ארומה.......

mic1511

New member
איך אומר: לא רוצה להגיע אמרתי לכם

ארומה זה חביב אבל לא יותר מזה. ארוחת הבוקר
, לא אכלתי אותה אבל חברה לקחה וראיתי תאמינו לי תבואו אלי תקבלו ארוחת בוקר שלא חלמתם עליה ולחילופין ארוחת הבוקר של התיתורה שווה הרבה יותר. הסנדוויצים לטעמי מושי מושי, המילוי שלהם והשילובים טעימים אבל הלחם לא לטעמי. האייס קפה נו שוין היום כבר אפשר למצוא אייס קפה טעים בהמון מקומות. יש לנו חבר שיש לו קפיטריה בעירוני ב' שהאייס קפה שלו יותר טעים. הקיצר בואו נחכה לעוד ועוד מקומות... ארקפה יתקבלו בברכה, אילנס יתקבל גם בברכה, קפה הלל עוד יותר...

Angel972

New member
ברור שאוכל שמרוקאית מכינה

יהיה יותר טוב ממה שמגישים במסעדה
אבל ... מה זה ה "נו שוין" הזה
היתכן והמרוקאית הזאת השתכנזה
וזה לא שיש לי משהו נגד אשכנזים כמובן ... אני פשוט מעדיף את המטבח המרוקאי (שם לפחות אפשר למצוא סכין נורמלית ... סתם ... סתם ...
)

443

New member
מה, לא ידעת שהמרוקאים

הם פולנים עם עצבים?

mic1511

New member
אתה תיזהר ../images/Emo11.gif

אני מרוקאית עם כמה גנים פולנים ובנוסף עקרבית

ואגב -תגיד לחבר לך שהקפיטריה מוצלחת

הבן שלי "חולה" עליה, וגם תשמור על קשרים טובים איתו, הוא בדרך להתעשרות...

mic1511

New member
לך אנג'ל יקירה ולך פסטורליה יקירתי

אנג'ל... ראשית מזמן לא שמעתי ממך וזה כבר חסרון שלך תיזהר לך שלא אוציא את הסכין. ושנית כתבתי נו שוין אתה יודע זה היה בשעת לילה/בוקר מאוחרת בשעות כאלה אני דוברת יידיש
ולך פסטורליה תודה, אני בהחלט אמסור לו הוא ואישתו חברים טובים טובים שלי ובשבוע הראשון שהם פתחו גם אני הייתי שם לעזור להם. איך לאמר הזוג הזה באמת חושב מה טוב לילדים ושם להם את הכי טוב שאפשר. ויש לי חדשות בשבילך, איך שזה נראה עכשיו הוא ממש אבל ממש לא הולך להתעשר.

Angel972

New member
נכון, את צודקת

אני כל כך עמוס בעבודה, וכל כך הרוג, שכשאני מגיע הבייתה אין לי ממש כח לשבת מול המחשב, וכל מה שאני מחפש זה את המיטה שלי

chili3

New member
נראה לי שהחברה פה פשוט לא מיומנים

עדיין. אני מאוד אוהבת את הארומה ובחיים לא התאכזבתי מהם. אבל בסניף פה הקפה באמת היה לא משהו. הקפה ברד לא היה מספיק מתוק ובקפה ארומה היה יותר קצף מקפה.
. אולי הם צריכים עוד קצת זמן להתארגן על עצמם. הסנדוויצ'ים דרך אגב היו מעולים!

סוף סוף שתיתי אייס קפה

לא מתוק עד גועל. והמסקנה המתבקשת: על טעם וריח אין להתווכחץ מפוזורת [לא שגיאה] הלוחמת ביאפיות. בשורוק.

chili3

New member
../images/Emo13.gifאני מכורה לאייס קפה ארומה, אבל

בסניף פה הוא פחות טעים מהרגיל. ויצא לי לשתות פה כבר פעמיים.

chili3

New member
דרך אגב פעם אחרונה ששתיתי אייס קפה

של ארומה,זה היה עם איושי באילת וראינו שם את שלמה ארצי!! והוא אמר שהבת שלי חמודה!!
כך שבטוח יש לי זיכרון טוב מהאייס קפה שלהם.

Angel972

New member
אתן גרות במודיעין, אך הכרתן באילת..

ואתן מצפות שמישהו פה יאמין לסיפור הזה

chili3

New member
טוב אתה צודק! האמת שהגענו לאילת

ביחד עם שלמה ארצי. אין כמו שלישייה.

למעלה