ארוחת ערב מאפינס של הססנ"ית

ארוחת ערב מאפינס של הססנ"ית

(שמישהי כבר תחזיר אותה לפה!) והפעם שידרוג - מאפינס פלפלים קלויים ופסטו ומאפינס פטריות (טריות, מטוגנות קלות) עם פסטו יצא מ-ע-ו-ל-ה! הערות: * כשמכינים עם פסטו כדאי מאוד להוריד מכמות השמן שבמתכון (באופן כללי חצי כוס שמן במתכון מרגיש לי המון, בפעם הבאה, עם הפסטו או בלעדיו אני אפחית את הכמות - אנחנו מכינים עם שמ"ז) * הכנו עם קמח כוסמין + אבקת אפייה.

דפקתי את המערכת

והוצאתי את המתכון מפורום הנקה בטמקא
מאפינס של הס"סנית בקערה: שתי ביצים טרופות היטב שמנת חמוצה אחת חצי כוס חלב חצי כוס שמן גבינה קשה מגוררת, (רצוי דומיננטית כמו קשקבל, פרמזן וחברותיהן. אפשר גם סתם פתיתי "עמק".) מלח-פלפל טורפים הכל לבלילה אחידה, מוסיפים איזה ירק/ממרח/תוספת שבא לך (תרד מאודה / זיתים קצוצים/ /תירס /עגבניות מיובשות / פטריות / טונה / בצל מטוגן / פסטו), ובסוף מנפים פנימה 1.5 כוסות קמח תופח, לערבוב קליל נוסף בלבד. לא להרוג את הבלילה. לתבנית מאפינס משומנת, 15-20 דקות ב 180 מעלות.

לא חושבת שיצא כבד מדי

עם הכוסמין המלא יצא אוורירי. תשימי שקית של א. אפייה, זה אמור להספיק

כמה פסטו הוספת?

תמיד מתלבטת בשאלה הרת גורל זו ובסוף מוותרת אני מכינה עם עגבניות מיובשות - יוצא אליפות!!

הג'ירף הכין הפעם

הוא אומר שהוסיף כף גדושה ושזה מספיק לכמות הנ"ל עגבניות מיובשות הום מייד (אם כן אז מתכון 'בקשה) או שמא קנויות (איפ הקונים דברים כאלה)?

rnavina

New member
אני קונה בדוכן תבלינים בשוק

יש עגבניות מיובשות בסופר לעתים יש עגבניות מיובשות בצנצנת עם שמן זית המוכר בשוק המליץ לי לשמור ככה את העגבניות המיובשות שקניתי אצלו, כלומר לשים בצנצנת ולמלא בשמן זית אנחנו מוסיפים לכריכים, לסלט פסטה ועוד.

kokula12

New member
האמת שדי פשוט להכין בבית

חוצים עגבניות לאורך, מרוקנים את המיץ והגרעינים, שמים בתבנית, מפזרים מעל מלח גס ושמן זית (אפשר להוסיף תבלינים אם בא לך), ואופים בחום נמוך (100 מעלות) עד שהן מגיעות ליובש הרצוי (נראה לי שאיזור השעתיים ככה. תלוי אם את אוהבת אותן יותר לחות או יותר יבשושיות וגם בגודל העגבניות - שרי יהיו מוכנות יחסית מהר, לעגבניות תמר ייקח יותר זמן. עגבניות רגילות לא ניסיתי). גילוי נאות: היינו מכינים בעבר. עכשיו כבר לא כי הגעתי למסקנה שאני לא מתה על זה. דווקא את הצורה הזו של עגבניות אני הכי פחות אוהבת...

שאלה תפוזית -בהודעה המקורית שלך כתוב

אין לקדם הודעה זו איך אפשר לא לקדם הודעה אם מגיבים אליה? לא מצאתי אפשרות כזו... תודה

בחיי שאני רואה

כשאני פותחת את הודעתך המקורית אני רואה בשורה האחרונה כיתוב בפונט שונה "אין לקדם הודעה זו" נשבעת
לא מבינה את זה אבל גם לא נראה לי מספיק חשוב להתעמק אם את לא הוספת את זה בכוונה סתם מסקרן אם עוד מישהיא רואה את זה...

למעלה