ארוחת ערב לילדים

שמעון70

New member
ארוחת ערב לילדים

שלום לכם אני חדש פה יש לי שני ילדים אחד בן 8 ואחד בן 2 אני רוצה לרענן להם את ארוחת הערב נמאס לי כבר מחביתה או טוסט או דגנים אני צריך דוגמאות לארוחות ילדים משהו חדש ומרענן והכי חשוב שהילדים ירצו לאכול תודה שמעון

תפוחי אדמה מוקרם

תפוחי אדמה פרוסים לפי מספר הסועדים פחות או יותר מרק עוף כוס (לא אבק אלא מרק) מלח פלפל אגוז מוסקט שמנת מתוקה אופים הכל בתנור למשך שעה מכוסה בנייר כסף אח"כ למעלה גבינה צהובה לעוד 10 דקות

סנאית 12

New member
דוגמאות לאוכל לילדים:

קציצות דגים שניצלונים בורקס פיצטות ממלוואח פריטטה עם ירקות פרנץ' טוסט לביבות שונות:גבינה,תירס,קישואים,תפו"א,דלעת,אורז,כרובית וכו',לצד ירקות חתוכים וגבינות פרוסות לחם,לצד כל מיני סלטים וממרחים:חומוס,טחינה,גבינות,אבוקדו,סלט ביצים,ממרח זיתים וכו'. ביצה בקן פלאפל בפיתה תפו"א בתנור רושטי פולנטה

pirge

New member
פיצה אטריות שילדים אוהבים.

פיצה אטריות מתאים ל-2 תבניות עגולות מס' 25 חבילה אטריות בינוניות מהסוג הרחב 400 גרם מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה מוסיפים לאטריות 2 ביצים + 100 גרם מרגרינה רכה ושוטחים בתבניות משומנות מצמידים גם לדפנות. מהדקים היטב. מערבבים: 6כפות רסק עגבניות 2 עגבניות מרוסקות 6 כפות שמן זית 4 שיני שום כתוש כפית מלח 2\1 כפית פלפל שחור מורחים על האטריות. אפשר להוסיף לפי הטעם: זיתים: בצל פרוס : עגבניות פרוסות: או שרי: פטריות: ט ו נ ה: 300 גרם גבינה צהובה מגוררת לפיזור מעל לפיצה אופים בחום 170 מעלות כ-15 דקות

pirge

New member
לביבות ספגטי מלוחות

14:37 | 16/11/05 לביבות ספגטי וגבינה - מלוחו pirge ו לביבות ספגטי מלוחות\ 20 לביבות גדולות. מקור:פירגה 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות---שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 3 ביצים 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% חצי כוס קמח רגיל\ בצל אחד קטן קצוץ דק כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מיכל ביו יוגורט רזה מלח פלפל שחור אני הוספתי גם כוס וחצי גרגרי חומוס שבושלו מראש--שלמים. אבל בהחלט לא חובה. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן לטגן במעט מאד שמן-על מחבת טפלון\רגילה ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור.

limim

New member
הכנתי מאטריות אורז ויצא מעולה../images/Emo45.gif

שברתי אטריות אורז רחבות והשרתי אותן כ-10 דקות במים רותחים. שאר המתכון הכנתי כפי שרשום (רק שלא שמתי פטרוז' כי לא היה) ויצא ממש טעים וכצפוי גם איתי אהב..

limim

New member
תודה. אני עיייפהההה../images/Emo199.gifאבל

הקטנה מקסימה

pirge

New member
לביבות ספגטי מתוקות לילדים

14:44 | 16/11/05 לביבות ספגטי וגבינה - מתוקו pirge ו לביבות ספגטי מתוקות 20 לביבות גדולות מקור: פירגה. 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות-שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 2 ביצים 2 כפות סוכר 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% כף גדושה סילאן כפית מלאה קינמון כוס קמח רגיל הוספתי כוס צימוקים. אפשר לגוון במקום צימוקים ---בפירות יבשים חתוכים ואגוזים. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור. קריספי וטעים. מומלץ.

pirge

New member
פשטידפיצה מחתני שמכין לבנותיו.

