ארוחת ערב...

sam700

New member
ארוחת ערב...

מנה ראשונה ואני מת לזיין אותך, את מגישה מנה שניה ואיברי כמעט קורע לי את התחתון, את עם הבגדים שאני כה אוהב מגרה, מפתה, שדייך מציצים יפים עגולים בשלים.. מגישה לי יין זהו אני לא מתאפק יותר נוגע בך הטוסיק, את מביטה בי כאומרת "לא יפה, עכשיו אוכלים.." ואני נטרף, מתחיל לאכול במהירות שייגמר האוכל כבר.. (מה את מגישה לי קינוח???!!!) אני מסיים.. (כללי הנימוס המעצבנים), את אוספת צלחות למדיח, זהו אני לא מוכן יותר לחכות אני קם במהירות, תופס אותך, משליך את הצלחות מידייך לכיור, הן מתנפצות, את מופתעת מנסה להרגיע אותי, אני נושק לך חזק קורע חולצתך שדייך פורצים אליי סגורים בחזיה סקסית סוף. אני מכניס ידיי נוגע בפיטמותייך.... המשך יבוא מחר...

למה רק מחר למה....?

אני יודעת למה,אתה מתנקם!אם אתה היית צריך להתייבש ארוחה שלמה זה לא אומר שצריך לייבש גם אותנו...

sam700

New member
ארוחת ערב.. המשך...

.... את נאנקת, "מה קורה לך?". "בלי מילים!" אני יורה. מדליק אותך, נכנס בידי אל כל כפתורייך הסודיים, פיטמות ריפרוף על שדיים, יד בתוך תחתונייך הכל חזק ועדין לסירוגין את אוהבת ... אמרת לי... את מנשקת אותי בלהט מסיטה אותי ממטרתי לשניה ואני חוזר את יורדת על ברכייך "לאן את ממהרת?" אני אומר אבל מהר מאוד משתכנע.. מכנסיי נופלים על ריצפה, את נעצרת מביטה בי "כמה שאני אוהבת את התחתונים הללו" "מה עובר עלייך???", את מחייכת לשונך על התחתון בקו איבר מיני ידך נכנסת מלמטה נוגעת בביצים אני צובט חזק את פיטמותייךביד שניה חופר בשיערך הרענן. את מורידה מעט את התחתון כיפת איבר מיני מופיעה מתוחה מתמיד את מלקקת, ואני כבר מת לזיין אותך, רואה שאת מתענגת יותר מידי זמןמוריד את התחתון ודוחף לך אותו פנימה והחוצה את נושכת כמו שאני אוהב מוצצת לי חלומי, אני בשיכרון חושים בקושי משתלט על עצמי דוחף אותך אחורה, ולוחש כמעט מאיים "אני רוצה לחדור לך עכשיו!" את נעמדת על ארבע אבל לי תוכנית אחרת אני מקים אותך ומבטך שאלה, מכוון אותך לכורסא נשענת פנייך לגב הכורסא התחת המדהים שלך מולי "זיין אותי" את מתחננת ואני עומד, דוחף לך שתי אצבעות לפי הטבעת, את נאנקת ואז דוחף לך עמוק וחזק לאיבר מינך. מזיין אותך בשתי החורים לבסוף מוציא את היד מאחור ומתחיל לזיין אותך חזק בטירוף מוחלט הכורסא זזה איתנו ואני ממשיך לא עוצר את מתפתלת נאנחת צועקת " עוד עוד יותר חזק" ואני מזיין אותך הכי חזק הביצים שלי נמעכות על פלחי עכוזך מידי פעם אני יוצא לגמרי וחוזר במהירות וחזק פנימה עד הסוף... אני גומר בתוכך חזק מתמיד ליבי דופק כמו אחרי ריצת מרתון את נשפכת לריצפה ואני בא מאחורייך חודר שוב מעיר עצמי ומזיין אותך כשאת שכובה על הריצפה.. מכניס אצבע יחד עם הזיין את משתגעת משתוללת רוקעת ברגלייך רועדת כוןלך גומרת שוב ושוב המצב מטריף אותי אני גומר בתוכך שוב חסר נשימה אני נשכב לצידך... "איך הייתה הארוחה" את שואלת.." בואי נדבר על הסקס.." אני עונה...

למעלה