר למשל? שנטוש תני עידכון עם שעה מדוייקת ואז אפשר יהיה לשקול

שנטו

New member
לדיק?

יש אנשים שירצו לבוא מוקדם, ויש שעובדים ורוצים לנוח, על האש צריך לעשות מוקדם בגלל הילדים ולכןרצוי שכולנו נגיע עד השעה 19.00, על מיקום מדויק אכתוב בהמשך.

שנטו

New member
חוף הבונים

לבאים מהמרכז, כביש תל אביב חיפה הישן, אחרי צומת פרדיס לכיוון חיפה, לא לפנות לנחשונים ,להמשיך ישר ולפנות להבונים שמאלה, ישר, לעבור גשר ,לעבור פסי רכבת לעבור את הרפת.... להמשיך שמאלה בכביש לשלם ולחנות.

בן הקשת

New member
לא יודע לאיזה את ../images/Emo181.gif את מתכוונת

כי למיטב ידיעתי יש בשבת בחוף הבונים, מפגש של אגודת הנטוריסטים. בטח יהיו שם כמה "מדוזות"

רחלי228

New member
תוספת מידע- חוף הבונים

ניתן לשכור נקודת חשמל בעלות של 30 ש"ח . יש להביא כבל מאריך ארוך מספיק. בנוסף, יש לקחת בחשבון שאין שם צל בכלל - אז צריך להתארגן על זה - שלא יהיו הפתעות (ובימים אלו החום בלתי נסבל...) עוד במקום...מזנון - ארטיק, קרטיב ...אך לא יותר מכך. ומשהו אחרון...לא בכל החוף ניתן להדליק אש מפני שזוהי שמורת טבע (ועלי לציין שזו אחת מהיפות בארץ, מומלץ לבקר במערה הכחולה המדהימה)... וואלה...נשמע פאננציק....מה אני עושה עכשיו עם מעלות ...אופסייייי

למעלה