ארון הבגדים

ארון הבגדים

בגד ישן הוא בגד ישן. כל נסיון לקחת את הבגד הישן, טוב ו"מדהים" ככל שהיה, ולהלבישו על מישהו חדש ולא מוכר, נידון לכשלון מוחץ. יתכן שמי שאת בוחרת אותו, בצורה סלקטיבית וקפדנית ככל שתהיה, ייאלץ ללבוש את הבגד שאת תפרת. אבל סביר להניח שהוא לא יאהב את זה. ייתכן שהצווארון יהיה נוקשה מדי לעורפו העדין, ייתכן שלא יהיה כלל צווארון וכל רוח מערבית של נובמבר תגרום לעורפו להצטמרר. ייתכן שהטקסטורה תגרד לו בגב, או שזה יהיה גדול עליו, או צר עליו או שסתם הוא לא יאהב את הצבע. ייתכן שאפילו, על המתלה, הבגד יראה לו מושך ומסתורי. אך בכל זאת הוא יצעק באוזנייך- הבגד משומש הוא, מישהו כבר לבש אותו, מישהו עדיין יהיה בתוכו, תמיד. אז קבלי עיצה מידיד אוהב, שמרי את הבגד היטב בעלית הגג. הוא יחמם אותך בחודשי החורף הקרים בחום סנטימנטלי, מחבק. וכעת, צאי אל המרעה, שהרי יום שמש מפתיע היום, בקשי בנימוס מכיבשה אקראית לקחת חוט דק מצמרה השופע. ואז תתחילי, בתהליך איטי ומבוקר, לתפור איתו, ביחד, את הבגד החדש, את הבגד שלכם. ייתכן שהוא לא יהיה "מדהים" כמו הבגד ההוא, וייתכן שיהיה יותר. רק דבר אחד אוכל להבטיח לך, זה יהיה הבגד החדש שלכם . ומי יודע, ייתכן שבלילה קר אחד, בעוד שנים רבות, תעמדי מול הארון ומולך יהיו 2 בגדים ישנים. תלטפי את שניהם, שניהם יעלו בך זכרונות נעימים, אך לבסוף, תוציאי דווקא את הבגד שאת מתחילה לתפור עכשיו, הוא כבר יהיה עשיר בזכרונות, עמוס רגשות, עתיר במעשים, ואיתו תבחרי לבלות את הלילה.

נעמי 1

New member
אניגי...

סוף סוף אני יכולה להגיד... וואוו.
נעמי

nightroll

New member
יוווווווו ../images/Emo12.gif

"צאי אל המרעה, שהרי יום שמש מפתיע היום, בקשי בנימוס מכיבשה אקראית לקחת חוט דק מצמרה השופע. ואז תתחילי, בתהליך איטי ומבוקר, לתפור איתו, ביחד, את הבגד החדש, את הבגד שלכם" המממ אני, הוא והכיבשה?

נעמי 1

New member
ממממממממממ....

התאהבות הראשונה הייתה בהולנד... ומאז הם מונחים בכבוד רב ובאהבה על שולחני. התאהבות השנייה הייתה בטיול המקיף שלי באנגליה... כשהתגלגלתי אתם באחו... אין מראה יותר יפה מלראות מרעה. עכשיו תחליטי אם זה מוסרי או לא. נעמי

WOOOOOOOOOWWW

איך אתה מצליח תמיד לקלוע למכנה המשותף הנמוך ביותר, כל הכבוד. (לא מכוון נגד אף אחד מהמגיבים חלילה)

giulietta

New member
../images/Emo12.gif המלחמה כבר פה?

לא שמעתי ת´"נחש צפע" חחחחחחחחחחחחחחח (אניגמה, לא קראתי את הסיפור עדיין , אבל עכשיו בטוח שהוא יהיה מענין חחחחחחחחחחח)

כי במכנה (הלא משותף) הגבוה

יושבת בדד בחורה אחת, מחצית פניה בסטרס והמחצית השניה בשאנטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה