ארוך ומשגע (חלק א´)

ארוך ומשגע (חלק א´)

זה התחיל בהחלפת מסרים באחד הפורומים ,נמשך בשיחות טלפונים ליליות טעונות במיניות סמויה וסמויה פחות ,עד שבאופן ספונטני באחת משיחות הטלפון שלנו ,החלטנו להפגש,ועכשיו. נכנסתי אל המכונית ויצאתי לדרך .כשהגעתי התקשרתי אליה ובקשתי שנעשה את מה שדיברנו עליו באחת השיחות שלנו.היא תחכה במיטה ואני אתגנב לשם .היא אמרה שזה ממש לא רעיון טוב כי היא רוצה לראות אותי לפני כן (תמונות הן רק תמונות אחרי הכל) ומעבר לכך ,היה לה חשש שאני אכנס בטעות לחדר של השותפה ,דבר שיכל להיות מעניין בפני עצמו. דפקתי על הדלת והיא פתחה לי במכנס בהיר וגופיה.דווקא נראתה אפילו יותר סקסית מאשר בתמונה.שיער שחור גלי עד מתולתל ,בנתיים אסוף בגומיה, פנים יפות ומחייכות ,עור בהיר וחזה שכולו אומר "הלו אני כאן". נכנסנו לחדר ושוחחנו לנו על דה ועל אה .לשנינו לא היה ממש ברור מה הולך לקרות שם והאפשרות שלא יקרה שם משהו מיני בהחלט נראתה סבירה .לאט לאט הרגשתי שמשהו באטמוספירה מתחמם והחלטתי ליזום משהו . החדר היה זרוע נרות מקיר לקיר . הלכתי אל עבר המתג החשמלי וכיביתי את האור .כתחליף הדלקתי את הנרות מסביב .ברקע היתה מוסיקה משובחת ("דאמי" של "פורטיסהייד" ) .היא שאלה " ומה עכשיו?" ואני עניתי "עכשיו את אמורה להתחיל לנשוך אותי" היא הרימה את החולצה שלי והתחילה בבטן ,אחר כך עברה לפטמות ומצצה וליקקה אותן בעוצמות מישתנות ,כשברקע אני חש באברי התופח במכנסי. היא עלתה עלי והמשיכה במלאכת מציצת פלג גופי העליון ,ואז בקשה ממני לקום ולהתפשט בעמידה.קמתי והורדתי את בגדי, שרק הבוקסרים הצמודים לגופי ושיחקתי עם הזין כשהוא עוד בתחתונים. מעין מופע חשפנות בזעיר אנ-פין (היה כאן משחק מילים ,למי שהדבר נעלם מעיניו) . כששלפתי סוף סוף את האיבר היא הביטה מוקסמת ,נגשה לקצה המיטה וללא היסוס הכניסה אותו לתוך פיה הרעב ,תוך שידיה עוברות לאורכו .הביעה שביעות רצון מנפחת אגו מאורכו ,עוביו ויופיו של הזין והמשיכה במלאכת המציצה . כשהרגשתי שההתפוצצות מתקרבת ,הדפתי אותה לשכיבה במיטה .עדיין היה מוקדם מדי בשבילי לגמור ,ואין על החרמנות החזקה של לפני גמירה ראשונה. גמלתי לה חזרה בנשיקות סוערות ומציצת פטמות קטלנית ,שהרי היא העידה על עצמה עוד לפני כן שהיא מכורה לעונג משולב בכאב .בשלבים הוסרו גם ממנה כל פרטי הלבוש הכל כך לא נחוצים ,והיא החלה לשחק עם הדגדגן שלה ,תוך שאני לוחץ, מוצץ ,נושך ,מנשק חלקים מגופה . ירדתי לטעימה בין רגליה והתמכרתי לכמה דקות מהחלקות, החום והרטיבות שהיו שם . היא השלימה את המלאכה לבדה וגמרה בצעקות מרוסנות בעקבות השותפה מהחדר הסמוך . התישבתי כשגבי לקיר והיא החלה ברומן ארוך עם הזין שלי .מוצצת אותו ומלקקת אותו בכל אופן אפשרי . יונקת את הביצים החלקות אחת אחת לתוך חלל פיה .מביטה בי מדי פעם מתענג , משחק עם הזין בעצמי תוך שהיא מלטפת,מוצצת ,מנשקת. היא הכניסה אט אט את האצבע שלה לתוך פי הטבעת תוך שהיא אומרת "הממ חור קטן" . ואני עונה" אל דאגה ,הוא יתרחב" אני נטרף ,והיא שוב מאוננת וגומרת .

