ארומה

ארומה

נקלעתי אתמול לארומה בגלל קרקורים בבטן ומבלי שהדבר תוכנן מראש. היה מאוד נחמד לראות שהמנות הטבעוניות היו מסומנות בצורה ברורה בתפריט, ושהיה מבחר יפה של מנות. היה יותר נחמד אם היה תפריט טבעוני בנפרד אבל לא נורא.

הטעם היה פחות מרשים - המנה שלי הייתה סלט קינואה וטופו שהיה בנאלי לחלוטין. הטופו לא היה מתובל ולדעתי זה גרע מהמנה (המנה הצמחונית היא עם גבינה בולגרית, שמן הסתם מוסיפה מליחות; ההחלפה בטופו לא מתובל פגעה בטעם). המנה הגיעה בלי רטבים (אני מניח שמה שהיה להם זמין לא היה טבעוני) מה שגם פגע בטעם. אפשר היה למשל להוסיף זיתים ובצד לתת צלוחית טחינה וקצת חריף - מה שהיה משדרג מאוד את המנה.

ובנושא אחר - כששף ידוען מפרסם מתכונים טבעוניים - הרי זה יותר ממשובח:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4519394,00.html

"גורמה מהטבע: ניר צוק מבשל טבעוני"

l coyote l

New member
לטעמי כל האוכל בארומה בינוני

והמנות הטבעוניות לא יוצאות דופן.
ללינק.

subatoi

New member
בעבר אכלתי בארומה

כריך פטריות (שהיה בסדר), כריך טופו (שהיה בסדר) ולפני חודש במילואים גם כריך חביתת חומוס (שהיה בסדר).
אף אחד מהם לא היה משהו מיוחד, אבל זה טוב שיש, כשצריך.

אני לא חושב שיש להם מספיק מנות לתפריט טבעוני נפרד (כמו גרג). אני חושב שכשאכלתי את החביתה לא מזמן הוא היה היחיד מבין הכריכים, כלומר שני האחרים לא היו עוד.
אני חושב.

יש להם

חביתה טבעונית, כמה סוגי סלט, מרקים, ועוגת תפוחים. לזה אפשר להוסיף משקאות שונים. לא המון, אבל מספיק לדף אחד של אוכל טבעוני שהיה משפר לי את החוויה וחושף שיש אוכל טבעוני לקהל הרחב/המתעניין

pix37

New member
הגדרת את עצם מהותה של ארומה "טוב שיש כשצריך"

זה מקום בינוני שתמיד זמין ושאפשר ללכת איתו גם עם אנשים שאינם טבעונים צמחונים בלי שהם יתבאסו יותר מידי.
כאשר אתה מגיע לעיר אחרת ואין לך מידע מוקדם על מקומות שווים אתה תמיד יכול לעצור בארומה ולדעת שיהיה בסדר.

gs1234

New member
בארומה אפשר (וכדאי) לבקש תוספות

רוב התוספות הן ללא תשלום: טחינה, סחוג, זיתים וכד'. חלק מהתוספות, כמו אבוקדו, הן בתשלום קטן.

אכלתי שם לפני שבוע, לראשונה, סנדוויץ' עם חביתת חומוס. ביקשתי שיוסיפו לסנדוויץ' עוד טחינה, סחוג וחצילים קלויים. החביתה הייתה מוכנה בדיוק כמו שצריך, והייתה טעימה, ויחד עם התוספות שביקשתי יצא סנדוויץ' מאד מוצלח.

purplegiraff

New member
בשביל לאכול בסדר בארומה את צריכה מיני

דוקטורט על התפריט המבולגן שלהם....ועל השירות הבלתי עקבי בעליל שלהם...

יש להם מין טבלה איפשהו שמפרטת איזה תוספות אפשר לקבל בחינם,
ביניהן טחינה זיתים וחריף, ויש גם כל מיני תוספות בתשלום של מספר שקלים,
אפילו יש להם מין עמדה עם מיץ לימון, שמן זית, וטבסקו לקחת לשולחן,
בקשר לרטבים אם אני זוכרת נכון הויניגרט נענע טבעווני ללא דבש אבל הם הרבה פעמים בכלל לא נותנים רטבים אם לא מבקשים....

למעלה