ארון לתינוקת

MEIRAVHA32

New member
ארון לתינוקת

הי, אני בחודש שמיני, היות ואין לי חדר לתינוקת שבע"ה תבוא לעוולם היא תהיה אתנו בחדר כך שיש לי נישה לארון שתי דלתות גבוה לא יודעת מאיפה לקנות או להזמין, המחירים בשמים ברשתות ובחנויות האם משהו יכול להמליץ לי על נגר או מפעל או כל מקום שאוכל למצוא אצ מה שאני מחפשת? תודה, מירב

MEIRAVHA32

New member
שוב אני

גרה במרכז, ואין לי בעיה לנסוע למקומות מרוחקים יותר תודה!

תנסי את "הקו המעוצב" בראשל"צ

אנחנו קנינו מהם ארון לחדר ילדים ב-1600 ש"ח (זה היה בתערוכת רהיטים). מנסה להוסיף קישור לאתר שלהם.

../images/Emo207.gifקנית מיטת נוער../images/Emo41.gif

הגיע הזמן לקנות מיטה חדשה לאיתן אשמח לקבל טיפים וכל מה שכדאי לשים לב כאשר מחפשים מיטה בנוסף איפה כדאי לקנות באיזור השרון
אנחנו מחפשים גם כוורת 9X9 והייתי רוצה לקנות ביחד אז עדיף מקום שמוכרים את שניהם...

בוליפלג

New member
פלפלת../images/Emo2.gif עדיין לא הושגה הכוורת המיוחלת..זו

שביררת עליה לפני יובלות?
סתם 'צוחקת' עלייך.. ואם יורשה לי לומר חצי מילה.. לכי על מיטה 'פשוטה', לא ממותגת שתקרע את הכיס - כי אין להן באמת משמעות אמיתית למחיר.. ואת יודעת מה ההמלצה החמה שלי (כמו תמיד), לקנות יד 2, ולשפץ לבד - זה יוצא הכי 'אישי' שיכול להיות (אם את זוכרת אז החדר ה'ילדי' של רוני הוא מיד שנייה מרופא
). ואם לא, אז עשי סקר שוק - ובדקי היכן המחירים המתאימים לך... ועוד 'אגב, אחד - החדר שאני קיבלתי בירושה, הוזמן אצל נגר בסביבות חולון - יצא פחות מחצי עלות שהייתה אז בחנויות - ולפי דוגמא שניתנה לו. יש גם יחידת מדפים שמתפקדת כמו כוורת, בנוסף למיטה ולארון. ולמה לשים
: למזרון שהיא מגיעה איתו - עדיף גום-אויר כמה שיותר עבה ויחסית קשה. אם חשובה לך אפשרות האירוח - אז שהמיטה תכיל יחידה נפתחת - שבאה בדר"כ עם מזרון זהה אך מעט דק יותר. שימי לב שמידות המיטה/מזרון יהיו סטנדרטיות - כדי שיהיה קל למצוא מצעים. עץ מלא - תמיד 'עובד' ולכן משנה פניו - אם כי לא בצורה מאוד משמעותית. זהו?! נראה לי

דחינו את השיפוצים אז גם דחינו את הקניה

אבל מחר סופסוף מתחילים בשיפוצים ומוציאים את השולחן מקיר לקיר שתקוע בחדר של איתן עוד מימי הלימודים העליזים - בנוי של סולם ברזל שתקוע בין קירות הממ"ד
ותודה על הטיפים

למעלה