ארוך ומשגע (חלק ב´ וגם אחרון)

קפצתי לביקור בשרותים ,כדי לשחרר לחץ בשלפוחית . כשחזרתי היא אמרה לי לשכב על הגב ,כי" עשיתי לה חשק לפנק אותי "ומי אני שאתנגד לכזאת הצעה מפתה? היא מטפטפת קרם על כל נקודה בגבי וכתפי ומתחילה במסז´ מפנק וחושני כשמדי פעם אני מרגיש פטמה זקורה עוברת על גבי ,או את הרטיבות שבין רגליה על התחת שלי . באופן מתבקש היא שמה קרם באיזור החריץ שבין ישבני ועל האצבע שלה ומתחילה לזיין אותי עם האצבע . אני נעמד על המרפקים שלי, כשכל הגוף שלי בין קצות אצבעות הרגליים לידיים באוויר(מעין מצב של שכיבות שמיכה). היא משפשפת חזק את הזין שלי עם יד אחת ועם היד השניה מזיינת מאחור(אפשר גם מהחור).. תענוג חריף במיוחד .אני לא יכול להמנע בתנועות אגן של זיון ומביט לאחור אל תוך עיניה שמסתכלות עלי בתערובת של הנאה מהולה ביצריות פראית. תורי לחזור לפנק אותה. אני חוזר לאונן לה קצת והיא מבקשת שעכשיו אני אכניס אצבע לתוך פי הטבעת שלה .אני נענה בשמחה ןמשתמש גם בקרם המהולל. היא מגיבה באנחת כאב ועונג משולבים ואני מתחיל לזיין אותה יותר עמוק ויותר מהר . היא מתחילה לשחק בדגדגן שלה ,ואני מכניס עכשיו את הבוהן אל תוך הכוס המוצף שלה ,ואחנו ממשיכים בקצב משותף.היא צועקת כמה היא חרמנית וכמה אני מטריף אותה ,מה שכמובן מטריף אותי עוד יותר ,היא מתפוצצת בטירוף ,ואנחנו מתפנים לסגריה . תוך כדי עישון היא עם הגב לקיר ואני עומד מולה ערום ומעשן. היא מכניסה שוב את הזין לפה ומעשנת ומוצצת לסרוגין .רגל אחת שלי על הרצפה ורגל שני על המיטה מצידו השני של גופה ,היד שלי על הקיר ואני מזיין את הפה שלה בתנועת אגן קצובות .אנחנו מנסים לבדוק כמה מתוך הזין היא מסוגלת להכניס לתוך הפה . והיא עומדת יפה במשימה,יותר משני שליש מצאו את דרכם לתוך חלל הפה שלה . היה משעשע לראות אותו עם סגריה ביד אחת ועם היד השניה מקפידה לסמן את המקום אליה הגיעה .אין ספק שמדובר בבחורה כלבבי ,שמוכיחה שגם בנט אפשר להתקל בתופעות מדהימות . אחרי "מציצת הסגריה " אנחנו חוזרים למה שעבד טוב כל כך בפעם הראשונה . ואני שוב מזיין אותה עם ידי בשני פתחיה ,תוך שהיא מאוננת לעצמה. הפעם זה לקח לה בערך דקה לגמור בצעקות רמות שבטח כבר נשמעו היטב בחדר של השותפה הירוקה מקנאה ככל הנראה.היא אמרה שזאת האורגזמה הכי מהירה שהיתה לה פעם ואני חייכתי לעצמי בשביעות רצון . ידעתי שהיא כבר משתגעת מחרמנות ורוצה אותי בתוכה וגם אני הרגשתי שהגיע כבר השעה שאני אגמור ,כי כבר עברה בערך שעה וחצי מאז החלנו במשחק המיני הזה . היא מביאה קונדום שהיה אמור לזהור בחושך אבל זייף . לעומת זאת היא לא זייפה באופן ההלבשה שלו .פעם ראשונה שמלבישם לי קונדום בעזרת הפה (אפילו אני מתקשה לפעמים לשים את היצורים הצרים האלו על הזין שלי). ומיד עולה עלי ומתחילה לדהור עלי כשכל גופה באוויר .אני מועך את מותניה ואת שדיה המתלתלים בפראות מעלי והיא גונחת מעונג. "אני רוצה אותך מעלי" היא אומרת , ואני משכיב אותה על הגב ומכניס את הזין שלי לכל אורכו לתוכה ,היא פוערת את עיניה ופיה בתדהמה "אוי זה כל כך עמוק ,וכל כך טוב" אני יודע שזה קצת כואב לה ,ואני יודע שהיא נהנית מכל רגע כזה . מטריף אותה בחדירות אטיות ואז בלי שום התרעה בחדירה חזקה ומהממת לתוך עומקה . אני יוצא והיא מסתובבת לתנוחת דוגי .הראש שלה על הכרית ,מתכוננת לבלום את צעקותיה בעזרתה . אני מתחיל לזיין אותה בעוצמה מאחור, מועך חזק את המותניים שלה ומצליף מדי פעם בעזרת ידי על התחת שלה , היא גונחת והשותפה כבר מבקשת מצידה השני של הדלת "שננמיך את המוזיקה", וברור על איזו מוסיקה היא מדברת . הקצב של הזיון נהיה יותר ויותר חזק ופראי ,היא צורחת ואני גונח כמו חיה פראית , עד לגמירה מטריפה בתוכה . אני יוצא מתוכה כולי נוטף זיעה והולך לאוורר את עצמי מול המזגן . מדברים עוד קצת ,מתלבשים והינה אני כבר בדרך הביתה .משחזר לאחור תמונות מלילה מטורף ומדהים.

