לפעמים גם מקרקרת לו הבטן
זה מין רעש חזק מעצבן כזה וכל פעם שהוא עושה את זה, אני נכנסת לסרטים שזהו - הוא הולך למות לי ואני אשאר בלי מקרר (או שפשוט יש לי רוח רפאים בבית והיא מתקשרת איתו כי ראיתי פעם בטלויזיה איזו תוכנית על רוחות רפאים ומאז אני לא רגועה בקשר לרעשים מסוימים). מצד שני, זה לא שבאמת אני צריכה מקרר, הרי הוא ריק. אגב, הפקס בעבודה השניה שלי לפעמים שר וזה תמיד אותו שיר וזה שיר שאני לא מכירה וכרגע אני מצטמררת מפחד כשאני חושבת על זה, אז אולי גם שם יש רוח רפאים. כרגע המקרר נינוח. יש שם פיצה למיקרו ומלאווח ופתיתים מתובלים. אה, יש שם גם גבינה צהובה ללא כולסטרול. אחת הקניות היותר מוטעות שלי בחיים. מישהו פה ניסה? זה דוחה! בפרוסה הראשונה החתולים עוד עזרו לי להפתר ממנה, אבל עכשיו זה ילך לפח. הימור שלי - בערך עוד חודש אני אזכר שצריך להוריד זבל גם מתוך המקרר ועד אז המקרר שלי יכול להתיידד איתה. רגע, אולי הוא לא נינוח, אולי הוא מת? הגבינה הזו יכולה להרוג מרוב שהיא דוחה, בחיי. הערה 1 - זה לא שאני מאמינה ברוחות רפאים, אבל זה כן שזה מפחיד אותי בכל זאת. הערה 2 - לגבי שאר הטקסט ההזוי שכתבתי עכשיו, זה רק מוכיח את מה שכתוב ב"על עצמי" בכרטיס האישי שלי, ואני נהנית מכל רגע.