ארוחת ערב

ארוחת ערב../images/Emo71.gif

סוגיה שמטרידה אותי: מאז שאני לבד, איבדתי את החשק להכין אוכל. צהריים אוכלת בחוץ, וארוחות ערב? עם הילדים (חביתות וכד'), או שמסתפקת באיזה כריך (השפה העברית היפה) אחרי שהולכים לישון. זה משתפר מתישהו?! החשק יחזור?

מוכר וידוע ....

מידי פעם אני מכינה לי סטייק עסיסי אבל באופן כללי, עדיין לא אוכלת ארוחות ערב מסודרות.

ye44

New member
בודאי שזה משתפר

עוד מספר חודשים תתחילי לעשות לך ארוחות שחיתות באמצע הלילה או שתשבי ותבלסי לך האגן דאז מול ה
זאת במידה ותהי מיואשת מהדייטים האין סופיים
הכל בידייך "גיסתנו" אם תבחרי להיות בדיכאון זה יהיה סופך
ועכשיו תכיני ארוחת ערב ספרד אלופת העולם

Rtitan

New member
זה מאד מאד אישי ../images/Emo13.gif

אצלי למשל - אני הייתי הבשלן בבית עד שנפרדנו. בדרך כלל הייתי מגיע עם בישולים חדשים או מתכונים שמצאתי ומכין אותם. כשהיו מגיעים אורחים הייתי זה שמכין את המנות הגדולות והיא תמיד היתה דואגת למסביבים... אחרי שעזבתי את הבית - הפסקתי לבשל - אני גר וחי לבד, צהריים בחוץ, בוקר אני בד"כ לא אוכל אלא רק קפה ולארוחת ערב... כבר מוצאים משהו כמו פירות או משהו קל. באירועים מיוחדים עוברים בדרך הביתה באחת המסעדות לקחת טייקאוויאי
. לי זה לא חזר בינתיים... אני מעריך שכשאחזור לארץ ואהיה עם
בזוגיות קרובה... אחזור לבשל. מצד שני - עם איך שהיא מבשלת... אני אהיה זה שמסדר את השולחן
.

מביה? חסרים דברים קלים להכנה?

סלט גדול+רוקפור קצוצה דק+קרוטונים. ארוחה ז'ורנל ז'ורנל ז'ורנל פסטה שמנת פטריות שוסי יאללה לעבודה

יערית

New member
מה זה? :))

כמי ש"מאד" אוהבת לאכול, פתאום באמצע הלילה אני נזכרת ששכחתי לאכול ואז אין כמו ארוחת שחיטות. וכן, כשהייתי בזוגיות,"לא הייתה לי ברירה" ובכל ערב הייתה תזכורת לארוחת ערב, ככה שמנתי מנחת, הייתי עסוקה במטבח או שהוא, ביחד עם הילדים או ארוחות מאוחרות יותר :) אולי תדלגי על הארוחה ותחזירי חשק לקינוח ?

kleo patra

New member
אוכל, תאווה..

הכל קשור אחד בשני, אצלי כשאני מאד מאד שמחה ומאד עצבנית אני זוללת בלי הכרה. כשאני במצב מאוזן אין לי חשק לאכול.. אצלי אוכל מתקשר לרגש, זה יחזור, כמו כל תאווה אחרת.:-ׂ

אז מה את רוצה להגיד??

שאם אני בדייאטה כבר 7 חודשים אז אין לי רגש בכל הזמן הזה??????
..

kleo patra

New member
חלילה

אני דיברתי על עצמי- ומסתבר שרוב הזמן אני במצב מאוזן דווקא אצלך נראה לי שזהעובד הפוך..

למעלה