ארון חשמל חדש

4Z7GBA

New member
ארון חשמל חדש

חשבון החשמל שלנו נע בים 2000 ל 3000 שקלים אבא שלי הזמין חשמלאי חבר שלו כדי לסדר שני נקודות חשמל שהעליתי את הנושא החשמלאי אמר שאין שום סיכוי להגיע לחשבון כזה מנופח {משהו שכבר ידעתי} שאלתי עוד חשמלאים מהעבודה שלי והם אישרו את זה חבר של אבא שלי המליץ ליקרוא לחברת חשמל שיבואי ויעשו בדיקה אבל הוא אמר שלפני זה כדי לעשות ארון חשמל חדש כי הנוכחי הוא כל מיני טלאים ונראה גרוע הוא אמר שאם חברת חשמל יראו את זה כך הם ינתקו את החשמל אז אמרנו שנעשה ארון חדש אם הכנה לתלת פאזי אם יותר מפסקים {חלוקה יותר גדולה} כמה שאלות מה זה דורש בדיוק כמה דבר כזה אמור לעלות מה ההבדל בין פחת שרשום עליו 3000 לאחד שרשום עליו 10000 {שניהם 16 אמפר} יש משהו שכדאי להכין מעכשיו למשהו שעתיד לבוא או אביזר כל שהו שרצוי שיהיה האם חוטים של 1.5 מספיקים כל פרט עצה יעזרו

lekner

New member
חברת חשמל לא מנתקת כל כך מהר

אלא עם באמת המצב גרועעעעעעעעעעעעעעעעעע והזמנתם בדיקה אתה בטוח שאתה מתכוון ממסר פחת 16 אמפר??? בכל מקרה הנתונים מראים את כושר הניתוק ש הרכיב מסוגל לעמוד בו בזמן קצר אחד מסוגל לעמוד עד 10000 אמפר בלי להנזק השני מסוגל לעמוד עד 3000 אמפר אני אישית מכיר מינימום 6000 מומלץ להשאיר 2-3 מעגלים עתידיים חד פאזי ותלת פאזי חוט 1.5 מתאים אך ורק למעגלים של 10 אמפר 2.5 16 אמפר וכו.. ע"פ חוק החשמל

למעלה