ארוחת ערב מוקדמת

החתולית

New member
ארוחת ערב מוקדמת

באבן גבירול באזור כיכר רבין. אנחנו מתכננים להגיע תל-אביב בסביבות שש בערב, וחוכחים בדעתנו לגבי מינה טומיי, אוואנגרד (ששינתה את שמה) ועוד. לאן אתם הייתם הולכים ?

ולא רחוק משם אפשר לגוצה או למיטבר

ואם אוהבים איטלקי אז לאמורה מיו שהיו המלצות עליה.

SimpleAim

New member
מינה טומיי - אתמול בערב

היה סביר, אבל אני לא בטוחה שנחזור לשם שוב בקרוב. ראשית, ניהול התור - היה תור, מהרגע שבאנו ועד הרגע שיצאנו והם מאוד מתקשים לתקתק עניינים במסעדה כך שההושבה תלך מהר. בגלל שכל קירות המסעדה מזכוכית ראינו שלוקח להם יותר מידי זמן להביא חשבון, לקחת, להחזיר עודף, לנקות את השולחן ולשים לב שאפשר להושיב שם אנשים. גם כשנכנסנו השירות היה מאוד לא קשוב, המון מלצרים מתרוצצים בלי יד מכוונת, אף מלצר שהוא לא המלצרית שלנו לא ניגש אלינו אפילו כששמו לב שאנחנו רוצים משהו. המלצרית הייתה אנטיפתית ולא הזהירה לגבי התיבולים שלקחנו - שהיו לא סטנדרטים במיוחד. באופן תמוה גם המליצה לקחת 3-4 מנות "קטנות" ו2 "גדולות" לשנינו. קשה להבחין בתפריט מה גדול ומה קטן, רק לפי המחיר. אפילו שהיינו מאוד רעבים 2 הקטנות והגדולה שהזמנו הספיקו לנו לגמרי. אז מה אכלנו? מרק לאקסה לאמאק (חלב קוקוס) (18 ש"ח) שהיה מציר דגים (לדעתי) ומתובל בקארי עם איטריות זכוכית. הוגש עם מעיין "צ'יפסים" אווריריים ליד (כמו שמכינים בסופרים לאחרונה) מאבקת שרימפס. האיש לא הסכים להתקרב למרק מפאת הריח וגם אני שאוהבת פירות ים ודגים חייבת להגיד שהוא היה כבד למדי ולא מהנה במיוחד בשל אופיו הכבד. טמפורה ברוקולי, בטטה ופורטובלו (19 ש"ח) מגיע עם מיונז קצת חריף (וואסבי) מנה טעימה ולא שוחה בשמן, גודל בינוני כיאה למחיר. בומביי באטר צ'יקן (44 ש"ח) מדובר על 4 שיפודי חזה עוף על לאפה מחולקת לרבעים עם רוטב יוגורט ולימון ועלי רוקט. צריך להוציא את השיפוד מהבשר, ולאכול בידיים. מנה עם הודית עם תיבול הרפתקני למדי. החבר אהב, אני הסתפקתי בפחות מחצי מנה מכיוון שהתיבול היה לי תוקפני מידי, בעיקר אחרי המרק. זהו, אחרי זה היינו כבר שבעים פחות או יותר וחסרי חשק להישאר גם בגלל השירות שסבל מאיטיות. אע"פ שטרחו להודיע לנו שמוציאים מנות לא לפי הסדר אלא מתי שהן מוכנות לקח להן די הרבה זמן להגיע והן הגיעו בדירוג, בסופו של דבר. הקינוחים מסביב נראו דווקא מפתים ובכלל המנות מעוצבות בצורה משובבת עין, כמו המסעדה. הפרדה בין מעשנים ולא מעשנים - וירטואלית בלבד אע"פ שלא חשנו בעשן סיגריות - מצד שני לא הסכמנו לשבת ב"קו האש". השירותים בקומה השניה היו זקוקים לביקור דחוף (רחוק מהעין רחוק מהלב?) אז מה היה לנו כאן? אוכל בסדר, פחות או יותר, לא שיגרתי לעיתים. תמחור סביר ושירות שדורש שיפור מיידי. בפעם הבאה נלך לזוזוברה.

צודקת.

מאוד נחמד ולא שגרתי, אבל גם לי תמוהה ההצעה שלהם להזמין 3-4 מנות קטנות ו2 מנות גדולות. אנחנו בסופו של דבר הסתפקנו ב2 מנות קטנות ובאחת גדולה (גם הבאטר צ'יקן) וזה יותר מהספיק לנו. לא רק שזה הספיק לנו- את הבומביי באטר צ'יקן לא סיימנו כי זו מנה ענקית.

ח ר ו ב

New member
ובשינוי קטן .

אפשר לאכול בפילדלפיה ששייכת לדיקסי . ליד עזריאלי. ולעלות בקפלן לאב"ג. במידה ופאסט פוד איכותי ושונה מתאים.

Siren

New member
אמאל'ה...

ואחרי מנת הכנפיים ללכת ברגל את כל זה?

ח ר ו ב

New member
תסכימי

שזה הפיתרון לניקוי המצפון... 36 שח ל 6 כנפיים, הום פרייז ופילדלפיה תמורה טובה יותר. תהנו.

עוד נחמדות

אמורה מיו, איטלקית חמודה וביתית, ג'יראף- אופציה מועדפת על מינה טומיי, לדעתי...

החתולית

New member
אז היינו במרתה

ישבנו בחוץ מתחת לשמשיה, למרות שכבר היה חשוך. הזמנו פוקצ'ה שהגיעה עם שמן זית ורסק עגבניות עם זרעי קוזברה. לי - שרימפס וקלאמרי טרי (כלומר רק הקלאמרי טרי?) עם עגבניות, ארטישוק ירושלמי וגבינת פטה הגיעו מעוטרים גם ב- 3 אספרגוסים. מנה טעימה להפליא, שהטעמים בה השתלבו היטב והיו כר נהדר לפוקצ'ה. לו - פסטה עם קלאמרי ועגבניות,זיתי קלמנטה ופרמז'ן. המנה היתה בסדר גמור, אבל לטעמי לא יותר מזה. מבחן המים: ביקשנו קנקן מים, הגיע קראף זכוכית מלא עד גדותיו מים וקרח שקשה היה למזוג לכוסות מבלי שיישפכו. לא מלאו לנו אותו שוב. מבחן השירות: המסעדה לא היתה מלאה בשעה 18:30 והשירות היה בינוני ומטה. הוא קיבל ספגטי והיה צריך לבקש כף. קשה היה לצוד עיני המלצרית כדי לבקש עוד מים (אז ויתרנו), ועוד יותר היה קשה לצוד אותה כדי לבקש שיפנו את השולחן אחרי שסיימנו לאכול (אז ויתרנו על מנות אחרונות וביקשנו חשבון). מבחן השירותים: השירותים לא מסומנים, ויש לנחש איפה הם נמצאים. כששאלתי את המארחת, אחרי שחיפשתי בעצמי ואף אחד לא הציע לי עזרה, היא אמרה: "זו הדלת המשובצת, ראיתי שחיפשת ותיארתי לי שזה מה שאת מחפשת". השירותים הם יוניסקס ואין לי בעיה עם זה, מלבד כשאיזה דוד מבוגר (שלא לומר גריאטרי), מחליט לסדר את החולצה בתוך בהמכנסיים, דווקא ליד הכיורים מול הראי (מזל שזה קרה אחרי שסיימנו לאכול). יכול להיות שנחזור, עדיין לא החלטנו.

למעלה