horneyboy

New member
מחרמן ביותר...

סחתין על שם הסיפור - יש כאן שילוש-משמעות, לא? וכן, אפשר למצוא דברים בנט...

בהחלט משגע.......

בהחלט לילה מענג,,,, ככה זה, אפשר גם אפשר בספונטניות להנות מסקס טוב, בלי להכיר בלי הקדמות. אפשר עוד......

גדול !!!

למה איתי כולן מדברות רק על הצרות שלהן..... איפה מוצאים בנות כאלה ?? אני מנוי בנטויז´ן ויש לי ADSL אקסטרה...זה יעזור לי ? בקיצור , תעשה חיים אחי.. המשעממות עלי...כל השאר בשבילך...או שזה בעצם ההיפך...

איפה?

לפעמים זה יכול להיות מתחת לאף שלך
לפעמים אתה לא מדבר עם הנכונות
לפעמים אתה צריך להוביל
אבל הן שם...

אני אהייה עדינה../images/Emo8.gif

זהההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאא רמזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ממניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
אבל..........

תגובתך ...

היתה צפויה מאוד . והאמת היא שאני מאמין לך ,כי אם הייתי חושב שאת שולחת רמזים לכל אחד/ת שאת מגיבה בחביבות לכתביו , הרי שהייתי חושב שאת בחורה מאוד מאוד מאוד עסוקה . ולגבי ה"אבל" שבסוף ההודעה שלך ,אני חושב שאני זקוק לחידוד נוסף

naughtybabe1

New member
../images/Emo140.gif

mmmmmmmmm ronaldo matok with each story i am discovering more and more that u can do more then
play ball

אז זהו ש......

אז זהו אמורים להבין מתי זה רמז רציני, ומתי זה רק צחוק...
חחחחח בקשר לאבל...... אוווו זה כבר הופך להיות כחול יותר, ומענג יותר......

למעלה