ארומה וסבארו

ZINGER777

New member
ארומה וסבארו

שלום כולם... היום הייתי בקניון חולון, הלכתי לארומה, ביקשתי לראות את האריזה שבה שלחו להם את הלחמניות, המוכרת לא הבינה למה ואמרה לי שהלחמניות כשרות לפסח, ביקשתי ממנה שוב, היא הלכה וחזרה אליי עם הקרטון של הלחמניות ומראה לי את המדבקה: "פילסברי, כשר לפסח" אמרתי לה יום נעים והלכתי... ראיתי שיש שם סניף של סבארו, הלכתי אל המוכרת, ביקשתי ממנה לראות את האריזה של התחתיות פיצה, אז היא אמרה לי שהם עושים את הבצק במקום, שאלתי אותה מאיזה קמח זה, היא ענתה שהוא עשוי מקמח תירס, ואז שאלה את האחמ"ש אם הוא עשוי מקמח תירס והוא ענה שכן. היא הסבירה לאמא שלי שיש כשרות של פסח ואפילו הראתה לה את התעודה, אמא שלי אמרה שאנחנו צריכים כשרות לנ"ג, אז היא שאלה "צליאק"? אמרתי לה שכן, והיא אמרה שאין עם זה שום בעיה, קניתי לי מלבן(זה הצורה של הפיצה)פיצה עם זיתים ופטריות, צ'יפס בתור "סלט" וקולה... היה ממש טעים וכיף... ממליץ בחום! המשך יום נעים! נ.ב. לפי מה שהבנתי הלחמניות בארומה של קונדיטורית אביב, למה הראו לי פילסברי?

נועית7

New member
כנראה שבחלק מהסניפים יש סוג אחר

של לחם. וזו רשימת המלאי שבלסתי עד כה בפסח הזה (בשביל שנה שלמה): סנדביץ' חביתה בארומה- סניף קניון איילון פיצה מטר- בסניף רמת אביב קרפ בד"ר לק- סניף נחלת שבעה בירושלים פיצה סלסה- נחלת בנימין (בלי קשר לפסח, יש כל השנה בסיס לפיצה מעולה של אורנים והיחס חם ומזמין) חזה עוף על גחלים בלחמניה במקדונלדס- סניף נין (אחרי עפולה) בקיצור המצב קשה, מזל שמחר יש לי שיעור פילאטיס. בכל המקומות הנ"ל (פרט לפיצה סלסה וד"ר לק) וידאתי שמדובר בקונדיטוריית אביב. בד"ר לק ידעו לענות לי לגבי המרכיבים ולאשר שזה בטוח לצליאקים. אז תמשיכו לחפש, ובהצלחה!

כמי2

New member
גם לכל אורך כביש 6

למי שנוסע יש "אלוניות" למינהן ושם מצאתי לחמניות תפוחי אדמה די בסדר.

למעלה