ארון כביסה
כנראה שהגיע הזמן להתחיל לתכנן נגרות לבית.
מתלבטת לגבי תכנון ארון כביסה בחדר המקלחת הראשי
יש לי פינה מאתגרת מעט ורוצה לנצלה היטב
לפי מדידה אחרונה שלי הרוחב הוא 122 ס"מ,העומק הוא 60 סמ, מה שאומר שלא ניתן יהיה לסגור את חלק המכונות בדלת והן יבלטו מהארון, וחלק הארון יהיה סביב עומק 50 נטו.
לכן חשבתי לתכנן את המכונות צמוד לאסלה בחלק פתוח כדי לאפשר נגישות טובה יותר ואת הבליטה ומעליהם קלאפה, בשטח שנשאר לסדר מקום לסל כביסה ומדפים לציוד. או אולי כמה ס"מ למטאטא ושולחן גיהוץ מקופל והשאר מדף לסלסלות כביסה.
לא הצלחתי למצוא בשום מקום מה המידות הנכונות / מתאימות לנישה כזו למכונות
מהו גובה סביר למכונה על מכונה על מדף מפריד ביניהם? 180 מספיק?190?
יש יתרון בלהניח מייבש על מדף מפריד או עדיף על מכונת הכביסה? קראתי המלצות לכאן ולכאן...
מה הרוחב המומלץ? 65? 70?
לגבי חומרים, מניחה שעדיף פורמייקה למקום כזה במקלחת, טועה?
איזה צבע יכול להתאים לריצוף הכחול והקירות הלבנים? חשבתי על אפור אבל מפחדת שיהיה בולט מדי. לבן ממש לא בא לי...
תודה על כל תובנה והערה/הארה
כנראה שהגיע הזמן להתחיל לתכנן נגרות לבית.
מתלבטת לגבי תכנון ארון כביסה בחדר המקלחת הראשי
יש לי פינה מאתגרת מעט ורוצה לנצלה היטב
לפי מדידה אחרונה שלי הרוחב הוא 122 ס"מ,העומק הוא 60 סמ, מה שאומר שלא ניתן יהיה לסגור את חלק המכונות בדלת והן יבלטו מהארון, וחלק הארון יהיה סביב עומק 50 נטו.
לכן חשבתי לתכנן את המכונות צמוד לאסלה בחלק פתוח כדי לאפשר נגישות טובה יותר ואת הבליטה ומעליהם קלאפה, בשטח שנשאר לסדר מקום לסל כביסה ומדפים לציוד. או אולי כמה ס"מ למטאטא ושולחן גיהוץ מקופל והשאר מדף לסלסלות כביסה.
לא הצלחתי למצוא בשום מקום מה המידות הנכונות / מתאימות לנישה כזו למכונות
מהו גובה סביר למכונה על מכונה על מדף מפריד ביניהם? 180 מספיק?190?
יש יתרון בלהניח מייבש על מדף מפריד או עדיף על מכונת הכביסה? קראתי המלצות לכאן ולכאן...
מה הרוחב המומלץ? 65? 70?
לגבי חומרים, מניחה שעדיף פורמייקה למקום כזה במקלחת, טועה?
איזה צבע יכול להתאים לריצוף הכחול והקירות הלבנים? חשבתי על אפור אבל מפחדת שיהיה בולט מדי. לבן ממש לא בא לי...
תודה על כל תובנה והערה/הארה