ארוחת ילדים

פ ו ל ק ע

New member
ארוחת ילדים

תגידו, איפה נתקלתם בארוחת יםדים נחמדה באופן מיוחד? לא רק שניצל / המבורגר וצ'יפס. אלא משהו עם קצת יותר מחשבה. רוב תודות!

cookie13

New member
מקס ברנר

פעם שניה המלצה תוך פחות מדקה...(אין לי אחוזים)

Forum User

New member
../images/Emo12.gif

בעיני ארוחות הילדים שלהם, לא השוקולדיות אלא ה"אוכל", ירודות ומפתיעות בעליבותן ביחס למחיר.

justmom

New member
אכן, ומצרפת קישור

לביקורת שבה נאמר אותו הדבר. נדמה לי שהשורה התחתונה היא שכמו שבמסעדה מזרחית אין מה להתלונן על איכות הפילה מיניון, במקום שחרת על דגלו את השוקולד אין כל-כך מה לחפש אוכל מוצלח מעדות הלא-מתוקים.

maya100

New member
הילדים שלי אוכלים הכל../images/Emo12.gif

כך שמבחינתם, פסטה בפסטה מיאה או נודלס בג'ירף/זוזוברה או המבורגר במוזס או אפילו קלמרי מטוגן בפיר 23 בקיץ, זו ארוחת ילדים נהדרת
וברצינות - מה את מחפשת בארוחת ילדים כזו?

פ ו ל ק ע

New member
אני מנסה לחפש ארוחות ילדים

שמוגדרות כארוחות ילדים בתפריט, אבל שהשקיעו בהן טיפה מחשבה - לא סתם זרקו שניצל וצ'יפס כדי להשתיק את הדרדקים... אני מחפשת ארוחה שתהייה גם מזינה ולא סתמית.

Forum User

New member
צריך קודם למצוא הורים

שמה שחשוב להם בארוחת הילדים הוא שהיא תהיה מזינה... מרבית ההורים מתבייתים (ומבייתים את הילדים שלהם) על שניצל וצ'יפס מגיל אפס, ובמסעדות בד"כ מבקשים בדיוק משהו שישתיק את הדרדקים. מסעדות רבות מגישות למבוגרים מנות שאינן מזינות, אז למה שדווקא לילדים יגישו ארוחה מזינה? (אני מאוד אוהבת לקחת את הילדים לחומוסיה טובה. השילוב של סלט קצוץ דק-דק, פיתות חמימות, חומוס טרי וביצה - נפלא בעיני)

פ ו ל ק ע

New member
צודקת, אבל - המודעות לאוכל בריא

עולה כל הזמן. וכיום אנשים אוכלים במסעדות בתדירות גבוהה מאוד (הרבה יותר מלפני 10 שנים, למשל).אם הייתי לוקחתא תהילדים שלי למסעדה פעם בחודשיים לא היה לי אכפת שיאכלו שניצל וצ'יפס. אבל אנחנו אוכלים בחוץ לפחות פעם בשבוע - וזה הופך להיות עניין משמעותי.

Forum User

New member
כמונו כמוכם

אז מדי פעם מתפשרים על שניצל וצ'יפס או המבורגר - דברים שלא אוכלים בבית ממילא, מדי פעם פסטה, ומזמינים פחות ופחות "מנות ילדים" ויותר מנות שהילדים למדו לאהוב מתפריט המבוגרים.

ו שתי

New member
ב"בטא" לפני חצי שנה ויותר

היו ארוחות ילדים שכוללות לא רק שניצל (תוצרת בית) וצ'יפס, אלא גם ארוחות בוקר לילדים וארוחות ילדים קצת מעבר.לא הרבה. רק קצת. וגם זוזוברה, שכבר הוזכרה כאן.

מיצמיצ69

New member
ארוחות מזינות יש במשק ברזילי

ובשירלה בפלורנטין אבל הן לא מיוחדות עבור ילדים ואין לי מושג אם כל ילד יסכים לאכול את האוכל שם

maya100

New member
הבנתי שבגו נודלס באבן גבירול

יש התכווננות לאוכל "בריא" = רוב האיטריות אורגניות, בלי חומרי הדברה, בלי מונוסודיום וכו'. טרם הייתי אבל נראה לי כמו מקום שהייתי שמחה לקחת את ילדי אליו.

abvc

New member
אנחנו מאוד אוהבים את המקום

אין מנה מיוחדת לילדים, אבל ילדים שלא תקועים בשניצל וצ'יפס ואוכלים נודלס בהחלט ימצאו מה לאכול. בכלל אנחנו משתדלים להזמין לילדים מהתפריט הרגיל אם אפשר. הם מאוד אוהבים את בית תאילנדי ואוכלים בהנאה את תבשיל העוף והבטטות בחלב קוקוס. באסף ארטיזנל ברמת השרון יש גם אוכל ידידותי לילדים. בעינינ השניצל הוא גולת הכותרת ואני מזמינה אותו גם לעצמי, אבל בתוספות יש בנוסף לצ'יפס גם פירה מעולה (הבחירה שלי) או תפו"א אפויים או אורז. אם מתעקשים יש גם פרגית.

למעלה