פשטידפיצה מקור: חתני היקר. בצק: קמח תופח קטן (2\1 2 כוסות) 3 גיל או אשל מעט מלח ללוש לבצק דבקי מאד. לשמן תבנית ג ד ו ל ה של התנור . לשטח את הבצק בעזרת כף. לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש – 170 מעלות. מלית: לטגן בצל קצוץ גס ולהזהיב. להוסיף 4 כפות תירס מקופסה. קופסה טונה קטנה חצי קופסת פטריות חתוכות (קופסה קטנה) צ'ילי לאוהבי החריף.כף קטשופ במקום.... או גם וגם. מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה ולהוריד מהאש. לקרר. לשטח מעל לבצק החצי אפוי 300 גרם גבינה צהובה מגוררת ומעל לפזר את הרוטב. מעל לרוטב להשאיר מעט גבינה נוספת לפיזור. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות נוספות— לחכות בדיוק 10 דקות....להתאהב. תהנו.

pirge

New member
ברוך../images/Emo24.gifהבא שמעון לביתנו החם

והנעים. עד הערב תקבל ימבה של מתכונים מכל החברות והחברים פה. תהנה,ותשתף. יש לנו מקבץ גדול במאמרי הפורום -בנושא אוכל לילדים---- ששושי טורחת לעדכן מדי יום ביומו-- --אתה מוזמן להתרשם ולהנות. יום נפלא

אני מכינה פעמיים בשבוע ממליגה

[ואל תגיד איחס על אוכל] חחח פתיתים עם חלב שקשוקה וסלט ירקות קצוץ פרנץ' טוסט פיצה על בסיס פיתה יש לי מתכון מעולה בורקסים גבינה וליד גבינות וסלט דייסת סולת מתוקה בחורף פנקיים/בלינצ'סים עם גבינה לזניה או פשטידת קשואים זהו בערך, נהייתי רעבה.. מקווה שעזרתי וברוך הבא לעולם בישול לילדים.

ady18

Well-known member
כמה רעיונות

חביתת ירק מלוואח לביבות בננה וגבינה מתוקות- ניקי ב להיט אצל הילדים שלי חומרים: 5 כפות קמח תופח 3 כפות סוכר 2 כפות גבינה 1 סוכר וניל 1/4 כוס חלב 2 בננות מעוכות 1 ביצה טרופה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים. להעזר בכף ולטגן ערימות קטנות. שמופיעות בועיות קטנות על הלביבות להפוך אותן בעזרת שני מזלגות. הערות : ילדים מאוד אוהבים אותן. יוצאים כ 32 לביבות. ניתן לפזר אבקת סוכר. להגיש אותן עם סירופ מייפל או סירופ שוקולד או לאכול ככה, הן מאוד טעימות. בתאבון מקור המתכון: ניקי ב ספגטי ששמים גבינה צהובה עם קצת חמאה פיתה עם חומוס\ביצה קשה ספגטי ברוטב עגבניות פלאפל שקשוקה סלט טונה סלט אבוקדו יוגרט עם בננה ותות עם סוכר ביצה קשה פיצה כמובן אפשר לעשות פיצה מלוואח לוקחים מלוואח גבינה צהובה קצת רוטב עגבניות ויוצא פצצה

ady18

Well-known member
אממ

וגם טוסט שכחתי וגם פיתה עם ביצה קשה להיט ביצה קשה פיתה שמן זית זעתר עגבנייה קוצץ ביצה קשה מחבת איך מכינים?  חוצים פיתה לשנייים כך שנוצרים שני משטחים  מפזרים שמן זית וזעתר  שמים פרוסות עגבנייה  מוסיפים ביצה פרוסה לפרוסות. מחממים בטוסטר- אובן.

למעלה