ארוחת לילה

1ceQueen

New member
ארוחת לילה

הגוף שלי כבר לא עומד בקרבה אליו. למה מבין כל החברים במסיבה הזו הוא היה חייב להתיישב לידי? היו עוד מקומות פנויים אבל הוא בחר דווקא במושב הפנוי לידי.
איך זה קרה בכלל שחבר הילדות שלי שהיה נראה כמו הארי פוטר לפני 15 שנה, התבגר והפך למושא הפנטזיות שלי. ידעתי שפגישת המחזור הזו תביא איתה הפתעות אבל לא ציפיתי להר השרירים שעמד מולי והביט בי במבט ירוק מרגיע. ברגע שנעמדנו זה מול זו הרגשתי חום מתפשט לי בבטן ושולח גיצים לכל איבריי. גם מבעד לחולצה המכופתרת מבנה גופו האתלטי היה ברור וכל שריריו שהתנקזו למשולש הקדוש ממש מתחת לחגורה גרמו לי להשאר פעורת פה מולו.
"כמה שנים שלא ראיתי אותך" הוא חיבק אותי ושבר את הקרח בינינו. הריח שלו שטף אותי כמו גל ורק התאפקתי שלא להניח את הראש על החזה שלו ולהסניף אותו.

השיחה הייתה קולחת, כולם צחקו, דיברו והשלימו פערים ואני לא הצלחתי להתרכז בשום דבר אחר חוץ מהגבר שיושב לידי. במהלך הארוחה הוא נצמד אליי מדי פעם, רכן לאוזני וסיפר בדיחה. הזיפים שלו ליטפו את לחיי והצטמררתי בכל פעם שקצות שפתיו ליטפו את תנוך האוזן שלי. תחושת החום הנעימה התחילה לנדוד מטה לבין רגליי והרגשתי איך שאני מתחילה להתרטב רק מלחשוב עליו. זה כבר היה יותר מדי עבורי, אני חייבת לנשום אוויר, חייבת להיות לבד לסדר את המחשבות. קמתי בפתאומיות והלכתי במהירות לשירותים.
נכנסתי למבואת השירותים מתנשפת, נשענתי עם הידיים על הכיור והורדתי את הראש למטה. תשלטי בעצמך, תשלטי בעצמך, תשלטי בעצמך... זה לא עזר. נכנסתי לתא הקרוב, הורדתי את התחתונים שכבר היו ספוגים מנוזלים שטפטפו לירכיי. ניגבתי את עצמי, נשמתי עמוק ופתחתי את הדלת והוא עמד שם מולי. המבט הירוק שלו היה מודאג ואני טבעתי בו לשנייה. "הכל בסדר? את מרגישה טוב?" הוא זז מהדרך ואפשר לי לעבור. התקדמתי לכיוון המראה, סידרתי את השמלה הצמודה לאורך גופי ואמרתי במבטא הכי ונשלנטי שהצלחתי לגייס "הכל מצויין, הייתי צריכה קצת אוויר. בוא נחזור לשולחן".

