ארוח בפורום

ארוח בפורום

לאור כמה בקשות שקיבלתי לארח אנשים בפורום החלטתי להעלות את העניין לדיון כאן אז הנה השאלה: את מי הייתם רוצים לארח בפורום ובאיזה נושא? שימו לב - אם לא תשתפו פעולה עם הדיון ותכתבו את דעתכם - המשמעות היא שאתם לא רוצים ארוח בפורום ואני פשוט לא אארגן אחד... טלי

Neta558

New member
לארח את טלי בפורום יהיה מרגש, לא?

או לחילופין, לכל מי שעדיין לא לקה בהערצה עיוורת לטלי... שתי הצעות, כל אחת טובה יותר מהשניה, ולאו דוקא בסדר הזה. 1. אירוח בנושא הגזירות הכלכליות של מישהו שבאמת מבין בזה משהו. נוכח הפעילויות הבאות עלינו לטובה, או במילים אחרות - האמנם? (טאם טאם טאם) 2. אירוח דפנה, מנכ"ל נוער מרצ, שתענה על כל שאלות הנוער לקראת השנה הבאה, בתרגום לספרדית.

tali_le

New member
אז איך אתה כן רוצה להתמודד עם נושא

הגזרות? טלי

א.א.אפל

New member
אני הייתי תומך

באירוח מומחה שידבר ויתושאל על נושא הגזרות, וטובה שעה אחת קודם- אם זה אפשרי כהכנה לפעילות ב-6/8, מה טוב. אני לא יודע אם הח"כ אילן גילאון בקיא בנושא הגזרות, אך אני יודע שהוא עוסק במרצ בעיקר בנושא החברתי-כלכלי.

כלניות

New member
אני יודע שאני לא וותיק פה אבל...

לדעתי כדאי לנסות להביא אירוחים על נושאים שלא רואים כל יום למשל: איכות סביבה אבל מישהו שבאמת מבין ויוכל לדבר על נתונים בשטח. משק הים במדינה, המצב שלו איך הוא הגיע לזה ופתרונות אפשריים.אני גם בטוח שיש עוד איזה אלף נושאים בסגנון.

הגינגי

New member
אני אישית ...

אני אישית בעד לארח את החכם מכולם, יודע הכל את העבר ההווה והעתיד הלא הוא הקדוש ברוך הוא. יש לי כמה שאלות דחופות לשאול אותו והוא אף פעם לא עונה בפלאפון כנראה הוא מסנן. טלי את חושבת שאת יכולה להשתמש בקשריך על מנת להשיג אותו או אותה?

tali_le

New member
המממ... תסתפק באלוהים לשעבר?

יש לי חניכה שפעם הייתה אלוהים.... ומישהי שאני מכירה שהיא סופרמן... מספיק לך? טלי

אני חושב שרוני יוכל לבוא...

הוא אפילו במרכז רוב הזמן... (רוני החשבונות הכלכליים אחר כך)...

גיארליך

New member
לארח את אלוהים!

לארח את אלוהים זה רעיון לא רע... הקדושה-ברוכה-היא אורנה בנאי השולטת על כל ברואיה תשמח בוודאי להתארח כאן בפורום. טלי - לטיפולך... אופציה נוספת - ולא הרבה פחות טובה - רוני פרומן!!!!!!! (הוא חתם לי על חולצת קייטנת רמלה!)

היי טלי! מה נשמע?

אני מקווה שלקראת סוף שנת שירות התחלתם לפנות את ההר הזה באמצע הקומונה שאת קוראת לו כיור (מקווה שמרתון שתיפת הכלים שלי עזר במקצת). בכל אופן אם מארחים מישהו בנושא הגזרות הכלכליות אני מציע (אל תצחקי...) לארח את הכתב לענייני כלכלה של ערוץ 1, שאני לא ממש זוכר את השם שלו באמצע הלילה. זה אולי רעיון קצת מופרך ודבילי אבל הוא די סוציאליסט בדעותיו (על כמה כלכלנים יוצא לנו להגיד את זה?) והוא תמיד דואג לדבר ככה שיבינו אותו ולא במונחים כלכליים עם הרבה הברות. מה הסיכויי שהוא יסכים אבל... שווה לנסות. אגב... אני שומע כל הזמן שמארחים פה כל מיני אישים חשובים אבל אני אף פעם לא יודע איך אשכרה אפשר לדבר איתם כשהם פה. אולי זה בגלל המוגבלויות הטכניות שלי אבל אני אשמח אם תדריכי אותי בעניין.

א.א.אפל

New member
מממ אני מסכים:

גם לדעתי האורח צריך להיות מאחד הנושאים האלו... די הרבה זמן לא הייתי נוכח בדיון על נושא אקולוגי בנוער יותר מדי זמן אני חושב לארגן פרוייקט בנושא למישהו יש רעיון לגימיק?

גבול הציות לחוק

יש הרבה אנשים בפורום שמתעניינים בנושא של גבול הציות לחוק. אולי שווה לנסות להביא לפורום מישהו מהחלקים הרדיקליים יותר של תנועת ההתנחלות, אולי אפילו, אם זה אפשרי, איכשהו, מישהו שנוגע או קרוב למחתרת היהודית.. בקיצור, להביא אדם שמוכן לעבור על החוק מהצד השני של הקשת הפוליטית - ולשוחח איתו על נושא זה.

למעלה