ארוחת פינוק.

10shosh

New member
ארוחת פינוק.

בעלי עושה עכשיו בחינה מאוד חשובה שהוא למד אליה מאוד קשה במשך תקופה מאוד א-ר-ו-כ-ה והסיכוי לעבור אותה נמוך (אז ראשית תחזיקו לו אצבעות). אני רוצה להכין לו הערב ארוחת פינוק אמיתית כי מגיע לו (ולנו שסבלנו מהעדרותו כל התקופה). הוא לא בחור של יין אלא של ממש אוכל. אבל אין לי יותר מידי זמן כי הוא יגיע לפני ואני רוצה להקדיש לו גם זמן. בקיצור אני רוצה דברים קלים, מפנקים ומשבעים ובעיקר מעלי חיוך

effyba

New member
פסטה ברטבים שונים - בקטגוריית אוכל

מפנק...גם סטייק טוב מפנק את מי שאוהב אותו...יש בלוח המוני מתכוני פסטה. אצלנו בבית מתפנקים עם לחמניות טריות שאני אופה טבולות בשקשוקה נהדרת שדווקא בעלי מכין...וקצת טחינה והחגיגה כבר כאן.ואם רוצים לעלות ברמה - מכינים תבשילים מפירות ים ששוכנים תמיד אצלי במקפיא בהמתנה.

10shosh

New member
../images/Emo10.gif למה לא עונים לי בזמן האחרון

כמעט כל הודעה שלי נשארת נטולת תגובות או אם מקסימום תגובה אחת שתיים (ותודה לכל המגיבים
)

RUTHIE1

New member
אני הייתי מכינה...

פסטה ברוטב שמנת כלשהו סלט ירוק-מלקט בייבי עוגת שוקולד "משפריצה". תני קריאה אם את רוצה מתכונים...

10shosh

New member
עוגת שוקולד משפריצה?

אשמח למתכון. פסטות, אורז, כוסמת, חיטה אוכלים (לסרוגין) כול יום....................

silvey

New member
עוגות אישיות שוקולד משפריצה-מירבלי

עוגות אישיות שוקולד משפריצה לפסח מירבלי / בישול לילדים ו 08:08 | 10/03/04 היא בלי קמח ומעולה: המשפריצה של אוליבר רכיבים: 8-10 מנות בתבניות אישיות קוטר 9 500 גר´ שוקולד מריר 250 גר´ חמאה 6 ביצים 3/4 כוס סוכר אופן הכנה: להמיס במיקרו שוקולד וחמאה ולקרר להקציף ביצים וסוכר לקצף חזק עד שמלבין לאחד שוקולד וביצים לצקת לכלים אישיים משומנים ולסדר בתוך תבנית אפיה להכניס כלי עם מים לתנור לאפות 11-12 דקות ב 160 מעלות לאכול חם מקור המתכון: רות אוליבר שוש יקירתי, צריך רק לרשום משפריצה בחיפוש וזה מה יצא... גם את יכולה...

big mama 2

New member
היי חמודה אל תעלבי......

זה לא בכוונה...אוהבים אותך... להגדיל את התמונה.....

MAORBIKE26

New member
שוש( 2 )רק לידיעתך בשעות הצהריים

החל מ 12 עד 3-4 ריק לגמרי בפורום
אז את יכולה להקפיץ הודעה אם לא עונים לך

limim

New member
פסטה או ניוקי ברוטב שמנת ופטריות

עם איזה סלט ירוק מגניב ליד אולי גם עם איזה לחם שום לפני...

בורקס

New member
יש מתכון מומלץ לרוטב שמנת ופטריות?

ניסיתי מס' מתכונים לאחרונה (עם המרה לתחליפים פרווה) אך יצא סביר וזהו. תודה

RUTHIE1

New member
לא נוסה: פסטה אלפרדו - ברוטב שמנת

לא ניסיתי אבל נראה מצוין... מתכון: פסטה אלפרדו - ברוטב שמנת ופטריות (קפולסקי) רכיבים: 2 כפות חמאה 1 שן שום כתושה 150 גרם פטריות טריות פרוסות 1 כוס (200 מ"ל) שמנת מתוקה מלח ופלפל מעט אגוז מוסקט כ-500 גרם פסטה מבושלת 1 כף עירית קצוצה אופן הכנה: ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים מעט עירית מלמעלה. הערות: 2 מנות מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה