ארוח לליל הסדר

ארוח לליל הסדר

כל המעוניין להתארח בליל הסדר לסעודת חג מלאה במודיעין בליווי עורך סדר כהלכתו בעלות 30 ש"ח ליחיד מוזמן להתקשר לטל': 050-8220430 או 077-7060288 לאריאל וילנר. במידה ולא נעניתם, ניתן להשאיר הודעה ויחזרו אליכם.

אמברון

New member
30 ש"ח לאדם שאין לו כסף

זה סכום לא מבוטל. חשבתם על משפחות בנות 4 נפשות? מנין ישיגו סכום כזה?

הבהרה!

מכובדי היקרים, לא מדובר בליל סדר עבור הנזקקים. הנזקקים מקבלים אצלנו הכל בחינם!!! מדובר בסדר למשפחות בודדות מבוססות שמעוניינות לערוך סדר בחברה ובעזרת עורך סדר ואין להן בעיה כספית. במידה וישנה למשפחה מסוימת בעיה כספית גם אם היא לא נזקקת, היא תתארח אצלנו בחינם. בברכת חג כשר ושמח,

ophirn

New member
התחלתם לדאוג גם למשפחות מבוססות?!

ח'ברה...אני מודאג

זאזי21

New member
אני מודאג מהקנטרנות

עמותת עזר מציון עוסקת שנים בעבודת קודש למען הקהילה בשקט וללא מטרות רווח העמותה תומכת במאות נזקקים ברחבי מודיעין העיר בחגים ובימי החול בעמותה מתנדבים עשרות בני נוער שתורמים מזמנם בפעיליות חסד שונות שלא כמו אלה שמבטלים את זמנם בשיטוט באינטרנט בפורמים שונים ובקנטרנות על אחרים

kalah

New member
רק הסתייגות אחת זאזי 21:

רבים מחברי הפורום הזה מתנדבים ועושים רבות למען העיר ותושביה. החל בפעילות למען הורדת מחירים בסופר,דרך שיפור שירות הדואר, וכלה באיסוף מזוןותרומות לנזקקים. חלק בלתי מבוטל מאיתנו גם עושה זאת בצינעה ובשקט כפי שגמילות חסדים אמיתית צריכה להיות.השתתפות בפורום כזה או אחר אינה גורעת כהוא זה מהחמלה או מהעשיה.

זאזי21

New member
אין לי מאומה נגד פורומים

אין לי מאומה נגד פורומים או המשתתפים בהם, אני מלין על קנטרנות חוסר פירגון וביקורת שאינה קונסטרוקטיבית, יש לי הערכה וכבוד רב לעושים למען הזולת כפי שצריך להיות בחברה מתוקנת ואמנם העיר מודיעין היא דוגמא טובה לכך

למעלה