פטוצ'יני עם נתחי עוף, כוסברה ועגבני
פטוצ'יני עם נתחי עוף, כוסברה ועגבניות מיובשות מתכון של אבי שטייניץ (מלון "המלך דוד"), גליון 89 500 גרם פטוצ'יני שמן זית לטיגון 300 גרם חזה עוף, חתוך לפיסות בגודל 2 ס"מ 50 גרם פטריות ירדן, קרועות 150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים 2 כפות פסטו כוסברה (אפשר קנוי, עדיף טרי) 1 כף פסטו בזיליקום (אפשר קנוי, עדיף טרי) 2 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות 1/2 כוס ציר עוף או בקר מלח ופלפל שחור גרוס טרי פרמזן להגשה * מבשלים את הפטוצ'יני במי מלח ובמקביל מתחילים בהכנת הרוטב. * במחבת עם שמן זית מטגנים קלות את העוף. מוסיפים פטריות ובצל ירוק ומזהיבים. * מוסיפים את שני סוגי הפסטו, העגבניות המיובשות והציר ומתבלים במלח ופלפל. * מוסיפים את הפטוצ'יני המבושל, מערבבים יחד כדקה ומגישים עם פרמזן. * חובבי הכוסברה מוזמנים להוסיף צרור גדול של עלי כוסברה קצוצים, בשלב ערבוב הפסטה עם הרוטב. מתכון ל - 4 מנות