ארון

pelegs

New member
ארון

למרות שאלכס היה חייב להעלות תמונה לפני - הנה הוא, בגאון ובהדר, הארון שלי, עם כל הסטיקרים מהתקופה של אח שלי בנוער רצ(ואז נוער מרצ), עד לתקופה שלי + אני בצד(נדוש, אבל בכל זאת: אני יוצא גרוע בתמונות. לא פייר)! (שימו לב אגב שמחזיר האור באמת מחזיר אור - הריבוע הלב שעל הדלת השמאלית, ליד "1991 - עת שלום" הוא מחזיר אור...
)

Alexco

New member
מצטער ביותר

אם הייתי יודע הייתי משהה את העלאת התמונה שלי לפורום... בכל אופן את הערצתי לארון שלך אתה כבר מכיר

Beorn

New member
תמונה חביבה למדי...

ואיזה צלם מוכשר (שאפילו לא נתנו לו קרדיט!
)

Alexco

New member
אכן! אני מצטער!

הצלם הוירטואוז שצילם אף את התמונה שלי - תומר התל-אביבי הג'ינג'י !

eviv

New member
האם זה ההודעה הראשונה שתומר כותב?

אז אם לא זו לפחות הראשונה שאני ראיתי... מזל טוב תומר מי יתן ותאריך במילים... :)

אני כרגע עושה לי אוסף של סטיקרים.

יש לי כמה מיוחדים. אני יודע איפה יש גליל של מדבקות עגולות מבחירות 92' שכתוב עליהן "מרצ. הכוח לעשות את השינוי".

בעייה שלהם שהם יצאו ממרצ../images/Emo3.gif

הם יצאו ממרצ, יצרו מפלגה שמבוססת על שנאה בלבד, ובנוסף להכל מכרו את המצביעים שלהם בשקרים.. לפני הבחירות הם הודיעו קבל-עם-ועדה שהם "לא ייכנסו לממשלת ימין-צרה, אלא רק לממשלת אחדות.." Yea, right...

Alexco

New member
מעולה שהם יצאו ממרצ

אין צורך בקפיטליסטים בתוך המפלגה

pelegs

New member
נו באמת

הם יצאו ממרצ, הוציאו ממנה את החלק הפעיל שבה בנושא הכפיה הדתית, וכנראה שבאמת יביאו את השינוי שכולנו מייחלים לו. אז דיי עם זה.

pelegs

New member
נו, ובלי בעיות חברתיות מרצ לא היתה

קיימת... גם אני האמנתי ששינוי היא סתם מפלגת שינאה, וזה נכון שרוב הבוחרים שלה הם לא בוחרים דווקא פתוחים וליברליים, ומתאימים למרצ... אבל תראו כבר את ההתקדמות שהיא עומדת להביא, ואני חושב שהשינוי הזה הוא חיובי.

השינוי חיובי ואני אברך את הממשלה

הזאת שאני לא תומך בה אם באמת תעשה שינוי.

pelegs

New member
לא יודע

הוא היה פה לפני שהגענו
אני חושב שהסטיקר הראשון הונח עליו בערך מתישהו בסביבות 87', כשהגענו לדירה הזאת(כנראה אחד מהסטיקרים של "רצ").

למעלה