ארוח בפורום

תודה כפיר, אם אפשר עוד שאלה../images/Emo13.gif

היכן אפשר למצוא מחקרים על ההצלחה בדיקור בטיפולי פוריות? תודה וערב נעים

מיקי1212

New member
מוסיפה לשאלה של שמנה מזל

ידוע שיש עלייה בהשתרשות אצל מטופלות פוריות שעברו דיקור לפני ההחזרה. אבל האם יש מחקרים דומים על מטופלות בריאות כפונדקאית שלנו ? כלומר ללא בעיות פיריון ? שלהם הדיקור העלה את סיכויי ההשרשה ? אם כן אשמח לקבל רפרנס תודה

הוספת תשובה...

ישנם כיום מחקרים בנושא , גם לגבי נשים ללא בעיות פריון אחד המחקרים אף מוכר לי באופן אישי, כיוון שאישתי-מיטל, סיימה השנה מחקר זה באונ' ת"א - "קמפוס ברושים" העיקרון המנחה במחקרים אלו הוא - מתן פתרון "למתח והלחצים" הסובבים את הנשים אשר עוברות את התהליך למצב הנפשי בו נתונה האישה בזמן התהליך ,חלק חשוב בהצלחת הטיפול. ולכן ציינתי עוד בתחילה - שכל טיפול אשר מטרתו היא הפגת המתח יעזור במצבים אלו.

היי,

אני נחשפתי למחקרים בנושא בעקבות אישתי-מטפלת בתחום, שערכה מחקר דומה אני מאמין שתוכלי לאתרם באתרי רפואה ומחקר ברחבי הרשת

רוית ב

New member
אלרגיות וכאבי ראש

האם ניתנים לטיפול במקביל לטיפול לפונדקאית לפני החזרת עוברים? האם כאבי ראש יכולים למנוע השתרשות לפי הרפואה הסינית? האם אפשר לטפל באלרגיות שמתבטאות בעיקר בגודש באף גם בהריון ולהמנע מלקיחת כדורי אלרגיה? האם ניתן באמתעות דיקור להעלות רמת ברזל בגוף או לפחות לשמור על הקיים?

רוית שלום,

אני באופן אישי , משתדל להימנע מהתערבות כלשהי לאחר קליטת ההריון - בכדי לאפשר לגוף לפעול בצורה טבעית. ישנן מטפלות אשר הוכשרו בליווי נשים בתקופת הריונם הנקראות - " דולות " אני מאמין שתוכלי להעזר באחת מהן בתגובה לשאלתך האחרונה , דיקור אכן תומך ומחזק את מערכת הדם בשילוב תזונה מתאימה .

ערב טוב כפיר

אנו הורים לילד שנולד מפונדקאית מקסימה ורצינו לשאול : האם הדיקור הסיני יכול לסייע להורים המיועדים ? להקלת המתחים, בזמן הטיפולים, ותוך כדי הליויי ההריוני?

המון מזל והצלחה בהמשך הדרך...

אכן כן , ההורים הם חלק מרכזי בתהליך , והמתח המצטבר משפיע על סביבתם הקרובה ובאופן ישיר על הפונדקאית , לכן חשוב לשמור על האיזון שלהם כדי שישרו אווירה רגועה בעיקר בנוכחות הפונדקאית. הדיקור משפעל תהליכי ריפוי פנימיים , ונמצא כמשחרר אנדרופינים-משככי כאב ומשרים רוגע כללי.

למעלה