ארוחת ערב

hogo26

New member
ארוחת ערב

מה מבשלים או אוכלים היום בערב, למי שמבשל או מתארח,

דנטל

New member
בימי שישי אני לא מספיקה בדרך כלל

אחרי העבודה (עובדת בימי שישי בדרך כלל בעבודה השניה וזה 10 דקות הליכה מהבית שלי) הולכת אל אמא שלי שגרה רחוב לידי ומורידה חצי מקרר. באה הביתה, גולשת, הולכת לישון לפני המסיבה, קמה להתארגן למסיבה ומורחת ת'זמן באינטרנט אז לא מספיקה לאכול משהו נכבד. בדרך כלל אנשנש משהו מהיר כי אני חייבת לאכול בגלל האלכוהול שבמסיבה. מלוואח (בלי כלום) יכול להתאים. בדרך כלל יש אוכל ו/או ממתקים במסיבה. בשבוע שעבר היו גבינות בהשראת שבועות ואני ברוך השם אכלתי טוב במסיבה. הפעם בטח יהיו רק ממתקים. נו, גם טוב.

דנטל

New member
אז רוקנתי כבר חצי מקרר אצל אמא שלי

ואכלתי את הדמוי קלמארי של שף הים ופלפל ממולא עם שמנת וסלט ירקות. גם שתי פרוסות נקניק שאני די משוכנעת, מתוך הכרות עם המשפחה שלי, שהוא אחושילינג לא כשר. טעמתי מאיזו גבינה שמשום מה לא היה כתוב עליה מה היא וזה נורא מוזר כי זה היה בתוך עטיפה של תנובה, וגם היתה גבינה צהובה שאמא שלי הביאה מחו"ל ועוד גבינה רכה עם תיבול גם מחו"ל - הדוגמיות האלה של בתי מלון. לקינוח אכלתי מארס, שזה מאוד מפתיע שיש דבר כזה אצל אמא שלי, אבל אם יש - אני אוכלת. וזהו... לעת עתה.

מוצרלה

New member
מה אוכלים הערב???

מרק תימני כמובן (איך לא?) עוף עם אורז בתנור (קדירה) קציצות עוף ברוטב סלט ירוק עם עלי בייבי גרין וחסה (יאמייייייי רק בשביל זה שווה לחכות לערב) סלט כרוב עם גזר סלט תירס עם גמבה. ואותי
ו.......עוגת שמרים שושנים.......קנויה

מוצרלה

New member
../images/Emo6.gif דנטל, זה פעם בשבועיים

הילדים איתי, אז חוגגים באוכל. מנסה כל פעם משהו אחר כדי לגוון. האאא ושכחתי....גם סלט פטריות טריות עם שמן זית ופטרוזיליה,סוףףףףףףףף הדרךךךךך.

דנטל

New member
אחרי שאר ההודעות אני מצהירה

שכמעט כולם פה אוכלים טוב. רק לי אין ארוחות ערב שישי והוגו נופל פעם ב ואצלך זה פעם בשבועיים. נו, אני רווקה עם דירת רווקים ומקרר רווקים ובמקרר שלי שומעים צליל של ים וצומחים בו עשבים שוטים.

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחח

אחלה תיאור למקרר שלך
"במקרר שלי שומעים צליל של ים....."
ענק !!!!!!!!!

דנטל

New member
לפעמים גם מקרקרת לו הבטן

זה מין רעש חזק מעצבן כזה וכל פעם שהוא עושה את זה, אני נכנסת לסרטים שזהו - הוא הולך למות לי ואני אשאר בלי מקרר (או שפשוט יש לי רוח רפאים בבית והיא מתקשרת איתו כי ראיתי פעם בטלויזיה איזו תוכנית על רוחות רפאים ומאז אני לא רגועה בקשר לרעשים מסוימים). מצד שני, זה לא שבאמת אני צריכה מקרר, הרי הוא ריק. אגב, הפקס בעבודה השניה שלי לפעמים שר וזה תמיד אותו שיר וזה שיר שאני לא מכירה וכרגע אני מצטמררת מפחד כשאני חושבת על זה, אז אולי גם שם יש רוח רפאים. כרגע המקרר נינוח. יש שם פיצה למיקרו ומלאווח ופתיתים מתובלים. אה, יש שם גם גבינה צהובה ללא כולסטרול. אחת הקניות היותר מוטעות שלי בחיים. מישהו פה ניסה? זה דוחה! בפרוסה הראשונה החתולים עוד עזרו לי להפתר ממנה, אבל עכשיו זה ילך לפח. הימור שלי - בערך עוד חודש אני אזכר שצריך להוריד זבל גם מתוך המקרר ועד אז המקרר שלי יכול להתיידד איתה. רגע, אולי הוא לא נינוח, אולי הוא מת? הגבינה הזו יכולה להרוג מרוב שהיא דוחה, בחיי. הערה 1 - זה לא שאני מאמינה ברוחות רפאים, אבל זה כן שזה מפחיד אותי בכל זאת. הערה 2 - לגבי שאר הטקסט ההזוי שכתבתי עכשיו, זה רק מוכיח את מה שכתוב ב"על עצמי" בכרטיס האישי שלי, ואני נהנית מכל רגע.