התיישבנו במקומות שלנו וניסיתי לשדר עסקים כרגיל ולהתעניין בשיחות שנראו לי נורא סתמיות כרגע. הרמתי את כוס היין וקירבתי אותה לפי כשהרגשתי את היד שלו על ירכי. לא זזתי והמשכתי לשתות מהכוס לאט והיד שלו המשיכה לאט אל מתחת לשמלה שלי. לשחתי מבט חטוף אליו והבחנתי שהוא ממשיך להתנהג כאילו שום דבר לא קורה מתחת לשולחן. המשכתי לשתות ופתאום נזכרתי שאני לא לובשת תחתונים. הסומק הציף את לחיי אבל הייתי קפואה, לא הצלחתי לעשות שום דבר מלבד לפשק את ירכיי ולאפשר לו לגעת בי. הוא הבין את כוונתי כי שרירי לסתו התהדקו ובאותו רגע הוא נגע בי ועצר כשהחין שאני רטובה לגמרי ובלי תחתונים. הוא הוציא את היד שלו וכשהוא ממשיך לדבר עם החברם בשולחן מצץ את האצבע שלו כאילו היה מדובר בסירופ שוקולד. "המממ...האוכל כאן ממש טעים". הפנים שלי האדימו מהמחשבה שהוא מוצץ כרגע את הנוזלים שלי מול כל החברים שלנו מהתיכון ולגמתי מהר שלוק נוסף מהיין. הוא החזיר את היד שלו והכניס שתי אצבעות לתוכי במהירות. היד שלי התהדקה על הכוס והחנקתי אנחה מעונג התחושה. הוא התחיל ללטף אותי בדגדגן שכבר התנפח מתשוקה ולהט והחזקתי את עצמי שלא לזרוק את הראש אחרוה. הוא הכני שוב את האצבעות והוציא, הכניס שוב והוציא ובכל פעם הנשימות שלי נהיו כבדות יותר ויותר. התחושה הזו שאני מרשה לו לעשות מה שהוא רוצה מתחת לשולחן כשכל האנשים האלה מסביבנו גרמה לי להתרגשות ולרצות להפוך את זה ליותר מסוכן.
הורדתי את שתי ידיי מתחת לשולחן, יד אחת הרימה את שולי שמלתי למעלה וחשפה אותי לגמרי מול עיניו. היד השנייה התחילה לפתוח את חגורת מכנסיו תוך כדי שהחזה שלו עולה ויורד. הוא הרפה ממני לרגע והניח לי לפתוח את מכנסיו. הכנסתי את היד מתחת לתחתוניו והרגשתי את זקפתו מתקשה ונמתחת תחת מגעי. התחלתי ללטף אותו מהכיפה ועד לביצים ושם התעכבתי בשריטות איטיות ומענות שגרמו לו להצמד לכוס היין שלו כדי להסתיר את מבע פניו. היד שלו גיששה את דרכה אליי ונצמדה אל הדובדבן התפוח שבין ירכיי. הוא ליטף אותו בעדינות, בתנועות מעגליות ואני ליטפתי את השין שלו באותו קצב.
שנינו עם המבט קדימה אל כל האנשים בשולחן, מזייפים ארשת פנים רצינית כשמתחת לשולחן שנחנו מענגים זה את זו ומתענגים אחד על המגע של השנייה. פישקתי את רגליי עוד יותר ונשענתי אחורה והוא אחריי. האצבעות שלו שלטו במיומנות רבה בגופי והתחלתי להרגיש זרמים חשמליים מתחילים להתהוות בנקודה הכואבת שלי. בינתים היד שלי התאגרםה על הזין שלו ועלתה למעלה ולמטה בלחיצה מתונה כשמדי פעם אני מעניקה תשומת לב לביצים בשריטות חושניות. בכל פעם שהזין שלו התקשה בין ידיי התרגשתי יותר, יכולתי לראות שפניו נהיו סמוקות, שיריר הלסת שלו חשוקים והמבט בעיניו נהיה אפל ומלא תשוקה. הרגשתי שהאורגזמה מתקרבת, החזה שלי עולה ויורד ואני נושכת את השפה התחתונה מהתרגשות ולחץ. בליבי שמחתי שהמוזיקה הרועשת ברקע הסוותה את האנחות הקלות שלא הצלחתי להחניק. הוא המשיך ללטף את הדגדגן שלי בעדינות מענה וכשהרגיש שאני עומדת לגמור דחף שתי אצבעות פנימה והתחיל לזיין אותי במרץ. היד שלי יצאה ממכנסיו וננעלה על זרורעו השרירית. כיוונתי אותו בקצב שאני זקוקה לו והוא הגביר את המהירות, הכניס והוציא וליטף, שוב ושוב עד שהתפוצצתי על ידו ברגע אחד.

Bumblebee74

New member
נראה שאת היית המנה העיקרית

למעלה