ארון אמבטיה

kobi88

New member
ארון אמבטיה

הבטחתי אז הנה. אשמח לתגובות/שאלות.

lilachh

New member
מקסים - איזה יופי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוהבת מאוד, גם את העיצוב וגם את הצבע הכהה

יפה מאוד,נראה מקצועי לחלוטין. שמח לראות עבודות של חובבים שמגיעים לרמה כזאת. ספר לנו ממה עשוי הארון,היכן חתכת את העץ ,ובאיזה כלים השתמשת.

ornaok

New member
וואו!הארון נראה קנוי לגמרי...../images/Emo8.gif

אשמח לשמוע הסברים

Noga222

New member
אין מילים בפי.... וזה נדיר ../images/Emo6.gif

זה פשוט מדהים. איזה עץ זה? למדת נגרות? נשמח לקצת הסברים...

kobi88

New member
אז כך זה עשוי

כל המעטפת בנויה מעץ מייפל (סופט). הגוף עצמו עשוי מסנדביץ' מצופה פורמייקה. תחילה בניתי את הגוף ואליו הצמדתי את הדופן הימנית שנבנתה משתי רגליים עם לוח באמצע, ואת הרגליים השמאליות. גם המגירות בנויות מסנדביץ' פורמיקה כשהחזיתות מעץ מלא. הצביעה היא מבייץ של חב' גוונים וציפוי לכה ע"ב מים של אדלר. לשאלתכם: עשיתי קורס נגרות לפני שנתיים ומאז את כל המוצרים אני עושה לבד. כשיש לי זמן אני עושה מנוי בבית היוצר (בא.ת.כפ"ס). זה הולך לפי 8 כניסות לחודש, בימים מסוימים (פעם זה היה יותר נח יכולת להגיע מתי שרצית). אנסה לצרף מוצרים נוספים שעשיתי פשוט הקבצים גדולים מדי.

Noga222

New member
הקטנת קבצים:

תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש, אבל כמעט בכולן יש תכונת RESIZE. בצייר של WINDOWS: IMAGE SCRATCH/SKREW ותוריד אחוזים בשני הצדדים באופן זהה.

Alto

New member
קורס נגרות

הסתכלתי על העבודות שלך והתרשמתי. אתה יכול לפרט קצת על הקורס שעשית, מה לומדים, כמה זמן, כמה כסף וכו... וכן מה זה המנוי בבית היוצר? ארנון

kobi88

New member
לגבי הקורס

זה קורס של 10 מפגשים (אני לקחתי מתקדמים, יש גם מתחילים). לומדים קצת על העץ, סוגי חיבורים, ובוחרים מוצר : שידה, שולחן וכו' ועליו עובדים במהלך הקורס. אני עשיתי דרך בנין ודיור אבל אפשר גם דרך מרכז הבניה הישראלי (נדמה לי שזה אותו מחיר). אם תרצה עוד פרטים תתקשר לאילן בעל הנגריה 054-336675 יכול להיות שהוא יפנה אותך לרכזת הקורסים שלהם. תגיד לו שקובי שלח אותך והוא ייקח לך 100 שקל...בצחוק.

ronnymp

New member
אולי יש קורסים כאלה גם בצפון ../images/Emo35.gif

האם מישהו יודע על קורסי נגרות שכאלה גם בצפון
או על דרך אחרת ללמוד מעט טיפים ושיטות עבודה
אולי לפחות איזושהי ספרות בעניין , אתר הדרכה , - או משהו ....

kobi88

New member
תלוי כמה תוכל להדרים...

האם צפון השרון מספיק טוב לך. אני חושב שיש קורסים גם במושב בורגתא. ראיתי פעם בעיתון

למעלה