ארומהטרפיה

ארומהטרפיה

ארומה טרפיה

הבוקר התחיל עוד בלילה.
לפני שהתעוררנו, כשחיבק אותי כפיות, מהגב, הזין שלו נכנס בין ירכי ופילס את דרכו בכוחות עצמו. התברר כי הזין התעורר הרבה לפנינו.
הרגשה מופלאה להתעורר עם זין עומד ונדחק לתוך הגוף הישן.
ברור שהבאתי קפה למיטה. אין כמו בוקר שישי , לא לקום מוקדם ולא למהר לשום מקום.
כשנכנסתי עם המגש לחדר השינה, ראיתי ששמיכה למרוממת מאד באמצע הגוף שלו.
לגימה של קפה חם בפה, בלי לבלוע, דחפתי את הזין לפה מבלי לשפוך אף טיפה.
חום הקפה על זין ולשון שעושה סיבוב על הכיפה גרמו לו לגניחה מתוקה , תוך כדי שהוא שותה את הקפה שלו.
כל אחד ו"משהו קטן ליד הקפה", רק ששלי לא היה קטן כלל...
איך אני אוהבת לשתות את הקפה בצורה כזו!!

- אני הולך להסתדר במקלחת, אבל לפני זה רק דבר אחד , אמר
קם וסיבב אותי על הצד, חדר בי בפתאומיות, בבת אחת, חזק כל כך שנשמתי נעתקה , נשלף ממני באותה פתאומיות והלך למקלחת.
נשארתי רותחת, רוצה, נוזלת, פעורה , עם לב דופק ובלי זין.
- רק עוד פעם אחת, בבקשה, התחננתי, רק פעם אחת וזהו, מבטיחה שלא אבקש עוד, רק עוד פעם אחת...
הוא סירב להקשיב. שמעת את צליל המים וכלי הגילוח מהמקלחת.
רצתי אחריו, נישקתי לו את הגב, נעמדתי לפניו מול המראה, נשענת עם הידיים על הכיור, כשהישבן שלי נוגע בזין שלו, אבל הוא הזיז אותי משם בתנועה חזקה,
- לא! שבי כאן, למטה, מתחתי
ישבתי על הברכיים על השטיחון במקלחת ונישקתי את שני הישבנים שלו, את פנים הברך, את השוקיים, את הרגליים,
את נקודת הזנב, את החריץ שלו, עם המון רוק, פותחת קצת עם שתי ידי את הישבנים, מחדירה את הלשון יותר עמוק פנימה, משפשפת את פני , את אפי, את שפתי בכריות התחת שלו , מרגישה את הטיפות החמות נוזלות לי בין הרגליים –
והוא עומד ומתגלח, כשזין שלו לא מאפשר לו אפילו להתקרב לשיש.
יום שישי בבוקר זה טקס הכנת הגוף .
רחצה, גילוח, לאסוף את השיער, לגלח את הכרית שמעל הזין, מי מנטה...
אני תמיד מחכה לו במיטה, בונה בראש תסריטים ומצפה בקוצר רוח מתי תפתח הדלת ומתי אוכל להרגיש על גופי את תוצאות הטקס.

אבל היום הייתי שותפה לו.

כשלקח את סכין הגילוח כדי לגלח את הזין, ביקשתי רשות לגלח לו.
הכרית החלקה הזאת, מעל הזין, בלי אף שיערה , הזין החזק והמבריק, הביצים החלקות, מכווצות פנימה, כשהוא יושב עם רגליים מפוסקות וזרם המים מכוון עליו, מאפשר לי לגלח אותו . אני עושה זאת ביד רועדת, בזהירות, עם סכין מול האוצר שלי.
שאלתי אותו פעם אם אפשר לבטח את הזין שלו, כמו שמבטחים דבר יקר ערך.
כשחזרנו למיטה, לקחתי מהמדף בקבוקון שמנים.
- אני רוצה לעשות לך מסג' , ביקשתי, אבל אמיתי, לא ארוטי, על כל שריר בגופך, רפואי.
תתהפך על הבטן ותפקיד את גופך ביד.
מגע השמן על השכמות, על הצוואר, לחיצות על הקרקפת, אפרכסת האוזן, ידיים שלי על הגב, מרגישה את העונג שלו, שומעת את הגרגורים שלו, כמו של חתול מיוחם.
יושבת עליו , כשהכוס שלי משתפשף על השמן שעל הגב שלו, וצליל הרטיבות שלי כשאני עולה יורדת ונוגעת שוב בגב שלו, משגע אותי , מפעילה את כל כובד משקלי על ידי לאורך הגב ואנחות שלו וידיו שמנסות לגעת בי לאורך הגוף, מעלות גלים בגופי ואני מתחילה לרעוד...
לא יכולה להפסיק להשתפשף עליו, מחליקה על תערובת רטיבות והשמן, מאוננת על הגב שלו.
הוא מרגיש אותי.
- זה בסדר, תני לזה לקרות, תגמרי אהובה שלי, תשפשפי את הכוס שלך, אני רוצה את זה...
נשכבתי עם כל הגוף עליו, מחליקה על השמן, עם השדיים , עם הבטן, ואני כבר לא יכולתי לעצור את זה, זה כל כך חזק, המגע הזה , הלא נקודתי, אלא מגע של כל הגוף עם הגב שלו, הטריף אותי והתפוצצתי עליו, כשכל הגוף שלי נשכב על גבו ברעידות שלא נגמרות...

