ארון בגדים

littlerunaway

New member
ארון בגדים

עברתי לפני שבוע לחיפה לדירה עם עוד שני שותפים. יש לי ארון בחדר אבל אין בו מוט תלייה ואני זקוקה לאחד (מדובר פשוט בארון של מדפים) בעיקר בשביל בגדים שנוטים להתקמט וג'קטים למינהם. אני לא רוצה להביא ארון שלם וחשבתי לרכוש סוג של ארון נייד. משהו כזה:
http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=8081711054
בנוסף חסרים לי גם מדפים לספרים, קלסרים (סטודנטית), מוצרי טואלטיקה וכו'. הפעם חשבתי על ארון מפלסטיק, משהו כזה:
http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=8081709848
היה לי כזה בחדר בצבא והוא עשה את העבודה מצויין.
מה אתם אומרים?

לא דעה על הארונות

כי אין לי מושג

אבל בחיפה יש לא מעט פרסומים באגורה ויש קבוצות פייסבוק של קנייה\מכירה - לדוגמא קניה ומכירה טכניון (או משהו בסגנון)

לא בעיה להוסיף מוט לארון

1)מוט של וילון אמבטיה, כזה שמצמידים בכוח לצדדים. לפתוח אותו עם סרט מדידה כי אם פותחים יותר מידי נורא קשה להחזיר למצב קצר יותר (צריך לפרק ולהרכיב אותו מחדש)
2) לרכוש מוט תליה ולעשות 2 חורים בארון

לא הייתי מכניסה לתוך בית ארון בד בשום צבע שהו זה נראה כמו כמו מחנה אוהלים. אם את רוצה את יכולה תמיד לרכוש יחידת תליה כזאת עם גלגלים עולה 99 ש"ח בהום סנטר ולהעמיד ליד הארון
מדפים - למה לא ספריה נורמלית מעץ? יש באיקאה ובהום סנטר במחירים נוחים

littlerunaway

New member
תגובה

המוט עצמו זו לא הבעיה. הוא כבר קיים. אבל כדי לתלות עליו דברים אני אצטרך להוציא 2 מדפים גדולים שאני אצטרך להשלים בכל מקרה.
את מתקני התלייה האלה על גלגלים אני מכירה אבל אני חייבת משהו שהוא סגורבגלל אבק וכו' כי אני תולה עליו בגדים, ולא רק מעילים. בגלל זה הארון בד הזה נראה לי פתרון לא רע.
ספרייה מעץ אני לא רוצה כי אני רוצה משהו שנסגר עם דלתות. גם כי בין היתר רוב הסיכויים שגם שם אני אאכסן בגדים. ובכל מקרה אני מעדיפה את המראה הסגור. זה כבר אומר ארון. ארונות במחירים זולים לא מצאתי באיקאה (לא בדקתי בהום סנטר, רק באתר שלהם).
כנ"ל גם יד2 ואגורה.
האסטטיקה ויפה/לא יפה פחות חשוב לי. אני סטודנטית (טוב, החל משבוע הבא) בדירת שותפים שכורה ולא ממש בא לי להשקיע בה יותר מדי.

אז נראה שענית לעצמך

מה זה משנה מה אחרים חושבים?
לדעתך הפתרונות שמצאת מתאימים - לכי על זה.

littlerunaway

New member
האמת קיוויתי לשמוע אולי ממישהו שניסה

משהו כזה. כדי לקבל קצת פידבקים לגבי האיכות והנוחות.

לגבי ארון הפלסטיק

יש לי כזה בחצר והוא נהדר לצורך כך, וכמובן שעושה את עבודתו נאמנה (מה כבר ארון אמור לעשות? סך הכל לאחסן
), אבל לא הייתי מכניסה כזה הביתה... מבחינה עיצובית זה יראה די תקוע וייתן לחדר מראה של מחסן... מכיוון שבתוך הבית אין לחות של חצר וכו'- למה לא לקנות ארון עץ זול? אתה יכול למצוא כאלה באיקאה/אייס/הום סנטר... לא איכותיים במיוחד אבל עושים את העבודה, במיוחד כשהדרישות שלך, אם אתה מוכן להסתפק בארון הפלסטיק, לא כאלה גבוהות... פתרון נוסף לספרים וכו' זו כוורת, לי יש כזאת מאיקאה שלא עלתה הרבה והיא גם נראית נחמד וגם מאחסנת בכבוד את כל הספרים, הקלסרים, מוצרי הטואלטיקה שלי ועוד...

למעלה