ארוחת צהריים בעבודה

yair_bar

New member
מנהל
ארוחת צהריים בעבודה

בזמן האחרון אני מהרהר הרבה בנושא האוכל בעבודה. אם קונים או מזמינים בחוץ זו הוצאה כספית של בערך 35 ש"ח, ולרוב מדובר באוכל פחות בריא. מצד שני זה חוסך התעסקות ובישולים. מה החברים העובדים בפורום עושים?

לרוב מביאה אוכל מהבית

מבשלת בשישי כמות גדולה יותר לכמה ימים (גם לבעל ולילדים) ולוקחת כל יום קופסא עם אוכל. היום למשל לא נשאר מה להביא (נשאר רק בשר בלי תוספת) אז הבאתי ירקות להכין סלט אם לא אז יש כאן לא מעט מסעדות, אבל כמו שאמרת זה לא זול ולא תמיד יודעים מה יש באוכל וכמה הוא שמן וכו'

Miss Maple

New member
אני מביאה מהבית..

גם לי וגם לבעלי אני מכינה סנדביצ'ים, ירקות, גבינה, טונה, עוף וכד' אכן לאכול בחוץ זה יכול להיות לפעמים יותר זול ונוח, אבל בעיקר משיקולים תזונתיים (משמין..) אני מעדיפה להביא מהבית, את הארוחה החמה בדרכ אוכלים בערב בבית.

googaf16

New member
גם מביאה מהבית, לפחות משתדלת

גם אני משתדלת להכין כמות גדולה יותר וגם אני (שעובדת בקניון) וגם בן זוגי(שעובד בקרית עתידים) לוקחים בקופסאות לעבודה. את המיקרוגל שיש לנו שם קניתי מכספי הפרטי כי הבוס לא רצה לממן. אבל ככה אני חוסכת הרבה יותר כסף!

מביאה מהבית, אני עובדת משמרות

ותמיד מביאה. מבשלת כמות ומקפיאה במנות, ככה מוציאה מהפריזר ישר לעבודה.

אני כביכול אוכלת בעבודה-

המבשלת בגן מבשלת מראש יותר, אבל לאחרונה קיבלה הוראה לבשל פחות כי האוכל נזרק ונוצר מצב שכל הזמן לא נשאר לנו מספיק אוכל, ואנחנו נאלצות להסתפק בכריך עלוב
או מוותרות או מזמינות משהו מבחוץ... אני נראה לי אתחיל להביא אוכל לגן שוב, בכל מקרה מכינה מידי בוקר אוכל לבחור, אז על הדרך אני אכין גם לי...

krispina

New member
אני מכינה כריכים בבית

אני עובדת מ 8:00 עד ,17:00 לפני שנתיים התחלתי ב"דיאטה" - זאת אומרת התחלתי לאכול נכון :) אז עד חמש אני אוכלת שני כריכים וביניהם פרי או יוגורט או משהו בסגנון. ומאז נשארתי באותה הדרך ובהחלט מעדיפה את זה מאשר לקנות בחוץ. בערב אני אוכלת את הארוחה החמה.

יקר כל כך ../images/Emo10.gif

אני עובדת במרכז ת"א וזה באמת יקר נורא. אני מאוד משתדלת להביא אוכל מהבית, אבל קורה לי לפחות פעמיים בשבוע שאני נטולת אוכל (מפאת חוסר בישול או כי שכחתי את השקית בבית
) ואז אני אוכלת סלט שאני מרכיבה לבד או משהו חם אחר. תמיד מעל 30 ש"ח

rubber duck

New member
עצוב להגיד אבל לקנות אוכל בחוץ זה לא זול

אז נכון במנה פלאפל עולה רק 13 או 14 שקלים אבל זה לא הדבר הכי בראי בעולם בקיצור יקר ואם אפשר עדיף להביא אוכל מבושל מהבית
שרון

מעדיפה להביא מהבית

יותר טעים ויותר בריא. אבל בערך כפעמיים בשבוע אין לי מה להביא, אז קונה.

בלונד23

New member
בדרך כלל מזמינה מבחוץ וזה מרושש אותי

או שאני מזמינה ממש אוכל חם ומבושל ממסעדה סמוכה וזה עולה מעל 45 שקל (נניח פעם בשבוע) לרוב קונה סלט גדול - 25-27 שקל |(ללא לחם) או קונה מגשית עם שניצל וסלטים (25 שקל). מביאה מהבית אולי פעם בשבוע. בכל אופן זו הוצאה ממש גדולה.

felka

New member
אני חושב שהיום

אני מצליח להביא אוכל מהבית כמעט כל יום. הבעיה העיקרית באיזור שלנו שיש כמה מסעדות בודדות והאיכות לא משהו בכלל. מה שכן, החברה מוסיפה 15 ש"ח למשכורת על כל ארוחה שלא נרכשה דרך הסדר. אני לא חושב שכל כך קשה להכין ארוחת צהרים יום לפני. פעמים בשבוע אני מרכיב סלט (פשוט לוקח ירקות ומכין סלט בעבודה). פעם הייתי חותך בבית ומביא לעבודה. פעמים בשבוע אורז/פסטה עם בשר כלשהו וירקות. להכין אורז/פסטה טעימים לוקח חצי שעה בערב. לקח לי זמן להיתרגל לארוחות פשוטות אחרי הרבה שנים של עבודה בהרצליה פיתוח ורעננה. להכין אוכל בבית זה חוסך כסף, בריא יותר וכמובן ירוק יותר (למי שאכפת)

יש לנו בעבודה תמורת 10 ש"ח שיורד מהשכר

+ מיילפס קרי אפשר להזמין משלוחים מבחוץ שוב ב10 ש"ח

מביאה מהבית בלבד.

גם כשאין משו חם להביא מהבית מביאה ירקות קופסת קוטג' / גבינה לבנה עם לחמית או פתית ביצה קשה לעיתים או קופסת טונה ואני מסודרת יפה יפה עד הערב ללא בעיית רעב.

למעלה