ארוחת יומולדת

Lear22

New member
ארוחת יומולדת

לאבא שלנו יש - כמה מפחיד - יומולדת חמישים היום - יום שני - ואנחנו בהתלבטות. בשל היותנו חמישה אנשים בלי רצון להשאיר חשבון של 2500 שקל - עוד יש מסיבה שלמה על הראש - חשבנו על עסקית משותפת בצהריים. אבל: האם ללכת על העסקית של רפאל, ארטישוק או כרמלה בנחלה? אם מישהו היה באחת מהן ויכול לתת לי עיצות בזמן הקרוב - עד מחר בצהריים מן הסתם - אני מאוד אודה לו. יום טוב לכולכם

meravbr

New member
אנחנו היינו ברפאל ומאד נהנו

ממליצה גם על דיקסי וקופי בר (לא תשאירו בשתיהן 2500, זה בטוח) כמקומות שקולעים למגוון טעמים.

Lear22

New member
נדוש מידי...

א. היינו בקופי בר בשבוע שעבר ביומולדת של אמא ב. היינו בדיקסי ביום שבת ג. את יכולה לקרוא את הביקורות שלי עליהן... ד. אנחנו רוצים משהו יותר מיוחד בשביל הארוע... ה. תודה בכל מקרה!

meravbr

New member
אופס, לא שמתי לב לביקורת על דיקסי

גידי42

New member
שלושתם מעולות כפי שנכתב כאן לא פעם

בארטישוק יש עיסקית שנראת שווה ביותר ב-75 ש"ח. לך על זה. מזל טוב לאבא!!! ומה מפחיד בגיל 50 ?

Lear22

New member
אני נכנסתי לדיכאון גיל 22

ככה שאני לא רוצה לחשוב מה יקרה בגיל חמישים... האמת שאצלנו ההורים הם סה"כ יצורים פעילים יחסית לגילם ככה שזה בסדר... ככה זה כשאבא שלך הוא צלם ולפעמים מספר לך על המקומות שבדיוק נפתחו ואתה "חייב" לבקר בהם. אבל אני מצליח לעמוד בקצב טוב. אני מקווה :)

B r u l e

New member
הייתי בארוחה משפחתית ברפאל

במסגרת העסקיות. אם אתם חושבים שזה יסתכם ב- 75 שקלים לאדם, אתם טועים. זאת אילוזיה. עוד שתייה, יין, קינוח, קפה תוספת, הרחבה וכו' יקפיצו את המחיר מיד. מה גם, אם יורשה לי, לא התלהבתי בכלל מהארוחה העסקית. אני לא פוסל את המסעדה, יש שם מנות טובות, אבל (בלי מכות), מזכירות לי מנות של בית מלון מאשר מסעדה עדכנית.

Lear22

New member
כבר הדמנו מקומות...

ויש לי בדיוק עשרים דקות להחליט האם ללכת על רפאל או ארטישוק. אגב ברור שזה יגיע למאה שקל בנאדם. אבל גם זה במגבלות הסביר. מישהו דגם לאחרונה את העסקית של ארטישוק ויכול להביא תגובה שתסגור את העסקה? אם לא אנחנו ברפאל...

anat11

New member
אני לא דגמתי אבל שמעתי ביקורת מעולה

על ארטישוק. אני הייתי מנסה את זה. אבל זה אישי.

למעלה