דקות ארוכות שכבתי עליו, חוזרת לאט למציאות, פוקחת את עיני. הוא עדיין על הבטן.
רוצה להמשיך בעיסוי.
מתיישבת בין רגליו , מטפטפת שמנים ישירות מבקבוקון לתוך החריץ של הישבן.
הוא מרים אותו טיפה.
זרם דק של השמן נוזל מהחריץ , על הביצים, ואני עוזרת לו לטפטף גם על הזין.
התנוחה הזו, כשהוא עדיין שוכב על הבטן, לא נוחה לו, כי הזין נמחץ אל המזרון, אבל אני מכניסה את ידי תחתיו ומחלצת אותו.
הזין שלו כל כך גדול...
הוא עוזר לו ומתרומם מעט.
מכניסה שד אחד לאורך החריץ ומושכת את הפטמה עד שהיא נכנסת לתוך החור. ושוב למעלה, שוב מחליקה עד החור.
ועכשיו השד השני.
הוא רועד.
- אל תפסיקי, בבקשה אל תפסיקי, מילמול של מילים , לא ברורות, נשימות מהירות, גניחות שלו
ביד אחת אני מחזיקה את הזין שלו, כולו עטוף שמנים , נוגעת ומשפשפת את הכיפה התפוחה, אחר כל לכל אורך הזין, מצרפת עוד יד, מלטפת עם שתי ידיים לסירוגין, מהר, חזק, חלש, מפסיקה לשנייה, שוב משפשפת. עדיין יושבת מאחוריו והוא כבר יושב על הברכיים וכל הגוף שלו עכשיו בידי ובאצבעות שלי.
מנתקת יד אחת מהזין מעבירה אצבע אחת בחריץ הישבן, המחליק עם השמנים ובאופן לגמרי טבעי, האצבע ממשיכה להחליק בתוך התחת, בלי כל מאמץ, בלי התכווצות של החור, פתוח לגמרי, נותן, כמו מבקש , תזייני אותי עם האצבעות.
הכרית הפנימית תחילה רכה, אך עם כל דחיפה היא מתקשה עוד יותר ועוד יותר, גמישה כמו ממברנה, רעידות קטנות על האצבע שלי.
היד השנייה מלטפת את הזין שעוד שנייה מתפוצץ בה, קשה כמו אבן, ואני מרוכזת רק בעונג הזה, המטורף לגמרי, שלו, מודעת היטב לכוח שיש בידי ובתלות שלו בי.
הוא שואג כמו אריה כשהוא גומר, הזרם של הזרע שנפלט מציף את הסדין והכרית-ממברנה שעל האצבע שלי מתכווצת כל כך חזק בפעימות מהירות ונועלת את האצבע שלי בתוך התחת ואי אפשר להוציא אותה.
עד שגופו קורס מטה ואני עליו, מלמעלה.
נדמה שזהו. שאי אפשר עוד.
שנינו מותשים. ממוטטים.
אני שוכבת לצידו.
אין בי כוח לזוז.
הוא מלטף אותי בעדינות, הגוף כולו מרוח בשמנים.
הסדין רטוב לחלוטין.
אי אפשר להיות אדישים לידיים שלו. אלה ידי קסם. אי אפשר להיות אדישים למגע שלהן.
והגוף שלי מגיב. הוא מודע היטב להשפעה שלו על גופי.
אצבעות שלו נוגעות בכוס ומחליקות פנימה, תחילה רק בעדינות, אבל הוא יודע איפה לגעת, ואיך וכמה...
לא יודעת כמה אצבעות היו בתוכי, זה היה מהיר כל כך ומענג כל כך ורציתי עוד ועוד והוא הרגיש אותי וזיין אותי ממש חזק , כשיד אחת שלו על הדגדגן שלי ויד שנייה מזיינת אותי , הרגשתי שאני מתנתקת ועפה וצרחתי והשתוללתי והוא נעל אותי על האצבעות שלו, על הידיים שלו ונתתי לעצמי להתעלף לו בידיים, עד שנוזל חם נשפך ממני על הידיים שלו, על הסדין וגמרתי וגמרתי וגמרתי ולא הפסקתי לגמור...

militarybritish

New member
פעם ראשונה שאני קורא סיפור שלך

ואני חייב להודות.. שאת הכותב/ת הכי טובה שקראתי עד כה. כאן. ובעוד הרבה פורומים.

אחד הנדירים שכשהיא כותבת מרגישים שזה אמיתי.
כי זה מדויק.
את מטיבה לתאר
ולהכניס את מי שלא שם גם לשם

יפה לך

כישרון מבוזבז שכמוך !

giligil55

Member
באמת

וונוס45

New member
הכי טוב שיש

עם האחד שלך, שאפשר להתעורר איתו... להיות מוכרת... לגמור איתו ביחד... ולהמשיך כך...
כתוב מקסים ומעורר חשקים!

למעלה