מוצרלה

New member
רוחות רפאים אמרת ? ../images/Emo163.gif

איזה פחד. שבת שלום שתהיה לך........
(לעזאזל, מה אני ערה בשעה כזאת ביום שבת????
, חוזרת למיטה
)

דנטל

New member
וואו, באמת מה זו השעה הזו?

שתביני, לפני גרו פה זוג זקנים בני מאתיים שעברו לבית אבות. יום אחד אני מדברת עם שכנה והיא אומרת לי שהוא היה מופרע והשכנים פחדו ממנו ושאשתו קפצה מהמרפסת. עכשיו, זו קומה שלישית פה. בקיצור, היא ריסקה ת'צורה שלה והיתה מאושפזת חצי שנה. אני איזה שבוע הייתי פה בפחדים וכל הזמן רצו לי סרטים שהם כבר מתו ועכשיו הם חוזרים לדירה וכל רחש וכל צללית הקפיצו אותי. בקושי ישנתי בלילות מרוב פחד (להבדיל מזה שאני בקושי ישנה בלילות סתם בגלל נדודי שינה). זהו, אחרי שבוע זה עבר לי. ולמה המקרר שוב לא עושה בכלל רעש? אני חייבת לבדוק אם הוא עוד עובד בכלל או שבאמת מת... טוב, בדקתי. אין לי מושג. הפריזר פולט קור והאננס במקרר קר, אבל ממש אין רעש. מקוה שהוא בסדר
ואם את רוצה עוד סרט של רוחות רפאים, אז ממש טיפה'לה אחרי שאבא שלי נפטר היו קורים דברים מוזרים בבית. אמא שלי מצאה לה חבר והוא עבר מאוד מהר לגור אתנו כי הוא ברח מאשתו המזעזעת והוא הביא וידאו. הוידאו היה עושה דברים לבד. פתאם היה מתחיל לפעול. פתאם מריץ מהר קדימה כשאנחנו רואים סרט. כל מיני דברים לבד למרות שאנחנו לא נגענו בו ולא נגענו בשלט וגם החתולה לא נגעה בכלום. תתארי לעצמך משפחה שלמה יושבת מול הטלויזיה ויורד לה הצבע מהפרצוף מפחד. עכשיו זה עוד מילא בגלל שהייתי איתם, אבל פעם הייתי לבד בבית. אני מכבה את המזגן בסלון והולכת להשתין. בזמן שאני בשירותים אני שומעת נהמה. יוצאת מהשירותים ועוקבת אחרי הצליל. מגיעה לסלון והמזגן פתוח שוב. או.קיי. עכשיו הפחדתי את עצמי שוב וסומרות שערותיי
. מזל שלא לילה עכשיו כי בכלל הייתי נטרפת.

לא מרחם עליך../images/Emo103.gif

את בחרת וניכר שטוב לך......... אצלי, ארוחת ליל שישי / ערב שבת הינה הארוחה היחידה בשבוע שבה אנו מקדשים את המשפחתיות וכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מסביב לשולחן .

מוצרלה

New member
סוגד

ה"אותי" הוא בבישול ארוך טווח, משהו בין שנה ויותר (הרבההההה יותר) ו....... החתימה שלך מפחידה

כבר הסברתי ../images/Emo103.gif

שהחתימה שייכת לפורום אחר......... חוץ מזה, מה "מפחיד" בחתימה ? חייב לרוץ, אשתי "התבשלה" וקוראת לי.............

הכול טבעי, גם התחושות ../images/Emo103.gif

שאני מרשה לתת להם דרור PO . אני לא נושך ( בעצם ישנם כמה מאכלים שאני נושך ולפעמים את אשתי....), אני לא בועט, לא מקלל, במידה ותהיה דרישה מטעם חברי הפורום לשינוי החתימה, אני יביא זאת לבירור ודיון אצל חבר הנאמנים ונראה לי שהם ישקלו את הבקשה בחיוב . אבל, מהכרותי את בעל הנייק, הוא מזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!

silvey

New member
אצלי אוכלים הערב כדורי בשר מבושלים

ברוטב יין לבן ושמיר....יאמי יאמי, ותוספות ליד הם אורז "טבעון" מעורב עם גזר, בצל ואפונה, שעועית ירוקה ברוטה עגבניות של קוקה שפרסמה אודטה מזמן,בתנור נאפית פשטידת בצל של ליהיא לפיד ואחריה תוכנס לתנור קדירת תפוחי אדמה ובטטות. תוספת חובה אצלנו זה סלט טרי יומיום, סלט סלק מבושל, והמלפפונים החמוצים יצאו מה זה טעימים... השבת אין עוגה קנויה, האיש שאיתי הביא רוגאלאך חמות שרק הוא יאכל, אני ובתי שומרות על הפיגורה

למעלה