כנסו..
אני דיי קצר במקום.. אז חשבתי לעשות תאים של 60 (עומק כי זה יושב על טרריום החדש של הבואה שהוא 120 על 60 על 60 ככזה שזה נותן לי שכל קומה מעליו תיהיה 4 תאים..) הקיצר תאים של 60 על 30 על 40 גובה אין לי בעיה לשים גזעים/ענפים שיהיה לנחשים לטפס וזה.. אני מניח שאני יעשה 2-3 קומות מה שנותן לי 8-12 תאים לזעמנים וזה סבבה. בצד השני של החדר אני ישים שנה הבאה אני מקווה 3 קומות של טרריומים גדולים לפיתונים וכאלה שכל טרריום בין מטר למטר עשרים על 60 גובה על 50 עומק.. חוץ מזה רציתי לדעת אם ניתן לשים זוג ג'נגל קרפט בטרריום 120 על 60 על 60 כי הבחור שאני מזמין ממנו את הטרריומים מרבה קרפטים ויהיו לו השנה אם הכל ילך כשורה מלא מלא קרפטים (כמה עשרות,כבר יש לו 40 ביצים באינקובטור והוא מחכה לעוד הטלה) ואני חושב לקנות זוג,רק אני קצר במקום ורציתי לדעת אם זה אפשרי.. חוץ מזה לכל מי שטועה,אני ממש לא מתכוון למלות השנה את כל התאים האלה אבל אם כבר אני בונה ארון לזוחלים אז ללכת על גדול שיהיה לשנים הבאות.. וגם רציתי לדעת אם אפשרי לשים זוג בואות בטרריום של 120 על 60 על 60 או שזה כבר יותר מידי צפוף,ואם בהכנסה של שני נחשים (קרפטים או בואות) אין סכנה שהם יריבו ,בהנחה שזמן אוכל אין מגע בינהם כי אני שם מחיצה בטרריום.