ארוחת ערב בירושלים

Neshamammy

New member
ארוחת ערב בירושלים

זה היה לפני כמה שנים, כשעוד הייתי בצבא. חזרתי לסופ"ש, והגעתי בהזמנתו של אחי לארוחת ערב אצלו ואצל אישתו הטרייה. הוא גר בירושלים, שזה די רחוק מהבית של ההורים. אז נשארתי לישון שם. אישתו הייתה די פצצה, בלי שום ספק. עד כדי כך שבכמה מקרים לא הצלחתי לשלוט בעצמי ופזלתי למחשוף הנדיב שלה. בשלב כלשהו אני חושב שהיא אפילו קלטה אותי, כי כשהרמתי את העיניים המבטים שלנו נפגשו והיא חייכה אליי. אני חושב שהסמקתי. הייתה לי תחושה של בעירה בלחיים. וגם בתחתונים.
בלילה ישנתי בחדר שצמוד לשלהם. בדיעבד זה הסתבר כלא הכי נוח בשבילי, כי לא הצלחתי להירדם בגלל האנחות והגניחות שבקעו מהחדר שלהם. כמעט בעל-כורחי התחלתי לדמיין איך אחי מזיין אותה. דמיינתי אותו גוחן מאחוריה בתנוחת דוגי, בעודה גונחת את הגניחות המחרמנות שלה, ואחר כך מסובב אותה על הגב... התחלתי לגעת בעצמי, עד שקלטתי שאני עושה ביד על אחי ואישתו. מיד עצרתי את עצמי. "מה דפוק בי?" חשבתי. אבל דבר אחד הבנתי - אני לא יכול להירדם ככה. אז במקום לחכות במיטה שהם יגמרו, החלטתי לצאת למרפסת להתאוורר קצת. הדלקתי סיגריה והסתכלתי על הנוף של ירושלים שנפרס מתחתיי.
"לא מצליח להירדם?" שמעתי קול מאחוריי. הסתובבתי. זאת הייתה היא, עם סיגריה ומצית ביד. היא לבשה חולצת טריקו לבנה רפויה, וחצאית קיצית שחורה עם נקודות.
"עשיתם קצת רעש." אמרתי ונשפתי עשן.
היא חייכה, ולא נראתה נבוכה בכלל. "מצטערת על זה, מותק." אמרה, והדליקה את הסיגריה שלה. אני עישנתי בדיוק את הסוף של הסיגריה שלי.
"זה הדליק אותך?" היא שאלה פתאום.
השאלה הזאת קצת הפתיעה אותי, אבל הייתה לי את התחושה המיוחדת הזאת של הלילה, וגם היא חייכה אליי, והמבט שלה היה לא שיפוטי.
"כן." אמרתי וזרקתי את הבדל של הסיגריה. היא התקרבה אליי והניחה את היד שלה על הבליטה במכנסיים שלי.
"ועכשיו?" שאלה, בעודה בוחנת את העיניים שלי. לא כל כך ידעתי מה להגיד. לא יכולתי לשקר לה - הרי היא הרגישה את התגובה שלי למטה. מחשבות סותרות רצו לי בראש. מצד אחד זאת אישתו של אחי, מצד שני המגע שלה היה נעים כל כך שלא רציתי להפסיק אותו. הנהנתי בלי להגיד מילה.
היא חייכה. "אתה חמוד." אמרה, ופתחה את הרוכסן של המכנס שלי. היא משכה את התחתון שלי למטה, משחררת החוצה את האיבר שלי, שהיה עדיין רק חצי זקוף. "איזה זין יפה יש לך..." היא אמרה, והחלה להעביר את ידה לאורכו, מלמעלה למטה, לא שוכחת גם לחפון ולגעת מדי פעם גם באשכים. הוא הגיב למגע שלה מהר מאוד והזדקר לגמרי. היא נצמדה אליי, עם האגן שלה, בעודה ממשיכה לשפשף אותו. גנחתי - שוב, ושוב, ושוב... הרגשתי שגם הנשימות שלה נהיות כבדות יותר, ומדי פעם היא פלטה איזו התנשפות מגרה. חפנתי את השד השמאלי שלה, ומחצתי אותו בידי. הרגשתי איך הפטמה שלה דוקרת לי את היד. היא נאנקה בתשוקה, ונשכה את השפה התחתונה שלה. במקביל, היא הגבירה את הקצב עם היד, כל זה מבלי לנתק את עיניה מעיניי. הרגשתי את השיא שלי מתקרב. "אני גומר, אני גומר..." לחשתי. תוך כמה שניות פלטתי הזרע שלי על החצאית שלה.
היא שחררה את האחיזה שלה בזין שלי, והשתמשה בשולי החצאית כדי לנגב אותו, ולספוג ממנו את השאריות של הזרע. בידה השנייה עדיין הייתה סיגריה דלוקה. "אתה רואה? משתלם לומר את האמת."
היא הסתובבה אליי עם הגב, והמשיכה לעשן את הסיגריה שלה. "לילה טוב." הבנתי שזה הסימן שלי ללכת. סגרתי את המכנסיים ופסעתי בחזרה לחדר שלי. מעולם לא דיברנו על זה שוב.

Neshamammy

New member
תודה! שמח לשמוע

זה משהו טעון

לכאורה לעבור גבולות של אסור ומותר
אבל אפשר לקרוא את התשוקה בכתיבה שלך גם היום

למעלה